Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulenka_malenka

boje się - ciąża ?

Polecane posty

Gość ulenka_malenka

sex bez zabezpieczenia był 18 dni temu - dziś rano test wyszedł negatywny. Myślicie, że to pewne?

Gość a na kiedy miałaś
termin @. ja radzę zrobić jednak betę z krwi :))

Gość zakochana 5555
MYSLE ZE NIE MASZ CZEGO SIE OBAWIAC

Gość monisiaczek
Cześć wszystkim Piszę bo temat nie jest mi obcy niestety :/ Może zacznę od początku. Więc tak miesiączki mam nie regularne ale z ostatnich wynika że cykl trwa 30 dni. No i 2 lipca czyli 14 dni po okresie kochałam się z chłopakiem i on skończył we mnie ale w prezerwatywie, ale baliśmy się ze mogło coś spłynąć i dostać się do mnie. Więc nie czekając następnego dnia rano pojechałam do lekarza i łyknęłam escapelle ok. 12-13 h po stosunku. Z resztą lekarka nie pocieszyła mnie tym ze on był w gumce, to raczej nic nie znaczy i tak mogło coś dostać się do ciebie –tak mi powiedziała 5 dni po escapelle pojawiły się plamy brązowe cieno-czerwone i trwało to 5 dni. Pierwszy test zrobiłam 29 dni po ostatnim okresie a 14 dni po zażyciu tabletki, w ciągu dnia. Drugi zrobiłam następnego dnia czyli 30 dni po ostatniej miesiączce a 15 dni po tabletce, z samego rana gdy wstałam ( to miał być przepuszczalny pierwszy dzień miesiączki w lipcu).Oba były negatywne trochę ulżyło…. No ale okresu nie było. Więc zrobiłam trzeci test 28 dni po zażyciu tabletki i też był negatywny, okresu dalej nie ma. Z chłopakiem czekamy na okres jak dusza zbawienia, zresztą to on mi powiedział o tej stronie i podtrzymuje mnie na duchu mój miś:) No i sama nie wiem czy testy mogły kłamać ?. jakie są szanse na ciąże? pozdrawiam