Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmeczona mężem

mąż kłamca masakra

Polecane posty

Gość zmeczona mężem

jakch macie mezów? moj po slubie okazał sie kłamćą co jest męczące bardzo. Pozatym leniwy sam nie ma zadnej incjatywy jak cos nie powiem to nie zrobi sama nie wiem czy gdybym dluzej czekala mialabym lepszego meza czy zawsze musi byc cos nie tak?

Gość Powiem tak pierwszy rok
małżeńnstwa jest ciezki tzw czas docierania ale z lenistwem nalezy walczyc od poczatku jak odrazu nie nauczysz dyscypliny bedzie Cie wykorzystywac do końca zycia mam na mysli prace w domu czy ogródku podzial obowiazków musi byc wyparcowany co kto robi co do kłamstw to zalezy czego dotycza czy takie tam kłamstweka czy cos powazniejszego?

Gość zmeczona mężem
czy wszystkie macie w miare mezów czy tylko ja jestem taka sierota?

Gość zmeczona mężem
klamstaw i powazne i takie sobie np. zwolniongo go z pracy i trzy miesiece udawal ze jezdzi do pracy . wszstko jest ok jak sie nie zadaje mu pytan a jaks sie zacznie pytac to tak odpowiada ze nic z tego nie wiadomo/

Gość jakbym o swoim
czytała. Tez kłamał na początku małżeństwa. Pamiętam, że stracił pracę i udawał, że maja przestój chwilowy.

Gość zmeczona mężem
i co sie potem z wami salo?

Gość emocion
a dokąd jeździł przez te 3 miesiące jak stracił pracę? :D

Gość zmeczona mężem
gdzies kluczył siedzial w parku itp.

Gość Bezsenna Zosia
Współczuję Ci - takiego męża. Nie dość, że nierób i obibok to jeszcze kłamca ! Gdzie Wy kobiety macie oczy wiążąc się z takimi ? 😡

Gość zmeczona mężem
wybieralam wybieralam meza i jescze zle. Przed slubem pracowal ,u siebie w domu tez ciagle cos robil remontowal itd myslałam ze jest pracowity mozna bylo na niego liczyc itd.nie pil i nie palil ale co z tego jak klamanie tez jest wykanczajace. Teraz mysle ze lepiej jest byc samej.

Gość dfds
a ja z kolei robię 1000 rzeczy a Żona prawie nic i zastanawiam się jak nieroby znajdują sobie kobiety, które wszystko wokół nich robią

Gość zmeczona mężem
ja tez bylam madra przed slubem a teraz nie wiem co robic

Gość zmeczona mężem
:(

my przezd slubem bylismy ze soba ponad 5 lat, a od 4 mieszkamy razem wiec myslalm, ze nic sie nie zmieni, a zmienilo i to na plus

Gość zmeczona mężem
ale za to jest dobrym ogierem nie dosc ze przetnie sekretarke to jak wroci mnie bolcuje

podtswa to rozmowa - tzreba mowi o wszytkim co Cie boli, i on co jego i wzajemnie trzeba sie sluchac i zmieniac no i starac tak samo z 2 stron

Gość emocion
Albo autorka tematu mieszka z mężem w jakichś ciepłach krajach albo mąż ją okłamuje - chciałoby się wam siedzieć w parku po 8 godzin niezależnie od pogody? :D

Gość wezcie pod uwage
ze dla faceta strata roboty to cos okropnego i najgorszego!!!! pewnie bylo mu strasznie wstyd, bo dla niego to oznacza ze nie jest prawdziwym mezczyzna. moj jak mial problemy w pracy tez dlugo nic nie mowil, az wkoncu wyladowal na krzesle u psychoterapeuty taka to byla dla niego trauma ze moga go zwolnic i nie bedzie mogl utrzymac swojej rodziny. dla mnie to tez pokrecone i glupie, ale mezczyzni tak maja! tak samo oni nam sie dziwia ze placzemy z powodu "niewidocznego" celulitu albo dodatkowych 3kg. to ze klamal w tej sprawie to dowod na to ze miedzy wami nie utworzyla sie bliskosc emocjonalna, mezczyzna tylko wtedy umie sie zwierzyc swojej kobiecie z problemu ze nie wychodzi mu bycie prawdziwym mezczyzna

Gość wezcie pod uwage
autorko a jak zareagowalas na wiesc o tym ze przez 3 miechy chodzil do parku??? praca dla faceta naprawde jest bardzo wazna, jesli ja stracil trzeba mu dac do zrozumienia ze w naszych oczach wcale nie stracil na meskosci! nie powinno sie go wyzywac od nieudacznikow czy generalnie jezdzic po tym ze stracil prace bo nie byl w niej widac dobry (tego napewno nie wiemy) autorko powiedz mu ze jestes bardzo zla ze cie oklamal i generalnie o swoich uczuciach z tym wszystkim zwiazanych i najlepiej sie nastawic na dzialanie.. co teraz??

Gość zmeczona mężem
on pracowal niby na 3 zmiany w nocy w aucie spal w dzien jezdzil szukac pracy a po poludniu sama nie wiem co robil czytal ksiazke? to nie tylko to ze nie powiedzial ze stracil prace ale byly rozne klamstwa przewaznie dotyczace pieniedzy. jak stracil to mowilam ze to nie takie wazne wazne zeby mnie nie oklamywal wiecej przez ta historie nie mam do niego zaufania.

Gość zmeczona mężem
mial ktos taka sytulacje ja ja?

Gość Tak ja mialam
Utrzymywalam lenia i nieroba az sie okazalo ze jeszcze zdradzal

Gość zmeczona mężem
on by mnie nie zdradzil pomocny tez moze byc najgorszy jest brak zaufania