Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
żyd antysemita

synboży7 i cwaniak84 - dlaczego im nie wyszło?

Polecane posty

6 minut temu, Get Out napisał:

Może chodzi mu o to , że brak kasy równa się z brakiem pewności siebie. 

Możliwe tylko że pewność siebie to nie tylko kasa a inne rzeczy. Można być biednym a pewnym siebie.

4 minuty temu, Onaaaa napisał:

Mówisz masz 🙂 bede mieć też sok malinowy robiony domowy lubisz? .. oby wygrali 🙂

Uwielbiam z wodą gazowaną. 😊Jak wygrają to znowu wciągnie mnie piłka , a mam zakaz, a jak przegrają kończę z tym. 😁

15 minut temu, Onaaaa napisał:

Dlaczego?

Z bardzo wielu powodów głównie finansowych np. trzeba być grzecznym dla rodziny a może nie chcesz nie można pomóc młodej zebraczce a może chcesz nie można odżywiać wyglądać dbać o siebie i kwadrat tak jak by się chciało nie można dziewczyny zaprosić na spontaniczncznom wycieczkę do Japonii a może by się chciało nie można dać napiwku a może by się chciało i wiele innych właściwie wszystko 

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Możliwe tylko że pewność siebie to nie tylko kasa a inne rzeczy. Można być biednym a pewnym siebie.

Można jeżeli szczęścia nie uzależnia się od kasy i posiadania baby. 😁

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Nie wiem raczej nie przynajmniej ja tak mam że nie zagaduje do lachona skoro nie mam do zaoferowania żeby jom utrzymanie 

9 minut temu, spontaniczny wzwód widmoka napisał:

No tak średnio bym powiedział 😄 

bardzo negatywni jestescie, meczy to i ciezko tu pisac

2 minuty temu, Byłem w hipermarket napisał:

Z bardzo wielu powodów głównie finansowych np. trzeba być grzecznym dla rodziny a może nie chcesz nie można pomóc młodej zebraczce a może chcesz nie można odżywiać wyglądać dbać o siebie i kwadrat tak jak by się chciało nie można dziewczyny zaprosić na spontaniczncznom wycieczkę do Japonii a może by się chciało nie można dać napiwku a może by się chciało i wiele innych właściwie wszystko 

Ok ale gdybyś miał kasę to myślisz że umiałbyś zagadać do dziewczyny i że miałbyś już kobietę?

Ja wiem że kasa pomaga i ułatwia wiele ale charakteru nie zmienisz i kto nieśmiały to musi nauczyć sie śmiałości a kasa go tego nhe nauczy co najwyżej pomoże w kupnie czegoś.

• Like 1

Przed chwilą, chrobot napisał:

bardzo negatywni jestescie, meczy to i ciezko tu pisac

a srrało dziś może nie srrało i od tego ma ciężko 

3 minuty temu, Get Out napisał:

Można jeżeli szczęścia nie uzależnia się od kasy i posiadania baby. 😁

U mnie by powiedziano że kasa mnie zmienila a nie prawda jest zawsze taki byłem z boku by tak to wyglądało przecież siedziales w domu i byles puwniczakiem a teraz to ciągle restauracje podróże z dopami czy coś takiego 

A nie ja po prostu oszczedzam siedząc w domu

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Ok ale gdybyś miał kasę to myślisz że umiałbyś zagadać do dziewczyny i że miałbyś już kobietę?

Ja wiem że kasa pomaga i ułatwia wiele ale charakteru nie zmienisz i kto nieśmiały to musi nauczyć sie śmiałości a kasa go tego nhe nauczy co najwyżej pomoże w kupnie czegoś.

Myślę że w końcu tak ale musiałbym mieć pewność że ta kasa będzie zawsze bo np na hossie 2021 miałem 25tyś mc i nie czułem że to będzie stałe nie miałem pewności a moje zachowanie już było inne lachona były oslupione 

5 minut temu, Onaaaa napisał:

Morze gotówki wymaksowalo by mi wygląd zewnętrzny ubiór gadżety miche a najważniejsze jest poczucie że można zaoferować lachon lepsze życie 

siedzenie w domu jest spoko, ludzie bija inne osoby i krzycza a czytalam o typie ktorego auto przejechalo a potem kolejne przejechalo i ciagnelo przejechane zwłoki 1,5 km, w domu masz spokojnie

Dużo typów jest śmiałych z niskiego iq bo som bezkrytyczni i bezczelni wobec kobiet po prostu jak małpy nie majom szacunku dla ich czasu, to zupełnie jakby mnie pasztet podrywal 

3 minuty temu, Byłem w hipermarket napisał:

U mnie by powiedziano że kasa mnie zmienila a nie prawda jest zawsze taki byłem z boku by tak to wyglądało przecież siedziales w domu i byles puwniczakiem a teraz to ciągle restauracje podróże z dopami czy coś takiego 

A nie ja po prostu oszczedzam siedząc w domu

Sądziłem że byłoby tak jak z tymi co w totka wygrali i zniszczyli samych siebie, bo woda sodowa uderzyła do głowy , a w twoim przypadku wykupił byś cały asortyment Sony. Albo dalej byś się wstydził zadzwonić do kurtyzany spiąć na pieniądzach. W mojej ocenie to są przykre sytuację , bo mając kasę coś ci się od życia należy. To jest twoje życie i daleki bym był ingerować. 

