Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reana

Dzieci z gwałtu małżeńskiego!!!!

Polecane posty

Gość ja bym odeszła już po pierwszy
m gwałcie i usuneła bym ciąże dlaczego się na to nie zdecydowałaś?

Gość reana
O zabiegu myślałam akurat przy ostatniej ciąży, tylko że mąż mi tego ewidentnie zabronił. Twierdził że ma prawo mi to robic bo jestem jego żoną jak wielokrotnie powtarzał, teraz między nami nie ma już żadnych rozmów.

Gość no to nie źle mężulek używał
sobie Ciebie przez tyle lat nastukał dzieciaków i miał w domu żywy inkubator... jak byś miała rozum to byś odeszła... chodząca macico!

Gość reana
To nie moja wina, ten człowiek zmarnował mi życie

Gość po prostu facet
Głupoty gadasz Skoro jesteście małżeństwem to niby jaki to gwałt?

Gość tyjujyu
Jak to nie twoja wina? dobrowolnie trwalas w tym zwiazku wiele lat! chcesz sie na nim zemscic kosztem wlasnych dzieci, co z ciebie za matka? zazdroscisz ze jest lepszym rodzicem od ciebie? bo jest! on przynajmniej nie chce zniszczyc zycia dzieci mowiac ze sa wynikiem gwaltow! nie chcialo ci sie kiedys nic zrobic, to i teraz to zostaw!

Gość reana
On robił to zawsze wbrew mojej woli, potem już nigdy nie miałam z nim ochoty na seks a on twierdził że to mój obowiązek. Potem pojawiały się dzieci.

Gość po prostu facet
skoro jesteś żoną to miał racje że to twój obowiązek

Gość reana
Wiec uważacie że to ja jestem winna? Nie wiecie co to znaczy podejrzewac meza o najgorsze, przez te wszystkie lata byłam w takim szoku że nawet podejrzewałam go o to że zgwałcił najmłodszą córke wtedy jak była w ciąży, wiem że nigdy nie wyrządził by jej krzywdy ale myślałam że on by jej był gotów coś takiego zrobic, córka długo nie powiedziała mi kto jest ojcem jej dziecka a potem okazało się że ojcu wyznała o nim prawde. Na szczęście w tej kwestii się pomyliłam. Dlaczego dzieci nie miały by poznac prawdy o ojcu? zobaczyc jego prawdziwe oblicze?

Gość a miałaś jakieś powody by
podejrzewać męża o coś takiego? T

Gość reana
Jak o tym pomyślałam to kierowałam się szczególnie doświadczeniem które z nim miałam. Wtedy pomyślałam że córce może wyrządzic taką samą krzywde jakiej ja przy nim doświadczyłam.

Gość nhnyyt
Dlaczego dzieci nie miały by poznac prawdy o ojcu? Bo to sprawa WYLACZNIE POMIEDZY TOBA A NIM. Jesli tego nie rozumiesz nadal to cie zycie nic nie nauczylo, kierujesz sie jakimis dziecinnymi zlosciami ktore nie przystoja doroslej kobiecie.

Gość nie rob tego
Zamiast upokorzyc męża, upokorzysz swoje dzieci!! wyobrazasz sobie jak beda sie czuly, gdy dowiedza sie,ze za z gwałtu, z przemocy, a nie milosci???? wtedy to juz tylko terapia i psycholog im zostaną

Gość nhnyyt
A dzieci odwroca sie od ciebie, a nie od niego.

Gość toz to PROWOKACJA
A Wy sie na to nabieracie... ZALLLLLLLLLLLL

Gość reana
Czyli dalej mają idź do niego z każdym problemem a on w ich oczach ma pozostac dobrym człowiekiem. Prawda jest taka że ten człowiek krzywdził mnie przez wiele lat, pomiatał ludźmi a jako ojciec to ideał. Teraz jak wystąpie o rozwód to napewno beda pytały mnie dlaczego się na to zdecydowałam. Skoro przed nimi też robił wszystko by widziały w nas wzorowe małżeństwo.

Gość reana
Co to ma znaczy że się nie zabezpieczałam? ja byłam gwałcona i nie miałam na to żadnego wpływu co mąż ze mną robi, on nigdy mnie nie szanował.

A_N_T_Y_K_O_N_C_E_P_C_J_A Nie zabezpieczyloby Cie to przed gwaltami, ale przed ciazami owszem. A z dwojka dzieci latwiej byloby Ci od niego odejsc dawno temu.

Gość reana
A wy myślicie że każde małżeństwo to stosuje? nie, ja tego nie chciałam ale potem to byłam już całkowicie jemu podporządkowana, on ze mną robił co chciał a ja jedyne na co liczyłam to na to że się zmieni i owszem chciałabym im pokazac to że on nie jest ideałem ale złykwym bez skurpułów draniem. Tylko też nie wiem, w jaki sposób miała bym tego dokonac skoro go zawsze kochały, i czesto mam ochote powiedziec im o tych wszystkich wydarzeniach.

Gość to odejdź od męża a on niech
dalej pozostanie dobrym ojcem i dziadkiem!

Nie stosowałaś antykoncepcji dlatego że nie każde małżeństwo ją stosuje? Nic nie rozumiem z tego co pisszesz.... Kiedy ktoś jej nie stosuje to znaczy że chce ciąży... Ty jej nie chciałaś, z tego co rozumiem, więc co było przeszkodą???

Gość kokokkok
nie chcialam, nie mogla, nie umialam - ile ty masz lat?? 4?? nie dzieci wina ze maja ojca despote i matke idiotke ktora na wszystko sie godzila! nie chcialas nigdy zmienic swojego zycia - twoj wybor! sama jestes sobie winna! jestes glupia, niemyslaca i tepa baba ktora robi z siebie ofiare a ofiara bylas bo widac cie to rajcowalo ze cie maz sila bierze! wspolczuje twoim dzieciom ze maja taka matka, cale szczescie ze maja jeszcze ojca, jaki jest, taki jest ale nie planuje im takiego prania mozgu!

Gość reana
Znacie naturalne metody? chyba miałam do tego prawo.. mąż jednak uznał że on ma wieksze prawo miec mnie wtedy kiedy chce

Tak, paktycznie KAZDE malzenstwo stosuje jakies formy antykoncepcji, chociazby dlatego, by cieszyc sie seksem bez plodzenia kilkunascioro dzieci przy okazji. Poza tym - jak Cie ktos gwalci, nie wazne czy maz, czy obcy, to ZGLASZA SIE TO POLICJI. Nie protestowalas, pozwalalas na gwalty, to maz nawet nie odczul ze robil cos zlego. Jakbys odeszla za pierwszym razem jak to sie stalo, uniknelabys dramatu teraz.

JAKIE NATURANE METODY??? jak wiesz, ze Cie chlop gwalci, to ty sie bawisz w naturalne metody? Rany, religia ludziom mozg odbiera ... :-O

Naturalne metody służą do planowania rodziny czyli zachodzenia w ciążę, a nie zabezpieczenia przed nią. Nie wiem o co masz pretensję.

Gość 33 t.c. ...
A mi się raczej wydaje, że się z tym nie uporałaś. Ale nie z dziećmi powinnaś załatwiać ten temat, tylko z ich ojcem. Może wreszcie wygarnęłabyś mu co Ci zrobił i jak się z tym czujesz...?! A rozwód... Proszę bardzo, nikt Ci nie broni. Choć wydaje mi się, że chcesz do tego doporowadzić tylko dlatego, żeby zdobyć zainteresowanie dzieci i uzyskać od nich akceptację dla Twojej ofiary na ich rzecz.... Lepiej pogadaj z mężem. Wyrzuć z siebie wszystko. A potem idź do psychologa, żeby sobie samej to wszystko poukładać, bo póki co widzę, że jesteś chodzącym strzępkiem nerwów.

Gość buedne dzieci jak maja
taka matke zdzire ktora tylko na gwalt czeka :O

Gość reana
Już wam mówie dokładnie o co mam pretensje o to że w nocy ten człowiek po prostu bez mojej zgody robił co chciał mnie, po czym mówił mi że to należy do moich obowiązków bo żyje na jego utrzymaniu. Nie szanował mnie, i macie racje do tej pory się z tym nie uporałem a mąż nawet nie widzi w nic złego w tym co zrobił a wręcz przeciwnie jest z tego dumny.