Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilka17

On wciąż wspomina o swoich byłych! A na dodatek prawie każda na niego leci.

Polecane posty

Nie to, że każda dziewczyna na niego leci. Kleją się dosłownie do niego. Ostatnio nawet przyszedł z malinką na szyi... tłumaczył, że był pijany, przysnął i jest była dziewczyna mu ją zrobiła mówiąc, że teraz na pewno z nim zerwę. Ale ja mu wierzę. To na dodatek na każdym spotkaniu wspomina mi o swoich byłych, jak one reagowały na różne rzeczy, jak z nimi było fajnie itp. Mówię mu, że mi to przeszkadza, a on obiecuje mi, że to ostatni raz. Ale sytuacja się powtarza. A ja nie mogę tego znieść! Na dodatek jestem niepewną siebie osobą i wciąż się porównuję z jego byłymi. Co robić?

Wkręciłaś się w związek bez przyszłości - takie mam odczucia po przeczytaniu twojego posta.

Gość fanka psychofanki9
malinka na szyjce a ty sobie wkrecasz ze to przypadek o naiwna

"Każda na niego leci (kleją się do niego), malinka na szyi, ciągle gada o innych laskach (byłych)" Nie wiem czego jeszcze potrzebujesz aby ci się oczy otwarły ;)

Dziewczyno...jesteś żałosna.. on z malinką na szyi, a ty sobie wkręcasz, że pijany i w ogóle.. haha. Na dodatek o nich nawija, one robią mu malinki, a Ty jesteś widać strasznie głupia i naiwna o zgrozo

ale on mnie zapewnia, że ich nie chce, bo to "szmaty", że ja jestem inna... ja mu naprawdę wierzę :(

Smutna Ona przepraszam Cię bardzo, ale nie jestem strasznie głupia, anie żałosna jak to napisałaś - tylko zakochana.

Gość diordolcevita
moja kolezanka sie bzyknela z facetem i sie okazalo ze ma laske,hmm moze chodzi o ciebie? skad jestes? :P

Gość mikemike77
nie tlumacz glupoty zakochaniem :(

dziękuje za takie wsparcie.... :( naprawdę myślałam, że mogę na was polegać, a wy mnie tylko krytykujecie....

Ale no kurcze.. Nawet jesli go niewiadomo jak kochasz to chcesz byc z kims kto Cie zdradza i porownuje?:O

Ale jakiego chcesz wsparcia? Jeśli każdy kolejno uważa że robisz niemądrze, to dlaczego mamy głaskać i mówić ajka ajka dziwczynka, rób tak dalej, my Cię będziemy pocieszać aż się pozbierasz po zdradzie czy porzuceniu...

"dziękuje za takie wsparcie.... naprawdę myślałam, że mogę na was polegać, a wy mnie tylko krytykujecie...." No dobrze, co prawdaż na niego laski lecą i kleją się do niego to nie masz się co obawiać, napewno ciebie szanuje i nawet przez myśl by mu nie przszło żeby cię zdradzić. Ta jego malinka na szyi to nic naprawdę nie znaczy. Po pijaku mu się usnęło a jedna z tych pbrzydliwych lasek mu ją zrobiła jak on nie mógł zaprotestować. Napewno mówi prawdę, przecież nie możliwe żeby ciebie okłamywał. A, że ciągle gada o byłych - to też nic nie znaczy. Po prostu może nie wie, że cię tym rani. Może chce ci coś przekazać, pokazać jak nie należy się zachowywać albo oczekuje że coś zrobisz jak jakaś jego była ?? Zastanów się nad tym. A tych innych oczywiście nie chce bo jak sam mówi są puszczalskie i się nie szanują. Ty jesteś taka dobra i wspaniała, że pragnie być już tylko z tobą do końca swoich dni. :D :D :D :D

Gość evwry
oj dziewczynko..wsoółczuję Ci głupoty oraz pecha

Bezedury wiem, że mówisz z ironią, ale ja niestety czuję dokładnie tak jak napisałaś...

Gość moj tez kiedys
przyszedl z malinka - powiedzial, ze go kumpel uszczypal, a ja uwierzylam...:O z tym, ze mialam 15 lat:D zerwij z nim!:O

No dobrze, ale jak inaczej wytlumaczysz jego zachowanie.. Te malinki.. To smeszne.. Dziewczyno otworz oczy i zobacz co sie wokol Ciebie dzieje, bo teraz jestes wyraznie zaslepiona ta miloscia :O kiedys jak on znowu wywinie jakis numer to zrozumiesz :O

Gość lilka 17
wiem juz dlaczego o nich wspomina. o ja glupia. nie zauwazylam ze jebie mnie uzywana gumkom!! a w dodatku jego byly roman rozwalil mu pupke:(

Przynajmniej przyzwyczajak się do myśli, że kolejnej lasce o Tobie też będzie mówił że byłaś szmatą. i udanego zaślepienia.

Miiiia ale to nie były malinki, tylko jedna malinka... Najgorsze jest to, że chyba macie rację:(

lilka przejrzyj na oczy i się zastanów czy ty jesteś w nim zauroczona czy zakochana ten facet gania za dziewczynami bo jak by był naprawdę z tobą to by je ignorował lub odpychał od siebie

Jeśli Ci na kimś zależy, gnębisz go ciągłymi porównaniami? Czy zależy Ci na jego emocjach? Otwórz oczy

Gość tjaaaaaa.....
mój były też twierdził, że jedna, druga czy trzecia "koleżanka" zmusiła go do pocałunku przywarła do jego twarzy i go pocalowała! wyobrażasz sobie jej bezczelność? a on biedny nie wiedział, co ma zrobić swoje koleżanki czy byłe też nazywał "szmatami" tylko za moimi plecami utrzymywał z nimi zazyłe stosunki dlatego właśnie jest moim byłym

tjaaaaaa..... - no wiesz co, jak możesz tak dołować autorkę :D :D Ten jej facet jest inny niż twój były :D :D

tjaaaaaaaaaaaa właśnie mój też opowiadał o takich sytuacjach! jak udało Ci się przełamać i z nim zerwać?