Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

result

dwie prezerwatywy

Polecane posty

im więcej prezerwatyw, tym większa skuteczność :D No bo jak jedna prezerwatywa to 50%owa skuteczność to dwie to będzie aż 100% :D:D:D

Gość ja tez zakladalem dwei

Oj, ale pierdzielicie. Dziecko nie czytało Bravo, to nie wie. A Wy jej źle nie radźcie, bo bzyknie się w 2 gumkach i z niedługo będzie temat "jestem w ciąży help". Tak więc. Nie można. Bo lateks jest cienki, a ocieranie się gumki o gumkę zmniejsza jej 'twardość', a tym samym skuteczność. Większe prawdopodobieństwa pęknięcia i zsunięcia z Wacława :P Dziękuję za uwagę.

w ogóle to najlepiej nie wyrzucać prezerwatyw, tylko prać i suszyć na sznurku :P a na szydełku to zawsze jakieś wzorki można zrobić :D a co do do paru prezerwatyw na raz to pomyśl, jaka korzyść - penis będzie grubszy, lepsze doznania ::D:D:D

Gość o dżisaz
Te dziurki mnie rozwaliły wewnętrznie :D Co do tematu to jak chcesz większego bezpieczeństwa to zastosujcie dodatkowo jakieś środki plemnikobójcze czy inny badziew, słyszałam ze niezbyt przyjemne ich stosowanie ale przynajmniej bezpieczniej, tylko że mineta ani lodzik nie wchodzi później w grę. Pozatym wszelkie środki bezpieczeństwa, takie jak Apteka nie kiosk i nie najtańsze, nie robimy loda w gumie, przytrzymujemy wyjmując penisa męskiego z pochwy damskiej, nie pompujemy gumki przed w celu sprawdzenia, nie otwieramy zębami, nie zakładamy jej ponownie, przechowujemy jakoś sensownie w zimnym miejscu, nie pamiętam co tam jeszcze ale każda z tych czynności zmniejsza szansę. To co lady 17 napisała z tym pocieraniem gumy o gumę nie wiem czy to prawda ale słyszałam o tym wiec cos w tym może być. A jeśli chodzi o oszczędzanie to jesli oszczędzasz na antykoncepcji to potem mozesz nieźle bulić na pieluchy więc przekalkuluj sobie

Gość kojotxd
moim zdaniem lepiej bez bo łatwiej wchodzi i szybcie sie wyciaga heh... :P

Gość kojotxd
moim zdaniem lepiej bez bo łatwiej wchodzi i szybcie sie wyciaga heh... :P