Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam nika

Przyjaciółka mojego narzeczonego

Polecane posty

Gość nie mam nika

Jestem z nim 2 lata, w sierpniu bierzemy ślub i ogólnie wszystko jest ok. Gdyby nie jedna sprawa. Otóż mój facet ma przyjaciółkę, znają się od lat, znam ją i czasem sie spotykamy. Problem w tym, że ona sjest po prostu śliczna, taki typ co faceci oczu nie mogą oderwać i często widzę jak mój patrząc na nią ma ten błysk. Opwiadał mi o ich relacjach i mówi, że są i były czysto przyjacielskie i raczej mu wierzę. Ale za kazdym razem jak ją widzę to mnie kłuje w środku.Ona ma faceta, do tego 3 miesiące temu urodziła im się córeczka i wiem .że zagrożenia nie ma ,ale martwi i boli mnie ten błysk w oku mojego narzeczonego. Męczy mnie to, nie wiem co robić, najchętniej ograniczyłabym nasze kontakty.

nocoty, nie przerzucaj swoich frustracji na cały świat. mam takiego przyjaciela od lat, patrzymy na siebie z błyskiem, ale wiesz czego? zrozumienia. to jest inny błysk zupełnie, takiej miłości jak między rodzeństwem. nie próbuj ograniczać ich kontaktów, w naszym przypadku 3 jego dziewczyny usiłowały to zrobić i wszystkie trzy przegrały.

Gość szszzzzzzzzzzzzzzzzzz
badz czujna , tylko tyle

Gość agamalina1805
wiesz, jeśli ona ma dziecko z TAMTYM to chyba między Twoim narzeczonym a nią nic nie ma :P widać na prawdę są tylko przyjaciółmi i pewnie kochają się i wiele by dla siebie zrobili ale tak jak RODZEŃSTWO- po porstu jest mu bliska i patrząc na nią z tym błyskiem widzi w niej siostre, która dorosła, ma dziecko... a co do tego że nie ma przyjaźni damsko- męskiej definitywnie nie ma, znaczy jest ale na krótki czas albo dla bardzo aseksualnych dla siebie ludzi ;p ja mam dwóch przyjaciół- mężczyzn jeden jest kąpletnie aseksualny a ten 2.... :D wiecie....miłość miłość i jeszcze raz miłość (przynajmniej z mojej strony, jego nie potrafie rozgryść) :p

Gość nynyjj
zerwijcie znajomosc z ta przyjaciolka. po co masz sie meczyc

Gość nie dziwie Ci sie
bo nie ma nic gorszego jak czuc sie mniej atrakcyjna od kobiety z ktra czesto przebywa Twoj facet w tym wypadku to przyjaciolka wiec jeszcze gorzej bo Twoja kolezanka ona nigdy tak naprawde nie bedzie! zawsze jak cos bedzie nie tak u was to to Ty bedziesz oceniana za ta zla i twoj przyszly maz bedzie dostawal zlote tady od niej!! a co do drugiej wypowiedzi to super jest ten facet ze kazda swoja dziewczyne zostawial iu wybieral przyjazn z Toba haha widac jakie podloze widocznie ma ta ":przyjazn" porazka..poza tym nigdy mojemuy koledze a co dopieroprzyjaciel;owi nie odradzilabym dziewczyny raczej tlumaczylabym mu ze to normalne ze jest zazdrosna i sama bym zdystansowala...NIE MA PRZYJAZNI MESKO-DAMSKIEJ jak widac!!