Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cdul

sprawiła mi wielką przykrość....

Polecane posty

Gość cdul

za niecałe dwa tygodnie wychodzę za mąż. moja siostra od 3 miesięcy spotyka się z chłopakiem i on oczywiście został zaproszony na mój ślub i wesele. i dzisiaj moja siostra powiedziała mi, że właśnie dostali zaproszenie na ślub i wesele kolegi jej chłopaka w tym samym dniu co jest mój ślub i jej chłopak bardzo chce na niego iść, więc nie przyjdą na mój, o którym wiedziała od pół roku, tylko wybierają się do kogoś innego:( jest mi strasznie przykro:( to jest moja jedyna siostra i gdyby to ona brała ślub żaden inny nie byłby dla mnie tak ważny:(

Gość madzik0007
mówisz serio? przykro mi, ale co to za siostra...

Gość cdul
właśnie mamy bardzo dobre relacje, bardzo mnie tym zaskoczyła i to tylko potęguje moje rożalenie. staram się to zrozumieć, że jest bardzo zakochana i teraz tylko ten chłopak się dla niej liczy, ale na Boga przecież jestem jej siostrą!! a tamten ślub jest jakiegoś kolegi jej chłopaka, którego ona nawet nie zna:(

Gość madzik0007
nie wiem co Ci poradzić, porozmawiaj z nią, moja siostra na moim ślubie na pewno będzie Starszą (jeśli się zgodzi) nie wyobrażam sobie żeby mnie w tym dniu zostawiła:] chodź różnie to między nami bywa, ale wiadomo, jak to w rodzeństwie;) dziwi mnie że aż tak wielkie ma te klapki na oczach przez zakochanie że nie chce być na ślubie własnej siostry nie rozumiem jej po prostu...

Gość kurczeee
masz kontakt z tym chłopakiem twojej siory? Jak tak to pogadaj z nimi tylko nie rob pretensji, jak bd razem to poprostu zagadaj do nich. Powiedz, ze mogliby pomyslec nad tym, pozatym to nie jakas bliska rodzina tego chłopaka tlyko kolega :( Pogadaj a moze zrozumieją, pozatym mogliby przyjsc do Ciebie a pozniej odwiedzic tego koleżke. Mysle tez, że to moze byc inna sytuacja. Jeżeli jest to Twoja siostra rodzona i jest młoda i mieszka z rodzicami to jest jedyna okazja kiedy bd miala Ciebie i ich z głowy na dluzszy czas i bd mogla pobyc ze swoim chłopem :(

i czgo oczekujesz po po załozeniu tego topicu? ja mam dwie sieostry i nie wyobrazam sobie zeby na miom potencjalnym ślubie miało nie być którejs z nich,porozmawiaj z siostrą jesli jestescie zrzyte to zrozumie jakie to dla ciebie wazne

Gość asia20
Wow, naprawdę nie mogę pojąć, jak można nie stawić się na ślubie rodzonej siostry! Zwłszcza, że piszesz, żerelacja między Wami jest naprawdę dobra :)

Gość 1234567....
no powiem Ci że jestem w ciężkim szoku !!!....jak siostra mogła zrezygnować z Twojego ślubu ?....ja winą tutaj obarczałabym jej chłopaka to z niego jest kawał skurwysyna skoro wiedział o Twoim ślubie ...nie do pomyślenia jak wielki musi mieć wpływ na Twoją siostrę no ale w końcu ona chyba ma też swój rozum ....a on by zrezygnował że ślubu swojego brata jakby Twoja siostra miała w tym samym czacie zaproszenie na ślub koleżanki ?...na pewno nie a co Wasi rodzice na to ? ja na Twoim miejscu porozmawiałabym z obojgiem i wyraziła swój wielki żal jestem ciekawa jakie argumenty będzie miał ten facet ?....no chyba że on swoją rodzinę ma w dupie więc czemu miałby się przejmować rodziną swojej dziewczyny

Gość annajulia
ja mojej od razu powiedziałabym prosto z mostu co o tym myślę... czegoś takiego się nie robi... ciekawe co ona by czuła jak ty byś ją tak zostawiła..

