Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasia Sobieska

Pomocy.Mąż każe mi się kochać ze swoimi kolegami

Polecane posty

Adres, który podajesz przy nicku nie istnieje. Jeżli chcesz rzeczywiście pomocy - Ty napisz pierwsza.

Gość czy to ta sama osoba
czy kasia sobieska i Kasia Sobieska to ta sama osoba?

Gość Tanke
Sorry, ale to jakiś idiotyzm PO CO on to robi? PO CO Ty sie na to godzisz? PO CO ten wpis? A może PO CO ta prowokacja? I PO CO ta prowokacja jest taka głupia? I PO CO my na nią reagujemy? 20 razy zadane pytanie PO CO pozwoli na to wszystko spojrzeć z innej perspektywy. Na wszystko. 24 godziny zadawania pytania PO CO i pytanie PO CO na każdą odpowiedź może zmienić Twój pogląd na Świat. A to zmieni Twoje życie.

Gość PO CO piszesz swoje
imie i nazwisko z dużej litery? I PO CO ten tekst jest Twój?

Gość chujowa prowokacja cos

Gość a gdzie wy
kurwa macie lawnikow w sadzie rodzinnym do chuja? gdzie wy zyjecie? w stanach? oddalas dzieci do domu dziecka bez sadowego nakazu ani posrednictwa instytucji spolecznej? to nie kurwa schronisko dla zwierzat. troche realizmu w prowokacjach zachowajcie.

Gość PO CO podajesz adres
który nie istnieje?

Gość Widac
ze dziwce sie nudzi pomiedzy klientami.

Gość Ciekawabasia
Fajnie masz. Możesz być legalnie bzykana przez kilku facetów. Każdy by tak chciał. :(

O Dżizas Krajst!!! No tak bzdurnej prowokacji jeszcze tu chyba nie było... Naprawde już motyw z tymi dziećmi i patrzeniem to jest nawet nie dno a 2 metry mułu. Ludzie, opanujcie sie i nie karmcie trolla, niech ten temat spadnie w otchłań.. albo sie gimnazjum wyjątkowo nudzi albo ktoś ma naprawde nierówno pod kopułą.

Gość Ciekawabasia - służę pomocą

No proszę jaki nie nasycony. :O Prędzej czy później zachce mu się sypać cudze żony. Chociaż chętnie rozkładają nogi, to druga strona najpierw doprowadzi do poziomu, by w pionie zaczął myśleć prawidłowo. Oczywiście pod warunkiem że nie robi Ci się mokro na samą myśl że kilku będzie Cię pukać a mąż tylko będzie klaskać.

Nowy--> cioto, jak dla Ciebie to mogę być ulepszoną wersją wała nawet z poduszki, pierhdolę w tekim razie Twoje wywody. sorry ale nie pamiętam bym Ci wcześniej czymś ubliżył. coż zdaje mi sie że jesteś właśnie jednym z tych internetowych stulejów co tylko potrafią sie podszywać na kaffe albo pisać na wp.pl "kto myślał że chodzi o Rasiaka?". :O a skąd Twoj nick? hę? "nowy w mieście" znaczy sie burak z wiochy przeprowadził sie do wiekszej mieściny i mieszczucha udaje?? czyż nie tak?? a słoma nadal z butów wystaje..... żal.pl:O

Nie jestem mechanicznym wyobrażeniem Twojej fantazji T-1000 "Ciota" nie wiem co masz na myśli. Faceta, który nie potrafi sobie radzić w życiu czy może myslisz o osobie o skłonnościach homoseksualnych? Co do samego nicku, bardziej był on związany z pewną kobietą niż z miejscem, w którym się urodziłam i żyję. To powinno nieco rozjaśnić Twój mechaniczny mózg i bardziej przyłożyć się do tyrania......

Nowy--> to Ty zacząłeś sie przyjeebywać do mnie i do mojego nicka, a nie odwrotnie. Nie wiem no, jak masz problem to idz na piwo, zapal dżointa, czy coś, ale wyluzuj chłopie bo naprawde chooy Ci do tego jaki mam tu nick. Ty masz nick związany odnośne pewnej kobiety jak napisałeś a ja np bo lubie hicior mojego dzieciństwa jakim jest "T2", ja sie tam nicków nie czepiam...................

Gość kochająca matka
ja bym zabiłą za takie coś ..................biedne dzieci a ty jesteś chyba taka sama że na to pozwalasz co to za matka z ciebie nie nie co to się w naszej polsce dzieje