Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedno z glupszych pytan

Ktora mama??

Polecane posty

Gość jedno z glupszych pytan

Ja mam kilka pytan odnoscie slubu i wesela 1. Która mama wita chlebem i solą, wiem ze wszyscy razem stoją ale która trzyma ten chleb?? 2, Jak mlody przychodzi do mlodej juz z kwiatami to wrecza jej te kwiaty wita sie znią i od razu siup na kolana blogoslawienstwo i do kosciola jedziemy?? 3, W kosciele mlodzi czekają az wszyscy wyjdą z kosciola dpiero wychodzą czy jak to jest ??? 4, Młodzi powinni pierwsi odjechac spod kosciola czy inni niech wsiadają jadą na sale a my powinnismy jescze gdzies zajechac albo jechac dluzsza drogą zeby ostatni zajechac pod salę??

Gość Lipsssssss
chleb i sól trzymam mama młodej kieliszki mama młodego no jak sie przywita to chyba od razu błogosławienstwo lepiej jak pierwsi wyjda goscie bo wtedy kto młodych sypnie ryzem czy płatkami i tu tez lepiej jak goscie są pierwsi pod salą.moja siostra jechała na sale bryczka i przejechali sie po miescie a dopiero na sale

Gość upppupppup

chyba tak jak ktos wyzej napisal mama mlodego kieliszki, mama mlodej chleb 2-no tak jest najlepiej a po co przeciągac do nie skonczonosci przeciez pod klatką/domem tyle dzieci czeka na cukierki a nie dzieci na flaszke:P 3-no chyba goscie najpierw powinni sie zabrac bo kto by mlodych sypal 4-mlodzi jako ostatni powinni zajechac pod sale, pierwsi chyba powinni rodzice odjechac, tak ze niby prowadzą reszte gosci na sale

Gość młodzi
zawsze ostatni na salę przyjeżdżają, bo goście po złozeniu życzeń nie czekają na resztę gości, tylko jadą na salę. Proste i tyle