Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bjfgjg18

dziewictwoP

Polecane posty

Gość bjfgjg18

dziewczyny mam pytanie za ktorym podejsciem utracilyscie dziewictwo?:) ja jakos nie potrafie sie na tyle rozluznic zeby przestac sie bac;/ jestem chyba przewrazliwiona bo odrazu mnie boli a chcialabym miec juz ten pierwszy raz za soba bo mam dosyc prob:( nio a moj chlopak sie o mnie troszczy chyba nawet za bardzo bo jak probojemy i zobaczy ze mnie cos zabolalo to on odrazu chce to przelozyc na inny dzien

Gość siedem dusz
za pierwszym, ale byłam trochę wstawiona i zajebiście napalona, więc poszło samo :P

Gość mietek szczęściak
To jakiś nadwrażliwy kolo. Raz by pocisnął i byście mieli po problemie.

bjfgjg18 skoro się boisz to lepiej odłóż przebicie błony na później zawsze pozostaje wam seks oralny ;)

Gość bjfgjg18
tez bylam napalona ale to bylo na poczatku i mogloby cos z tego byc ale nie wiem czemu on sie zaczal stresowac..pierwszy raz ma do czynienia z dziewica:P a teraz chyba juz mniej jestem napalona jak probojemy bo mysle chyba tylko o tym zeby to sie stalo:P napic sie w sumie mozna przed tym ale tak zebym cos z tego pamietala:D

Gość bjfgjg18
nie chce odkladac na pozniej a seks oralny nie wchodzi w gre:P

Gość mietek szczęściak
Ej laski ale ja serio pytam bo nie mam pojęcia... czy was to naprawę boli? chyab przesadzacie jednak.

Gość bjfgjg18
moze ktos jeszcze by sie wypowiedzial?:P

Gość bjfgjg18
widocznie boli ale napewno nie kazda bo to zalezy od grubosci blony raczej

jedne boli inne nie wszystko zależy od grubości błony i od tego w jakim stopniu zasłania wejście do pochwy

Gość gruszkakula
Niektóre boli, niektóre nie. Mnie np. bolało bardzo, udało się dopiero za którymś podejściem, za to krwi nie było. Tak jakby zrywała/rozciągała się po troszku. A może z tego stresu jesteś za sucha? Spróbujcie lubrykantu.

kurcze, ja wczoraj miałam miec swój pierwszy raz, ale spanikowałam i uciekłam :) w sumie dzieki za pomysł-można sie przed troche napić, ale tylko troszke i sie rozluźnic w ten sposób-nie pomyślałam-teraz spróbuje, też chce miec to juz za sobą:)pozdrawiam

Gość bjfgjg18
no tak;/ rozluznic sie calkowice zeby przestac myslec o bolu jest naprawde trudno. Nigdy wczesniej nie pomyslalabym ze moge miec tego typu problemy

Gość bjfgjg18
nie no moim zdaniem jest wystarczajaco mokro ale jakos cos we mnie tkwi takiego co nie pozwala mi isc dalej...sory ale chyba nie da sie tego dokladnie opisac:P

Gość bjfgjg18
z tego co wiem to jakby zrobil to tak nagle z zaskoczenia to moze mnie to bardziej jeszcze bolec

mnie bolało i chłopak najpierw wszedła kawałek, pozniej zaczał sie poruszac coraz głebiej i głebiej. Wszytsko jest do p[rzezycia :) nastepnie tydzien przerwy zeby sie zagoiło i do woli :p

no co ty, to tkwi w twojej psychice, ja żałuję, że tego nie zrobiłam wczoraj, powiem ci że ledwo ledwo mi sie udało uciec. Ciekawi mnie jednak twój chłopak,że on tak łatwo odpuszcza, dziwne:)

bjfgjg18 nagłe przebicie spowoduje taki większy ból tylko że będzie on trwał krócej i cały czas się zmniejszał natomiast powolne przebijanie spowoduje że będziesz przez dłuższy czas odczuwać ból bo będzie Ci dłużej ją przebijał

Psychika też ma tutaj duże znaczenie. Zaufanie do partnera może zmniejszyć odczuwanie bólu

Gość bjfgjg18
martita82 co chcesz przez to powiedziec? czemu dziwne? ja mysle poprostu ze on chce dla mnie jak najlepiej i nie chce zeby mnie bolalo a sam tez pewnie troch sie stresuje

nie nie zrozum mnie źle, napisałaś,że mieliście kilka podejść, chodzi mi o to,że musi być naprawde wyrozumiały i bardzo cie kochać,że potrafi przestać, choć z drugiej strony, może powiedz mu wcześniej zanim zaczniecie,żeby nie przestawał, nawet jak go o to poprosisz,bo chcesz to z nim zrobic-tak bedzie najlepiej,ale to tylko moje zdanie, ja tak dziś zrobie-drugie podejście:)

Gość bjfgjg18
Twoj taki nie jest?:/ a czemu za pierwszym podejsciem ucieklas?

wydaje mi sie,że mój by tyle nie czekał, mam taką nadzieję:)a uciekłam, bo też sie przestraszyłam jak zobzczyłam jego "wacka"-że cos takiego dużego ma we mnie wejść, po prostu spanikowałam:)

Gość bjfgjg18
my wczesniej sie bawilismy heh troche inaczej wiec widzialam i nic nowego to dla mnie nie bylo jak zaczelismy probowac:p a moge wiedziec ile jestescie razem i ile masz lat?:)

Gość wystarczy przeczytać
pani doktor Michalina Wisłocka dokładnie opisała jak dobrze odbyć pierwszy raz w całym jednym rozdziale swojej ksiażki "Sztuka kochania" do biblioteki marsz!

Gość bjfgjg18
moim zdaniem dwa miesiace to troche za wczesnie ale jak uwazasz:) my jestesmy pol roku ze soba...ja mam 18 a on 22