4 minuty temu, Byłem w hipermarket napisał:

Myślę że w końcu tak ale musiałbym mieć pewność że ta kasa będzie zawsze bo np na hossie 2021 miałem 25tyś mc i nie czułem że to będzie stałe nie miałem pewności a moje zachowanie już było inne lachona były oslupione 

Myślę inaczej. Kasa pomaga bo bez niej ciężko ale nie jest lekiem na wszystko. Ciężko zmienić swój charakter i tylko mozna to osiągnąć bardzo tego chcieć. 

1 godzinę temu, *****_*** napisał:

nie znasz sie frytki znacznie lepsze z batatow zwlaszcza spróbuj sobie te w panierce naprawde dobre czesto w kanpach wlasnie te smaza

wolę zwykłe bataty są słodkie

Myślę inaczej. Kasa pomaga bo bez niej ciężko ale nie jest lekiem na wszystko. Ciężko zmienić swój charakter i tylko mozna to osiągnąć bardzo tego chcieć. 

Ale ja nie wiem czy to mój charakter, gdy byłem mlody i pieniądze nie miały znaczenia miałem pełno znajomych i w domu tylko spalem

Leczenie psychiatryczne w Polsce jest bezpłatne dla wszystkich obywateli, niezależnie od ubezpieczenia, w ramach Narodowego Funduszu Zdrowia (NFZ). Oznacza to, że konsultacje z psychiatrą, terapia, a także pobyt w szpitalu psychiatrycznym są finansowane przez państwo. Istnieją jednak pewne wyjątki i sytuacje, w których leczenie może być realizowane w trybie przymusowym, ale i wtedy pacjent nie ponosi kosztów

Zarówno osoby posiadające ubezpieczenie zdrowotne, jak i te, które go nie mają, mają prawo do bezpłatnego leczenia psychiatrycznego w ramach NFZ

Warto pamiętać, że w przypadku problemów ze zdrowiem psychicznym, należy szukać pomocy specjalisty. Leczenie psychiatryczne jest dostępne dla wszystkich i nie powinno się go obawiać.

1 minutę temu, Byłem w hipermarket napisał:

Ale ja nie wiem czy to mój charakter, gdy byłem mlody i pieniądze nie miały znaczenia miałem pełno znajomych i w domu tylko spalem

To czemu aż tak sie zmieniłeś? Lubisz być sam czy jesteś sam bo nie masz kasy by wyjść?

2 minuty temu, żyd antysemita napisał:

Leczenie psychiatryczne w Polsce jest bezpłatne dla wszystkich obywateli, niezależnie od ubezpieczenia, w ramach Narodowego Funduszu Zdrowia (NFZ). Oznacza to, że konsultacje z psychiatrą, terapia, a także pobyt w szpitalu psychiatrycznym są finansowane przez państwo. Istnieją jednak pewne wyjątki i sytuacje, w których leczenie może być realizowane w trybie przymusowym, ale i wtedy pacjent nie ponosi kosztów

Zarówno osoby posiadające ubezpieczenie zdrowotne, jak i te, które go nie mają, mają prawo do bezpłatnego leczenia psychiatrycznego w ramach NFZ

Ty za to możesz se wydlyzyc nogi prywatnie 

1 minutę temu, mr_Kumpir napisał:

jutro będę smażył kurczaka widmok możesz zacząć się modlić

Masz jakąś manie informowania mnie o swoim życiu prywatnym jak jakiś podnóżek. Powinieneś mieć jakichś znajomych do takich rzeczy .

Przed chwilą, Byłem w hipermarket napisał:

Ty za to możesz se wydlyzyc nogi prywatnie 

i po co ci ta agresja? ktoś ci dobrze radzi a ty od razu się rzucać zaczynasz. 

Przed chwilą, Get Out napisał:

Masz jakąś manie informowania mnie o swoim życiu prywatnym jak jakiś podnóżek. Powinieneś mieć jakichś znajomych do takich rzeczy .

wiem że ciebie to interesuje tylko to ukrywasz xD

To czemu aż tak sie zmieniłeś? Lubisz być sam czy jesteś sam bo nie masz kasy by wyjść?

Brak pieniędzy zmienia człowieka postawiłem na oszczędności 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się