alcudia 0 Napisano Sierpień 3, 2009 Witajcie ;) Mam pytanie i choć temat powtarza sie na forum, nie znalazłam na niego odpowiedzi. Prawdopodobnie jestem w 3 tygodniu ciązy, zrobiłam beta hcg wyszło 30, dwa testy ciazowe takie zwykłe, jeden negatywny, drugi z bardzo słabym drugim paseczkiem. Dzis zrobiłam beta hcg jeszcze raz i czekam na wynik. czy kóras z Was miała poodbne wyniki bo ja juz naprawdę nie wiem czy jestem w ciazy... Wg norm z laboaratorium to ciaża, ala czytałam ze takie niskie wyniki mogą oznaczać ciąże pozamaciczną i po prostu martwie się. Będę wdzięczna jak cos napiszecie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najważniejsze żeby Napisano Sierpień 3, 2009 powtórzać betę po dwóch - trzech dniach...jeżeli prawidlowo przyrasta to znaczy że jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aabbccddeeeeeeee Napisano Sierpień 3, 2009 bardzo niska beta - to by nawet niebył 3 tydzień - moja bratowa w 3 tygodniu czy 4 miała 997.... czekaj na wynik i jak sporo nieprzyrosła to leć do gina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zakochana 5555 Napisano Sierpień 3, 2009 kiedy mialas stosunek bedacy ewentualnym przyczynkiem ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jojjjjjjjjjjjj Napisano Sierpień 4, 2009 i jak tam wynik?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach