Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama do konca zycia

dlaczego ciagle jestem sama? jak znalezc chlopaka?

Polecane posty

Gość potwór z szafy
nie ma problemu, dokładnie o północy wyskoczę z twojej szafy

Gość sama do konca zycia
no i sie rozmowa chyba skonczyla:/...dziekuje wszystkim:)

Gość _Baglady_
Witam Kobietki ponownie:) Mam nadzieję,że się zorientowałyscie, że ktoś się podszywa pode mnie:) Pewnie to ta sama osoba co podkrada sie pod Kolezanke:) Ale racja-niech sobie dzieciak/zbok/palant/idiotka czy ktokolwiek to jest poużywa:) DO samotna do konca zycia:) Lalko zmień nick bo niewygodny jest w pisaniu;) Co do akceptacji... słyszałam cytat"zmien siebie a zmieni się Twoje zycie" lub słynny cytat Buddy"Wszystko czym jestesmy jest rezultatem tego, o czym myslelismy" :)

Gość _Baglady_
Do Samej....:) Od dziś bierzemy się do intensywnej pracy nad sobą:) OK:)? Idziesz na to czy wymiękasz:)?:):):):):)

Gość sama do konca zycia
a jednak sie nie skonczyla:)

Gość sama do konca zycia
jasne ze nie wymiekam.. i nawet powiem Ci ze udalo Ci sie troszke optymizmu we mnie wprowadzic wiec to juz jakis plus:)

Gość _Baglady_
metilde też pisała o pewnosci siebie:) Czyli widzisz coś w tym musi być:) I z tymi myślami to tez prawda(cytat Buddy) :)

Gość sama do konca zycia
no tak ..pewnie cos w tym jest..ale trudno o pewnosc siebie i poczucie wartosci jak Ci sie cos nie udaje

Gość _Baglady_
Ciesze się, ze chociaż troszke Ci pomogłam(mam nadzieję). Nie wnikam skąd brak Ci pewnosci siebie(pewnie jakies akcje w dziecinstwie/taki masz charakterek/specyficzne wydarzenie), ale wierz mi, że tego się mozna nauczyc:) Powiem Ci, ze znam jedną laskę, która z urody jest przeciętna, ale zadbana, fajny ma styl, podkresla swoją figure, a przede wszystkim jest pewna siebie:) Czuć od niej taką pozytywną energie oraz tą wiare w siebie:) I co? Faceci latają za nią z wywieszonymi jęzorami:) Myśle, ze powodzenie w milosci nie osiąga sie tylko i wylącznie przez wygląd, ale głównie przez postawę.

Gość sama do konca zycia
no dobrze...to biore sie za siebie w takim razie..:P zeby cociaz jeden za mna latal:)

Gość sama do konca zycia
ale jak mam sie tego nauczyc?

Gość _Baglady_
Pewnosc siebie Kochana nie osiąga się tylko i wyłacznie cuszkami,ale przez siłę wewnętrzną:) A swoją drogą jeśli chcesz to przeslij zdjecie zawsze cos doradze jeśli chodzi o ubiór,bo sie strasznie interesuje modą:) Ale moja intuicja mi podpowiada, ze jestes swietną laską tlyko nie umiesz tego wyeksponowac:)

Gość _Baglady_
Jak? -pokochaj siebie, uwierz w to, ze jestes wyjątkowa! -dbaj o siebie-szacunek czlowieka przejawia się dbaniu o swoją powierzchownosc -jak wspomnialam wyzej szacunek-MASZ POKOCHAC SIEBIE (NIE JEST TO EGOIZM TYLKO CHODZI O ZDROWE POSZANOWANIE SIEBIE). Musisz sama czuć się dobrze we własnym towarzystwie. to na poczatek:)

Gość sama do konca zycia
dzieki:)...co do zdjecia to wolalabym nie wysylac.,:) chcialabym byc tu zupelnie anonimowa:) a wyjatkowa to rzeczywiscie jestem...bo inni rowiesnicy sa sparowani a ja nie hehe:P...zarcik:P..tak serio to staram sie myslec ze jestem fajna i pokochac siebie ale to trwa tylko przez jakis czas..potem znowu sa niepowodzenia jak sie cos zmienia to tylko na gorsze i ciezko jest caly czas myslec tak pozytywnie

