Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zafrapowana20

Jak to sformułować?

Polecane posty

Gość zafrapowana20

Muszę napisać koleżance smsa, że nie pojadę z nimi. Wiem, że to było zaproszenie przez grzeczność na chlajwyjazd. A mi się nie chce wyjeżdżać Forma ma być taka miła ale niezbyt miła, młodzieżowa, pomoże mi ktoś?

Gość plmoknijb
Nie pojadę z wami bo nie mam ochoty się zajebać. Nara. Dobre?

Dziwne to trochę szczególnie "miła ale nie miła" ale ok. "Hej, dzięki za propozycję, ale mam już inne plany. Bawcie się tam dobrze:)" "Hej, dzięki że o mnie pomyśleliscie ale niestety nie moge jechać, mam już plany. Bawcie się dobrze"

Gość zafrapowana20
no właśnie dobre, tylko trochę zbyt ostre. ja mam problem bo nie wiem czy jak napiszę "nie mogę jednak jechać" to będzie brzmiało jakbym im łaskę robiła :( a jak napisze na koncu "ale dzięki za propozycję i miłej zabawy" to nie będzie zbyt staroświeckie?

Gość zafrapowana20
o dzięki Świnka :) napiszę tak :] mam nadzieję że się nie zbłaźnię (bo ta dzisiejsza młodzież taka dziwna...)

Gość rthyf
Dzięki za zaproszenie, ale już umówiłam się ze znajomymi na ten weekend. Dobrej zabawy. Pozdr.

Gość zafrapowana20
ok napisałam "hej, niestety jednak nie mogę jechać , ale dzieki jeszcze raz za propozycję :) bawcie sie dobrze, pozdrawiam :) " może nie zwyzywa mnie od ku**w :]

Gość zafrapowana20
no ja też mam 20 lat, ale czuję się jakbym była z innego pokolenia, teraz młodzież ma takie słownictwo i odzywki, że później musze siedzieć w słowniku slangu miejskiego i rozszyfrowywać o co im chodziło...

Eee czemu mają Cię wyśmiac? Jak są tacy to lepiej zmień znajomych i nie zmieniaj się dla nikogo, mają Cię polubić taka jaką jestes nawet jak jesteś sztywna:)