Gość cdul
właśnie z nią rozmawiałam, nic się nie zmieniło. powiedziała tylko, że chce iść na tamten ślub bo dostali zaproszenie i tyle. na tym się skończyło. a czego oczekuję od tego topiku? pocieszenia, może wytłumaczenia tej sytuacji, może ktoś na to jest w stanie inaczej spojrzeć bo ja nie potrafię.

Gość cdul
moja siostra ma 24 lata, więc nie jest jakąs gówniarą. jest młodsza ode mnie, ale nie jest dzieciakiem. łatwiej byłoby mi zrozumieć, jakby miała np. 16 lat. moja przyjacióka specjalnie na mój ślub przyjedża z hiszpanii, a siostra wybiera się gdzieś indziej!! już nawet nie jest mi przykro tylko staję się coraz bardziej zła na nią!! jak ona mogła tak wybrać!!

Gość kingaaaaaaaa55555
a co na to twoi rodzice, przeciez to jest chamskie na maska, moze ci zazdrosci, moze ma do iebie jakis uraz i to jest zemsta ja bym sie obrazila na dobre, moze jest poprostu glupia i zakochana

Gość kingaaaaaaaa55555
na twim miejscu bym sie z nia ostro poklucila, przeciez to przed rodzina i znajomymi wyjdzie jakbyscie sie nienawidzily, ale nie martw sie lepiej ze nie idzie, niz jak ma siedziec naburmuszona i spierdolic ci impreze

Gość damaha
dla mnie to co Twoja siostra robi jest chore. wedlug mnie to jest obowiazek byc na slubie swojej siostry. Ja sobie nie wyobrazam zebym nie poszedl na slub mojego brata. Powiedz Twojej siostrze ze to co robi niejest zbyt mile z jej strony i ciebie to rani. Ze nie bedzie jej na Twoim weelu ze niebedzie sie bawila na Twoim weselu tylko na jakiegos faceta ktorego pewnie zupelnie nie zna.

Gość tjaaaaaa.....
stoisz niżej w jej hierarchii i nie rozmawiaj z jej chłopakiem, jak ktoś ci radził to jej decyzja głupia, bo głupia, ale jej

Gość no ale co na to twoi rodzice
>

Będziesz nagrywać film z wesela? Nagraj dla niej specjalna płytę i poproś o dostawienie czołówki, że może żałować, że nie była, i że będziesz o tym pamiętać, planując wakacje na dzień jej ślubu;P Złośliwe, wiem.

Gość cdul
rozmawiałam z mamą, która jest zszokowana!! zapytała się czy nie porozmawiać z nią, ale doszłam do wniosku, że nie jest małym dzieckiem i wie co robi. rzeczywiście, jak ktoś napisał, stawia mnie niżej w hierarchii i ważniejszy jest ktoś tam niż własna siostra. trochę już ochłonęłam, ale dalej czuję żal pomieszany ze złością. zdziwona jestem też zachowaniem jej chłopaka, który wiedząc o tym zaproponował jej inny ślub, nie wiem, może jej powiedział, że ma wybierać, albo ona się boi, że on kogoś pozna na weselu jak pójdzie tam sam. wiem, że próbuję ją tłumaczyć bo mi się to w głowie nie mieści i dla mnie jest to niepojęte. z nią już nie ma rozmowy, rozmawiałam z nią dwa razy, czekałam na może jakieś "przepraszam", ale się nie doczekałam. oświadczyła mi to tylko i tyle. nie wiem na co moglaby na mnie być zła. jeszcze dwa tygodnie temu przed jej wyjazdem na wakacje chodziłam z nią wybierać dla niej sukienkę na mój ślub, kilka dni temu wróciła a dziś się dowiaduje, że wybierałyśmy sukienkę na inny ślub. no cóż, nie wiem czy byłabym w stanie zrobić jej coś podobnego za jakiś czas kiedy może ona będzie brać ślub. może się jeszcze coś zmieni, ale żal pozostanie

Gość przejebane
współczuje

nie wyobrzam soebie tego, jak mozna nie iscna slub wlasnej siostry :( Gdyby mi moj facet zaproponowal, zebym poszla z nim na wesele kogos innego w tym samym terminie, tobym sie na niego niezle wsciekla, ze proponuje mi cos takiego w dniu slubu jednej z najblizszych mi osob. Mysle, ze twoja siostra jest bardo zakochana i rowniez bardzo ulegla :O