Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ma czarny nick

co sadzicie o ...?

Polecane posty

Gość ma czarny nick

mieszkaniu z facetem przed slubem! mam chlopaka od ponad 2 lat.dzili nas 13 km.widuje sie praktycznie codziennie, ale wiadomo dojazd robi swoje.niepotrzebne 200-300zl wyrzucone na paliwo ;/ jakies pol roku temu rozmiawialam z nim smialo, ze moglby zamieszkac ze mna,moi rodzicie nie maja nic przecieko temu,bardzo lubia swojego przyszlego ziecia itp. teraz zaczelam sie troche wahac. w sumie on nie podjal jeszcze zadnej decyzji. czego ja sie boje? ona ma troche starosiwecka rodzine.mieszka na wiosce, a wiadomo tam ludzie mysla, bo co p[opwie sasiad i sasiadka ;/ bo co powiedza ludzie. my na razie slubu nieplanuje, bo wiadomo, trzeba troche pieniazkow itp kiedys mi powiedzial, ze gdyby oswiadczyl wdomu ze idzie do mnie mieszkac, to chyba by go wykreslili z rodziny;/ ja tego nie pojmuje kiedys rzucali sie do niego, jak zaczl u mnie nocowac, ze to nie tak, ze tak nie moze byc itp jego rodzina to tylko kosciol i co ludzie powiedza nie wiem co o tym myslec

jesli masz jakies watpliwosci to moze jeszcze zaczekajcie ale pamietaj jedno ldzie gadali ... gadaja ... i gadac beda ... Powodzenia zycze ;)

Gość cet alergin
a my zamieszkaliśmy ze sobą przed ślubem, po miesiącu znajomości. To było cztery lata temu. Za tydzień będziemy obchodzić drugą rocznicę ślubu.