Gość _Baglady_
Doskonale Cie rozumiem. Zawsze w głowie ma się wiecej negatywnych mysli. Pamietaj jednak, że myśl pozytywna ma większą moc:) Musisz wyzbyć się obsesji na punkcie zadowalania innych. Być kobietą,która nie wali głową w mur by zdobyć czyjes uznanie. Nie staraj sie wypełniac wymagań innych tylko swoje własne. Myśl samodzielnie. Musisz wiedziec kim jestes i czego chcesz:)

Gość _Baglady_
O Autorka gdzies przepadła:) Albo wzięla w koncu sprawy w swoje rece:) Wiec i ja się juz zegnam:)dobranoc:)

Gość sama do konca zycia
postaram sie wykorzystac rady:) chociaz to pewnie bedzie dzialac tylko do momentu kolejnego dola:)

Gość sama do konca zycia
dziekuje za mile slowa w takim razie..ja juz sie robie spiaca wiec uciekam...i obiecuje ze wezme sprawy w swoje rece:)..jeszcze raz dziekuje za pomoc i mile slowa..bardzo mi pomoglas :)

Gość _Baglady_
Dzien dobry autoreczce:) Jak tam działania:)? Co dzis zrobilas dobrego dla siebie:)?

Gość _Baglady_
Pewnie topik padnie a autorka będzie zyła dłuuuuuuuuuuuuuugo i szczęsliwie:) Pewnie już sie szlaja gdzieś z jakimś samcem:):):):)

Gość sama do konca zycia
oo..witam:) nie wiedzialam ze to ktos jeszcze zajrzy:) niestety jeszcze sie nie szlajam z samcem.. ale tak jak obiecalam..wizelam sie za siebie:) pozdrawiam:)

Gość rafal831
a skąd jesteś

Gość malamada
a ja swoją drugą połowę poznałam na portalu PODRYWIK.PL polecam, ja jestem szczęśliwa a Ty?

Gość gość
dobrze wam tak szmaty buuaaaaaaa

Gość gość
Wiem co czujesz, dokładnie wiem. Rozstałam sie z partnerem a zaraz po mnie zajeła sie nim moja koleżanka. Szalałam z rozpaczy, ale nie odpuszczałam. Przez cały nastepny rok starałam sie aby gdzieś przypadkiem mnie widywał, dbałam o siebie bardziej niz wcześniej, chociaz w domu dopadała mnie totalna rozpacz. W koncu przypadkiem dowiedziałam sie że się rozstali, znam go i wiem ze rozstanie ze mna było tylko pokazówka z jego strony, demonstracją a ze ona sie nim skutecznie zajęła to przystał na taki układ. Zrezygnował jednak bo to nie było to. Przeszłam do czynów - zamówiłam rytuał miłosny na http://urokmilosny24.pl. Odzyskałam Go. Teraz znowu jesteśmy razem juz dwa lata i nic juz nie wskazuje na to byśmy mieli sie rozstać ale zawsze pamietam tamten czas. Nauczyłam sie tolerancji, nie obrażam się z byle powodu i jak tylko zbliża się kryzys staram się zażegnac problem.

Gość gość
Po ślubie mojej piątej koleżanki ze szkolnej ławy, popadłam w głęboką depresję. Dlaczego to akurat ja zawsze muszę być sama? Czyżby coś było ze mną nie tak? Na szczęście szybko odegnałam złe myśli i postanowiłam wziąć sprawy w swoje ręce. Polacy nigdy mnie szczególnie nie pociągali więc postanowiłam dać ponieść się przygodzie i założyłam konto na portalu e-polishwife.com , gdzie łatwo i szybko można nawiązać zagraniczne znajomości. W taki właśnie sposób poznała Antonia. Na początku nie byłam przekonana, ale to dobre biuro, ma dużo ofert, pakiety vipowskie, umawiają na spotkania. Zaryzykowałam i nie żałuję! Dziś mieszkamy z moim mężem w Barcelonie i właśnie oczekujemy drugiego dziecka. Dziewczyny, nie traćcie nadziei! Na każdą z Was czeka miłość, tylko niekiedy trzeba na nią trochę dłużej poczekać.