Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość licencjat---2010

pytanie do wszystkich studentow

Polecane posty

Gość licencjat---2010

powiedzcie, czy na 3 roku wtedy gdy jest licencjat jest mniej przedmiotow w porownaniu do 1 i 2 roku? jak to bylo u was na uczelni?

Gość 577ghdhh
u mnie nie było mniej :-O

Gość licencjat---2010
teoretycznie powinno byc mniej. jak wygladaja seminaria?

Gość gieowefa
nie bylo mniej a seminaria to seminaria..podchodzicie kolejno do sora i omawiacie prace

Gość licencjat---2010
seminaria sie na 2 polroczu zaczynaja czy juz od razu na poczatku 3 roku? Dyskutujemy przy wszystkich czy tylko osobno ustalamy co i jak?

Gość mietek szczęściak
Ja jestem na jednolitych 5 -letnich jeszcze i u nas seminaria wyglądają tak, że każdy ma pół godziny na prezentację jakiegos zagadnienia ze swojej przyszłej pracy. Potem zadaje grupa pytania i referujący odpowiada. Następnie to się ocenia. Obecności głównie sie liczą i aktywność. No i trzeba słuchać tego pierdzenia o metodyce.

Gość licencjat---2010
no to faktycznie duzo pracy mnie czeka... czy to sie zaczyna na poczatku roku czy z drugim semestrem? ile czasu ci zajelo napisanie pracy?

Gość licencjat---2010
trzeba o tym wczesniej myslec

U mnie też nie było mniej. Za to na seminaria chodziło się w momencie kiedy się miało coś napisane. U mojej promotorki można było chodzić w kratkę, ale wiem że w niektórych przypadkach koleżanki goniły terminy bo chodziły na każde seminarium i za każdym razem musiały coś nowego napisać

Gość mietek szczęściak
Ale co wy pitolicie ludzi... praca licencjacka to taki wrzód na dupie i wam zrobili z tym niespodziankę. Ja się cieszę że nei muszę tego pisać. Ale to przeciez sa łatwe tematy do opisania na jakies 40-50 stron. w dwa tygodnie to sie da zrobić.

Gość licencjat---2010
doradzcie mi na co pisac, biore pod uwage: Analiza ekonomiczno finansowa dzialalnosci obiektow turystycznych badz cos zwiazanego z prawem np. Prawo w turystyce za granica.