Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość styczniowa_lolita

UWODZENIE - szkoła uwodzenia

Polecane posty

Gość styczniowa_lolita

Podzielcie się swoimi metodami uwodzenia - zarowno kobiet jak i mezczyzn :P

Up^^ Wątek stary, ale podbijam, bo chetnie sie dowiem, jakie macie pojęcie o uwodzeniu :P I od razu mówię, że chociaz nie jestem specjalistką to wiem co nieco na ten temat dzieki super kursowi na ktorym bylam w Wyzszej Szkole Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Mega rezultaty, bo nareszcie nie stoje w koncie na imprezach tylko króluję na parkiecie, bo skoro nareszcie poczulam sie jak prawdziwa kobieta to pomyslalam, a co zapisze sie na tance. w^w^w^.wyzszaszkolauwodzenia.pl. Serio warto, troche pochodzicie dziewczyny i kazde ciacho w klubie bedzie chcialo wam postawic drina xD

Gość gość
Tylko zauważcie, że to facet musi podejść do dziewczyny (bo ona na 99% tego nie zrobi) a do tego potrzebna jest pewność siebie, bo ktoś nieśmiały przecież tego nie zrobi, chyba że np w klubie zakładasz dobrą zabawę i tak robisz i wtedy same Cie otwierają, no ale cóż do tego też jest potrzebna pewność siebie, jak również stare powiedzonko – miej wyj****e a będzie Ci dane. A u mnie z podejściem zawsze był kłopot. Za namową kolegi zainwestowałem w feromony ( z http://pherowin.pl) i od tego czasu nawet laski same do mnie podchodzą. A i ja mam dużo więcej odwagi niż wcześniej.

Gość gość
hahah idioci :D nasi dziadkowie nie potrzebowali żadnej szkoły uwodzenia ani kursów i ja też nie potrzebuje :P