Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość az glupio zapytac

głupie pytanie

Polecane posty

Gość az glupio zapytac

witam az glupio mi zapytac :o przed weselem pasuje mi isc na solarium przynajmnej ze 2 razy, bo jestem blada jak kurczak, z opalonym na czerwono i okraglo dekoltem :o do sukni gorsetowej bedzie to wygladac kretynsko :o i teraz mam pytanie - czy moge na solarium isc w bardotce i majtkach? :o

Gość facet co lubi ...
Możesz iść nawet w stroju kurczaka .

Gość az glupio zapytac
dzieki :) a powinnam sie czyms wysmarowac? i ile lezec? 2 minuty? z przyjemnoscia bym nie szla, ale sama nigdy sie nei opale :o

a nie lepiej na golasa, przynajmniej bedziesz rowno opalona. ale jak najbardziej mozesz isc w bieliznie, to nie ma znaczenia.

Gość ale dlaczego chcesz isc w
bardotce i majtkach?????? idz normalnie ubrana a tam rozbierz sie wejdz do lozka za pierwszym razem na 5 minut za drugim na 7 minu za trzecim na 8 minut i za czwartym na 10 minut dwa razy ci nic nie pomogą idz na 4 w odpowiednich odstępach

mozesz sie opalac na sucho, twarz tylko czyms posmaruj. dziewczyny ktore obsluguja solarium maja tez czasami w srzedazy kosmetyki do opalania, mozesz sobie zakupis taka saszetke i posmarowac twarz.

Gość az glupio zapytac
założę płaszcz sztormowy i wysmaruję się masłem kakaowym :classic_cool:

Gość az glupio zapytac
dzieki podszywie :) nie mam jakos ochoty sie rozbierac w solarium :) krepuje mnie to :o wogole mam klaustrofobie, i boje sie ze wybiegne z krzykiem, a tak to przynajmniej w bieliznie bym wybiegla :classic_cool:

jezeli masz klaustrofobie to nie musisz lozka do konca zamykac. pozostaw sobie taka szparke, moze miec nawet 20 cm. bedziesz sie lepiej czula.

Gość solarium
weź sobie bronzer na solarium i wysmarój miejsca które będą widoczne :) potem idz jeśli będzie takie to na łóżko bronzujące :) zacznij od 8min na pierwszy raz na drugi też może być 8 min a jeśli będzie wszystko ok to idz na 10min. oczywiście nie możesz chodzić co dziennie, min. 2 dni odpczynku :)

Gość albo idz na stojące
na stojącym mozesz do konca drzwi nie zamykac i rowno sie opalisz

Gość solarium
złe nie jest ale musi być to do opalania w solarium !!

Gość az glupio zapytac
dzieki :) boje sie isc do solarium jakos :o ze cos sie zatnie, zepsuje albo ze mnie przypiecze za mocno :o wogole naogladalam sie chyba za duzo "oszukac przeznaczenie" :o

Gość solarium
wysmaruj* brązujące* :)

Gość solarium
nic Ci nie będzie :) zresztą na każdym solarium możesz zapytać co i jak, oni znają swoje łóżka i doradzą Ci na pewno dobrze :)

Gość spytaj w solarium na ile
iśc na pierwsze opalanie. Skoro jesteś biała to nie dłużej niż 5 minut bo się spalisz i będzie cię piekło. I jak chcesz w bardotce, skoro sukienka gorset??? Bedziesz miała białe paski od stanika ramiączek. Opalaj się w gatkach a stanik zdejmij

Gość az glupio zapytac
dzieki :) do slubu miesiac wiec pewnei powinnam powoli zaczac sie za solarium rozgladac :) a co zrobic z pieprzykami? nasmarowac czyms czy cos?

Gość az glupio zapytac
pojde w bardotce bez szelek :P ale moze faktycznie zdejme stanik ale majtek nie :classic_cool: