Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A*N*Y*T*R*A*M

start - 3 sierpnia 2009 r.

Polecane posty

Gość A*N*Y*T*R*A*M

cel -5kg motywacja - przyciasna spódnica! plan - małe porcje, często, dużo wody Czuję , że ostatnio pozwalam sobie na zbyt dużo jedzenia w szczególności słodyczy! ale koniec z tym bo ubrania zaczynają się robić przyciasne. Jestem bardzo zdeterminowana ale obawiam się ,że bez waszego wsparcia mój zapał szybko pójdzie w zapomnienie :/ także zapraszam wszystkie chętne do wspólnej walki! jutro rano wskoczę na wagę i podam dokładnie ile mam kg

zaczynam z Toba:) zrobie tak samo, rano na wage i zaczynamy.. dzis zjadl;am tez za duzo slodyczy. jestem przez miesiac wielkiej brytanii i chcilaabym zrzucuc przez ten czass ze 4kg. razem bedzie razniej:)

Gość Zetaktu
Hej! Moge się przyłączyc .? :)

Gość oo wlansie tak
no jasne :) wiec jutro wazymy sie rano i dzialamy dziewczynki!!:)

Gość Żetaktu
czyli dieta MŻ tak.? :P

Hej,mogę się dołączyć? Na początek chce zrzucić 5 kg. Niby jest ok ale chce wyszczuplić bioderka i troszkę brzuch... Planuję 1000kcal+Thermal pro.

Gość Zetaktu
raczej tak ;]

Gość Zetaktu
witam :)

ja tez mam zamiar 1000 kcal.. mam 4 tyg i bylabym z siebie dumna gdyby spadlo mi 4 kg.. moja zmora to slodycze.. od jutra bede pisac jak mi idzie :) no i sie zwaze... damy rade!!

a iwec dziewczynki waga - 57,2. co prawa mam okres ale niewazne. wzrost jeszcze- 160cm. piszcie jak tam Wy;) no i w ciagu dnia jka przebieg, mnie chyba dzis nie bedzie w domu, ale wieczorem jak wejde postaram sie wejsc. powodzenia milego dnia:)

Gość mloddaaa
Hej ja tez od dziisaj zaczynam sie odchudzac i do konca tego miesiaca potem bede caly rok szkolny na diecie 1000 kcal dziennie a potem zobaczymy co dalej narazie waze 50 kg przy wzrosice 160 chce wazyc z jakies od 43 do 45 ;)

Gość A*N*Y*T*R*A*M
Witajcie!!! nawet nie wiecie jak cieszy mnie taka ogromna grupa wsparcia :D . Już się spowiadam ;) co do wagi ... wzrost 155cm 56kg mój cel to 50kg :) o 8 zjadłam 4łyżki musli (własnej produkcji więc niedosładzane w jego skład wchodzą głównie płatki owsiane , rodzynki , otreby , troche orzechów itp.) + 1/2 szklanki mleka 3,2% (bo na moje mleko 0% nie ma żadnych składników odżywczych więc lepiej mniej , a jednak bardziej wartościowego . ) + 1łyżka dżemu wiśniowego niskosłodzonego . 1kawałek niestety białego chleba z serem , pomidorem i cebulką kawa z mlekiem za chwile zjem obiad kaszę gruboziarnistą + zielona fasola + inne warzywa i trochę gotowanego kurczaka .

Gość A*N*Y*T*R*A*M
No i już jestem po obiedzie ;) -2łyżki kaszy ugotowanej na 1/2 rosołu z kurczaka + 1łyżeczka ketchupu -garść gotowanej fasolki - z 50gram gotowanego kurczaka następny posiłek planuje o 18 2 chrupkie chlebki + np. gotowane jajko i warzywa i sos (jog. naturalny + czosnek i inne przyprawy) jak będę strasznie głodna wieczorem to wypije rozpuszczalną kawę zbożową z mlekiem Z każdym dniem mam zamiar jeść coraz zdrowiej , mniejsze porcje i częściej ( 5 małych posiłków) no i ważenie 1x w tyg w poniedziałek na czczo .

