Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znalazłam ksiecia 2

ah te pryszcze

Polecane posty

Gość znalazłam ksiecia 2

choc nie jestem brzydka dziewczyna , szpeca mnie pryszcze , mam ich dosc... mam 20 lat i ciagle sa a zaczeły mi sie pojawiac w wieku 15 lat... jak mi ich sporo wyskoczy czuje sie taka nieatrakcyjna i zle mi z tym jak cholera...

Gość smuuntaa
ja też mam ten sam problem co ty,stosuję żele, toniki, maści i nie mogę się ich pozbyc:(

Gość to moga byc
niedobory cynku

Gość znalazłam ksiecia 2
byłam kilka razy a i tak nic mi nie pomógł...

Gość znalazłam ksieciAA 2
NO BYC MOZE BO PRZED OKRESEM TRADZIK MI SIE NASILA....

Może miałaś nieodpowiednio dobrany lek. Radzę iść do innego dermatologa po jakąś maść. Ja używałam Davercin brałam cynk w tabletkach. Oprócz tego nie używałam żadnych toników, tylko zwykły żel do mycia twarzy Garniera. Teraz używam maści zapobiegawczo i od wieków nic mi nie wyskoczyło. Możesz też zmienić dietę, więcej warzyw i owoców - to też pomaga :)

nie wiem czy dermatolog może skierować na badanie hormonów, ale rodzinny pewnie prędzej.. może przejdź się do takiego doktorka i powiedz, że już nic nie pomaga i że może hormony warto byłoby zbadać? tylko zrób to delikatnie bo niektórzy są bardzo wrażliwi jak się im mówi co powinni zrobić, czy jakie dać skierowanie ;)

Gość znalazłam ksiecia 2
mój tradzik przebiega w sumie łagodnie ... niekiedy buzie mam prawie czysta a niekiedy pojawia sie kilka krostek...nie chce uzywac pudru ... teraz staram sie nie nakładac go na twarz.. a moze to przez opalanie ...??