Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zbyniu_mały_łowca

Nimfomanko, stworzyłaś samospełniającą się przepowiednię...chociaż nie do końca

Polecane posty

Przewidziałaś, że w najbliższych dniach zalożę post analogiczny do piątkowego. Zastanawiałem się skąd ta pewność. Teraz chyba rozumiem... Z tego co widzę to chwalenie się swoimi atrybutami cielesnymi na kafeterii jest dalece niestosowne, skoro mój post został skasowany:) Cóż, nie będę zatem powielał błedów z przeszłości i postaram się zwalczyc te narcystyczne zapędy. Chciałem tylko napisać, że to było moje pierwsze zdjęcie z dedykacją :P

witaj:D no właśnie, ktoś skasował i nie wiem czemu :( bo takich tematów są setki jeśli nie tysiące na kafe... i nikt nie kasuje

Pierwsze i jak dotąd jedyne. Nie mogę się zarzec, że ostatnie, bo życie bywa przewrotne:) Może się tak zdarzyć, że Nimfomanka znowu będzie chciała dedykację. I co wtedy? Sam bym się ograniczył:) A bawienie się w klauzule, mnie nie bawi. Abo, abo...:P

Zbyniu, jak pisze na moim ulubionym pomarańczowym, to po weekendzie zostaje monolog mojego rozmówcy... czasem smiesznie się to czytaa wniosek? podpadłe, 'jakiejś modełce sie spodobałeś, a ze mi a nie jej dedykacje walnąłeś... sobie dokończ;)

Nimfomanko, jestem aktualnie poza domem i warunki zdecydowanie nie sprzyjają robieniu zdjęć mej anatomii, wracam jutro wieczorem. Dedykację masz jak w banku, przy czym musimy z tym poczekać do jutra właśnie. Pasuje?:)

Eh, moja interpretacja Twojej prośby świadczy o tym, że myślę niekoniecznie głową:) Sytuacja chyba mnie przerosła... Czy ja jestem w stanie stworzyć atrakcyjną dedykacje nie mieszając w to mojego fallusa??? :P:P:P