Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja nowa teoria i ja

poderwać superprzystojniaka !!!

Polecane posty

Gość moja nowa teoria i ja

Słuchajcie, jak poderwać bardzo przystojnego faceta ?? Do tej pory spotykałam się z przeciętnymi lub nieatrakcyjnymi i doszłam do wniosku, że nigdy więcej. Byłam młoda i naiwna, wychodząc z założenia, że wygląd się nie liczy... właśnie ze względu na ten wygląd i swoje kompleksy robili takie wyskoki, jednego przyłapałam z inną, drugi ogłaszał się na pewnych portalach :o Potrzebowali się ciągle dowartościowywać, nie wiem, gdzie ja miałam oczy :o i odkryłam jedną rzecz, ja jestem dość atrakcyjna i wiem o tym, nie potrzebuję sobie tego bez przerwy udowadniać. Pewnie to samo jest z facetami, jak jest przystojny to nie ma kompleksów i mniejsze prawdopodobieństwo, że będzie mnie oszukiwał. Tym razem chcę naprawdę przystojnego faceta, ale jak takich poderwać?

no coz.... mi pozostaje tylko pogratulowac zyciowych ambicji i niezwykle glebokich refleksji zyciowych.

Gość co za idiotka heheheh
niby taka bez kompleksow...heheheh nie moge co za glupie pytania:D:D:D

Gość wystarczy zrobić to
napisać na adres pisznaberdyczów@o2.pl załączając zdjęcie w stroju Ewy). Jesli faktycznie jesteś taka jak piszesz, to napewno się odezwie

Gość coś w tym jest

Gość wykrywacz lesbijek
Co za kretynka heheheeh Radze poderwac jakas dziewczyne.

Gość wykrywacz lesbijek
Pewnie to samo jest z facetami, jak jest przystojny to nie ma kompleksów i mniejsze prawdopodobieństwo, że będzie mnie oszukiwał. Jakie to jest naiwne :D Wlasnie jest jeszzce wieksze prawdopodbienstwo, bo taki ma wiecej pokus.

Pewnie , że przystojniejsci będą notorycznie zdradzać, bo są zbyt pewni siebie i znają swoją wartość! Poza tym wiedzą , że dziewczyny na nich polecą dlatego z tego korzystają , niekoniecznie żeby się dowartościować, tylko po to żeby sobie ulżyć, poprostu za bardzo lubią seks!

Pewnie , że przystojniejsci będą notorycznie zdradzać, bo są zbyt pewni siebie i znają swoją wartość! " sugerujesz że nie warto być przystojnym ? ;)

Gość Sześć funtów kłaków
Mnie możesz poderwać. Ja jestem bardzo przystojny i atrakcyjny pod każdym względem...

eh wy idiotki :D przeciez to wszystko zalezy od MYSLENIA i tego jak kto swoja uroda kieruje. teoretycznie kazdy moze zdradzic bo kazdy ma JAKIS powod. :P

ale na tego przystojnego poluja takze inne hm i on nie bedzie mial kompleksow fakt

Gość Lucky Lucy
Ale glupoty. Ja tam nigdy nie mialam abmicji, ze moj facet to musi byc piekny i superprzystojny, mimo, ze (wedlug opinii kolegow) jestem atrakcyjna dziewczyna. Wiem z doswiadczenia, ze czesto przystojnym facetom odbija na swoim punkcie. Nie twierdze, ze wszyscy tacy sa, ale widocznie ja mialam "szczescie" trafiac na takich. Natomiast duzo bardziej cenie sobie facetow inteligentnych, opiekunczych i wrazliwych - bez wzgledu na to jak wygladaja. To jest wazne u faceta - WRAZLIWOSC. Jezeli twoj facet jest wrazliwy, to i bedzie Cie rozumial, i bedzie sie o Ciebie troszczyl, i nie bedzie zdradzal, i bedzies z nim miala o czym pogadac. A jeszcze Cie wesprze jak cos Ci sie zawali na glowe. Wiele osob dziwi sie dlaczego np. nie moglam znalezc sobie kogos ladniejszego a ja sie wtedy smieje i wiem z jaka osoba mam do czynienia :) Zycze Ci, zebys szybko sie przekonala co jest wazne w zyciu i w tej drugiej osobie :)

buheheh ja poderwałam takiego... nie polecam. zapatrzony w siebie egoista. kleją się do niego, a on biedaczek nie może się od nich odpędzić... ojej, jak mi przykro. dlatego każda traktuje jak szmatę - mnie też. dlatego z nim zerwałam.