Kocopoł 41 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, śmieszny piesek iks de napisał: wystarczy wejść w historię twoich wpisów i poczytać o "ogranicznaiu populacji" oraz lizaniu pały banksterom aby zrozumieć że jesteś garbatym nosem. a se tylko pisze glupoty dla beki jak mi sie nudzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śmieszny piesek iks de 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Co będzie inaczej wyglądało? Za chúja nie idzie zrozumieć o czym ty tu nawijasz. xD nos koro tak wysoko diabły stawiasz że zarzucasz mi manie wielkosci kiedy określam sie jednym to łatwo stwierdzić jak wygląda twoja piramida wartości. ale nad tobą będę, to nie zawiedzie twoich oczekiwań, zresztą ty mniej więcej już wiesz co cię czeka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śmieszny piesek iks de 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: a se tylko pisze glupoty dla beki jak mi sie nudzi ja też tylko dla beki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 257 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Więc machaj kijem z marchweką na małolata, bo ja dotosły facet nie gówniarz Tyle tylko że to ty mi zwracasz uwagę z późną godziną i też już nie raz wyganialeś do spania, a nie on. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 166 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, xDxDxDxD napisał: Tyle tylko że to ty mi zwracasz uwagę z późną godziną i też już nie raz wyganialeś do spania, a nie on. Ty mnie zaczepiłaś nie ja Ciebie, więc wracaj do małolata co mnie to interesuje, ja nie mogę cwaniara się znalazła Żarty też mają swoją granice Ela. Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 257 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, śmieszny piesek iks de napisał: nos koro tak wysoko diabły stawiasz że zarzucasz mi manie wielkosci kiedy określam sie jednym to łatwo stwierdzić jak wygląda twoja piramida wartości. ale nad tobą będę, to nie zawiedzie twoich oczekiwań, zresztą ty mniej więcej już wiesz co cię czeka. Wyczuwam ukryty podtekst seksualny, mnie nie zwiedziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śmieszny piesek iks de 3 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, xDxDxDxD napisał: podtekst seksualny czy ja wiem, ja chcę tylko sprawdzić czy sie przyjmie i czy bedziesz pływać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 257 Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, Spaghetti .... napisał: Ty mnie zaczepiłaś nie ja Ciebie, więc wracaj do małolata co mnie to interesuje, ja nie mogę cwaniara się znalazła Tak, ja pierwsza zacytowałam twój post ale zauważ że nie po to żeby zwracać Ci uwagę na późną godzinę, czy też wyganiać do spania. Jestem daleka od takich działań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 257 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, śmieszny piesek iks de napisał: czy ja wiem, ja chcę tylko sprawdzić czy sie przyjmie i czy bedziesz pływać. Nie zaprzeczyłeś, czyli mam rację. Zastanawia mnie tylko to, z jakiego powodu dzisiaj nie próbujesz mnie obrażać i mi ubliżać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śmieszny piesek iks de 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Nie zaprzeczyłeś, czyli mam rację. Zastanawia mnie tylko to, z jakiego powodu dzisiaj nie próbujesz mnie obrażać i mi ubliżać. ty kurrwo, ty szmaato Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 257 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, śmieszny piesek iks de napisał: ty kurrwo, ty szmaato Od razu lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 166 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 10 minut temu, xDxDxDxD napisał: Tak, ja pierwsza zacytowałam twój post ale zauważ że nie po to żeby zwracać Ci uwagę na późną godzinę, czy też wyganiać do spania. Jestem daleka od takich działań. Czy ja Cię wyganiam do spania ? dziewczyno rób co chcesz, bo to Ty sapiesz do mnie nie wiem o co Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śmieszny piesek iks de 3 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Od razu lepiej. co sądzisz o pomyśle obcięcia ci cycków i przyszycie w ich miejsce końskich penesów z jajami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 257 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Czy ja Cię dziś wyganiam do spania ? dziewczyno rób co chcesz, bo to Ty sapiesz do mnie nie wiem o co Dziś nie wyganiasz. xD Nie sapie, normalnie piszę tylko tak pół żartem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 257 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, śmieszny piesek iks de napisał: co sądzisz o pomyśle obcięcia ci cycków i przyszycie w ich miejsce końskich penesów z jajami? Sądzę że twoje fantazję są za wysokich lotów jak dla mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 166 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Dziś nie wyganiasz. xD Nie sapie, normalnie piszę tylko tak pół żartem. Nigdy tego nie robiłem Pół serio wiem, ja też porafię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śmieszny piesek iks de 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Sądzę że twoje fantazję są za wysokich lotów jak dla mnie. jeszcze otwór gębowy i nos ci wyciąć i na to mejsce ryj świni przszyszyć. ładnie będzie się komponowało z rybim ogonem zamiast nóg i końskimi chvjami zamiast cycków. ciekawe czy będzie funkcjonalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 257 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, śmieszny piesek iks de napisał: jeszcze otwór gębowy i nos ci wyciąć i na to mejsce ryj świni przszyszyć. ładnie będzie się komponowało z rybim ogonem zamiast nóg i końskimi chvjami zamiast cycków. ciekawe czy będzie funkcjonalne. Jeżeli ci się wydaje że mnie zszokujesz swoim piėrdololo, to muszę cię zmartwic bo nie rusza mnie to nic a nic. Edytowano 3 godziny temu przez xDxDxDxD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śmieszny piesek iks de 3 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Jeżeli ci się wydaje że mnie zszokujesz swoim piėrdololo, to muszę cię zmartwic bo nie rusza mnie to nic a nic. zobaczymy po zabiegu, bo w gębie to każdy mocny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 257 Napisano 2 godziny temu 30 minut temu, śmieszny piesek iks de napisał: zobaczymy po zabiegu, bo w gębie to każdy mocny. Wybierasz się na zabieg? A jaki? Powiększenia pėnisa? Bo na głowę to domyślam się że już za późno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach