Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

judith27

Czy to normalne??? Co mam zrobić?

Polecane posty

..Jesteśmy jak para ale ze sobą nie jesteśmy... Zachowujemy sie jakbyśmy ze sobą byli...lecz On nie chce mieć dziewczyny...Ale nadal sie widujemy i kontynuujemy nasz "dziwny związek"Ja tak nie potrafię... On Co dzień do mnie dzwoni...i często ze sobą przebywamy. To nie jest przyjaźń... A Ja do niego czuje coś więcej...I nie wiem jak mam z tym żyć .

Ale to już ciągnie sie rok... On jest bardzo przystojnym chłopakiem. i do łóżka to by mógł mieć każdą. nie wiem..sama.

to co z tego, jedno nie wyklucza drugiego. no u mnie to chyba nawet dluzej trwalo, potem "ucieklam" do innego kraju,zeby sie od tego uwolnic, bo to tak niszczylo psychicznie. juz bym wolala, zeby mi powiedzial,ze mnie nie chce, nie jest gotowy i tak dalej, ale on nie dawal mi spokoju. to ze moglby miec kazda hmmm,ale moze ty mu sie podobasz, a moze tez potrzebuje swego rodzaju zaufania, moj tez jakos nie lecial z kazda do lozka, potrzebowal seksu, moze i pocieszenia po poprzednim zwiazku,a nie byl gotowy do kolejnego...

Ja niestety nigdzie przed nim nie ucieknę...ale trudno mi jest ułożyć sobie życie..kiedy on jest barierą. Może postaram sie go jakoś omijać..ale ciężko mi ..bo go kocham..:(

no musialabys sie calkiem od niego odciac i nie kontaktowac, ale wiem ,ze to trudno jak jest sie zakochanym.inne wyjscie, ze sie z nim spotykaj,ale wychodz i moze uda ci sie poznac kogos innego,no ale jak w tamtym jestes zakochana,to to tez nie bedzie łatwe. ja mimo,ze wyjechalam to jeszcze dlugo sie meczylam mimo, ze on byl tak daleko. straszne to wszystko bylo,zmarnowalo mi ladnych pare lat zycia. taka toksyczna "milosc"