Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam męża seksoholika

Mój mąż codziennie chce seksu!

Polecane posty

Z rana gdy wstaje do pracy budzi mnie...... Gdy przychodzi z pracy od razu zabiera mnie do sypialnie Przed spaniem również to robimy Ostatnio zaproponował mi stosunek analny i żebym mu zrobiła loda Mamy dzieci z którymi często rozmawia na temat seksu. Synom daje na prezerwatywy a do córek kiedyś powiedział że jak bedą mialy mężów to żeby nie patrzyły na to że ich mają tylko żeby ich od razu zdradzały:O

Gość mietek szczęściak
pojebany jakiś... mi wystarczy raz na rok

Oczywiście bo on nawet z dziecmi rozmawia na temat naszego pożycia małżeńskiego:(

Gość w takim razie super masz męża
on opowiada im o waszym życiu a oni mu pewnią opowiadają o swoim:D ile wasze dzieci mają lat?:D

Dzieci są już pełnoletnie, najstarsze ma 22 lata a najmłodsze 18 ale mnie to i tak wkurza:O z jakiej racji on opowiada dzieciom o tym co robimy w sypialni?:O kompromituje nie tylko mnie ale i siebie przed nimi

Gość ariooo
niemoge uwierzyc w to co przeczytałam, powaznie mowisz? I czekaj, czekaj, dopiero teraz zauważyłaś to dziwne zachowanie męża, czy dopiero teraz szukasz porady? Wiesz z tym seksem to nawet nie tak źle, gorzej że dzieci namawia do seksu i córke zgarsza.

Gość ale jak twój mąż z córkami
również rozmawia o seksie?

Gość arioo
wybacz, dzieci dorosłe, wiec nie ma do czego namawiac...a ze daje na gumki...jesli sie dziecko samo ie utrzymuje? no trodno , to ktos musi

Gość mietek szczęściak
Opowiada dzieciom jak robisz mu loda z połykiem?

Nie chodzi o to że rozmawia z nimi na temat seksu ale o to co do nich mówi:O jak może mówic do córki by od razu po ślubie zdradzała męża? zwłaszcza do tej która w październiku ma wyjdź za mąż... Lub opowiada dorosłym dzieciom o tym co robimy w sypialni?

Gość fgjjj
pojebany , pewnie ciebie tez zdradza zal takiego meza

Tutaj to akurat nie ma on o czym opowiadac bo nie zamierzam mu tego robic mimo tego że on mnie próbuje na siłe do tego namówic!

Gość mietek szczęściak
No to masz męza prostaka i erotomana, najgorsze połączenie. Ja sie coraz bardziej przekonuję, że nie ma lepszego miejsca do bycia taktownym i kulturalnym niż sypialnia. Powiedz temu swojemu niedźwiedziowi że jest starym prykiem i ma małe jajka.

Raczej mnie nie zdradza bo wszystko czego chce otrzymuje w domu! Poza tym dom i praca to są dwa miejsca w których przebywa ale przyznacie że takie świństwa potrafią byc irytujące. Tym bardziej że kiedyś powiedział mi że naszym wnukom będzie opowiadał o naszym życiu seksualnym:O

Gość kwiotekkkkkkkksksk
Nie robisz swojemu mężowi laski? co z Ciebie za żona

To że jest starym prykiem to mówiłam mu wielokrotnie! Poza sypialnią zabiera mnie jeszcze do kina lub teraz, do restauracji na kolacje ale i tak prawie każdy dzień kończy się seksem. Jeśli powiem mu że np. boli mnie głowa to on się obraża i zawsze tak jest.

Gość o rany... .
on nie dosc ze jest seksoholikiem, to jest zboczony opowiadac dzieciom o seksie rodzicow, to jak kazirodztwo wg mnie .. co innego dac rade- uzywaj prezerwatyw, a CO INNEGO opowiadac o i jak robicie .. to chore dowiedz sie lepiej, jakie ma inne tajemnice podejrzewam, ze to nie wszystko :/

Nie robie mu laski i nie zamierzam bo to nie jest żadna przyjemnosc przynajmniej dla mnie:O niby jakie może miec inne tajemnice? jak mu odmówie seksu bo np. boli mnie głowa, źle się czuje to wychodzi z domu,obraża się lub robi mi awanutry(bardzo rzadko)

Gość jeśli boli Cię głowa to on pow
inien się Tobą opiekować a nie jeszcze robić awantury Co to znaczy że wnukom też będzie o tych sprawach opowiadał? Twój chłop jest zdrowo pierdolniety

Gość raz dziennie
To jest normalny. Jakby chciał 5-6 razy dziennie to byłby problem. Za jakies 10 lat wasze potrzeby sie wyrównaja, a za ok 20, on bedzie narzekał, że za czesto chcesz. Natura tak to dziwnie skonstruowała, ze facet najwieksze potrzeby ma jak ma 2x lat, kobiet jak 4x lat, jak maja 3x to potrzby maja podobne. Jako 40 latek wiem o czym mówię, prze slubem i kilka lat po slubie narzekała, że nie ma już siły, ochoty itp, a ja ciagle jestem gotowy, teraz ja narzekam, ze za często ma ochote...

Zawsze taki był, bardzo go kochałam ale ostatnio zaczyna przeginac!! córki mi akurat powtarzają to co on mówił im o naszym pożyciu:O i reakcja córek jest dla mnie bardziej oburzająca niż reakcja synów.

On już dawno skończył 40 lat ma ponad 50 a sił mu nie brakuje.. już nie wspominając o tym co jest jak jest niedziela... Tutaj musze ugotowac obiad,wysprzątac,wyprasowac i jeszcze co jakąś chwile jemu dogadzac:O

Gość Karolina23333n 86866
Ale dlaczego uwązasz ze robienie laski zaszkodzi wam? Przeciez moze onna to liczy i się wyżyje a ty nawet galotów nie będziesz musiała ściągać.

Gość to masz refleks szachisty
po 23 latach się zorientowałaś kto jest twoim mężem zboczeńcu, spadaj z tą nędzną prowokacją :-P

Bo nie mam zamiaru nic brac do ust tylko po to by jemu zrobic przyjemnosc!!!:O takie to dziwne że nie mam ochoty ani na robienie loda ani tym bardziej na anal? jak to określa mój mąż

Gość Karolina23333n 86866
No wiesz jedno drugie wyklucza... robienie loda po analu to nawet ja Ci odradzam:D

Nie po 23 latach tylko po 25... zawsze taki był ale dawniej mi to nie przeszkadzało:O dla mnie nie ma znaczenia kolejnosc bo nie zrobie ani jednego ani drugiego. Mój mąż zawsze marudził w tych sprawach:(

Gość widocznie nie dajesz mu
wszystkiego czego potrzebuje

Gość a duzego
ma kutasa?