Gość Zetaktu
hej :) Dzisiaj zjadłam na sniadanie jajeczniece z pomidorem.. No i byłam na miescie i zjadłam loda ;/ Niepotrzebnie :) ale raczej nie przekroczłam 100 kcal. Mam taką nadzieje :D Ja mam wzrost 175 a waga 85

:) hej ... uff dopiero teraz znalazłam chwile na kompa po 16 zjadłam : * 3 chrupkie chlebki (63kcal) + 1/2 plastra sera + 2 plastry pomidora + cebulka+ 1plaster szynki drobiowej + świeży ogórek ok 18 30 * 1jabłko i 3 śliwki takie granatowe no i nic więcej :D jupi 1 dzień bez słodyczy!!! Zetaktu - pociesze Cię lody odchudzają (podobno) bo organizm potrzebuje więcej energii żeby je strawić niż w przypadku pokarmów o normalnej temperaturze :P no jednak maja więcej składników odżywczych niż np. baton itp. sama mam zamiar w środę sobie zjeść musli + lody pod warunkiem , że jutro będę zdrowo jadła:classic_cool: jestem wykończona idę szybko pod prysznic i spaać :) dobranoc

Dzień dobry :) zjadłam ok 8 śniadanie :P musli + lody waniliowe porcja lodów miała ok 250kcal , jabłko , 2 śliwki granatowe i kawa z mlekiem . gotuje już obiad - będzie to zupa - marchew + fasolka szparagowa + 1 udko kurczaka co prawda lody miałam zjeść dopiero jutro ale zmieniłam plany będę je jadła co 2 dzień z musli na śniadanie zamiennie z mlekiem . wczoraj wieczorem tak strasznie burczało mi w brzuchu , że 2godz przewracałam się w łóżku zanim zasnęłam :/ ale na nic się nie skusiłam :D a jak wam idzie?

hej, ja tez dzis zaczynam moj topik padł razem z moim piwkowaniem ostatnim wiec sie przyłączam moj cel 1- 52kg cel2- 50kg cel3-48gk mam w tej chwili 55 kg i 158cm wzrostu

witaj :) konsultaantka widzę , że mamy podobny wzrost i wagę . Co planujesz jeść ? chwile temu zjadłam obiad :) zupe fasolka szparagowa - marchew ugotowaną na udku z kurczaka . Po ugotowaniu poczekałam aż ostygnie i zebrałam cały tłuszcz bleee nie lubie tego syfu . Potem wszystko razem zmiksowałam na krem :) pychaaa . Często po obiedzie mam ochotę ba słodkie i właśnie mnie naszło ... ale na szczęście zasyciłam się małym jabłkiem .

ja tez stosuje dietke mz jem wszystko tylko w mniejszych ilosciach jak jestem w pracy to mam troche ograniczone mozliwosci ale jakos daje rade dzis niestety w pracy sniadanie: 2 kromki razowca z wedlina i pomidorem obiad: 2 kromki razowca z wedlina i pomidorem kolacja : banan troche malo dzis ale jakos musze dac rade jutro juz postaram sie troche bardziej normalnie :-P

Cześć !!! Chętnie sie do was przyłączę (za pozwoleniem), gdyż moja waga niestety ostatnio wzrosła i przydało by się parę kilo mniej. Trochę danych: Wzrost:172 cm Waga:66 kilo (o zgrozo!!!) Moje dzisiejsze posiłki (jak narazie): jogurt naturalny z platkami owsianymi, szklanka soku pomidorowego, kawa z mlekiem, zupa cebulowa"gorący kubek", 2 chlebki ryżowe.

Gość grubaska24
ja tez zaczelam od 3 sierpnia ale wiaodmo ze lepiej w grupie sie odchudzac to dalaczam do was, wzrost 157 waga 58,juz drogi dzien nie jem nic od jutra sprobuje 10dniowej,moja motywacja jest to za miesiac mam wesele, do tego czasu chce pozbyc sie 6-10kg za wszeleka cene

Gość Zetaktu
dzisiaj zjadłam melona 2 parówki z pomidorem :D

Gość Zetaktu
zjadłam serek straciatella :P

oo wlasnie tak - pewnie masz wagę elektroniczną ja niestety posiadam tylko taką zwykła i chyba nie jest zbyt dokładna . Muszę zacząć oszczędzać na elektroniczną bo jednak widać dokładnie ile się chudnie i nawet 0,5kg na tydzień bardziej by mnie motywowało . ok 15 zjadłam 4chrupkie chlebki (105kcal) + 4plastry szynki drobiowej + pomidor + cebulka po 17 mam zamiar zjeść kolację jeszcze nie wiem co to będzie raczej odgrzeje zupę z obiadu bo jeszcze zostało mi kilka porcji . grubaska24 podziwiam Cię bo ja to jestem zbyt słaba żeby tak po prostu przestać jeść zupełnie , a nie boisz się , że zwolnisz sobie metabolizm??