Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość córka w ciąży-syn gej

Co gorsze?

Polecane posty

19 lub 20 letnia córka która mówi rodzicom że jest w ciąży? czy syn który oznajmia że jest gejem? co byście wybrali?

Gość i jedno i drugie jest złe

Gość 4256t3dfc
obydwa wyznania są w porządku ,córka przecież dorosła ,a syn ma prawo by byc szczęśliwym ,masz cos do homoseksualistów ?

19 letnia córka w ciąży na dodatek facet dał nogi - wstyd przed ludźmi syn gej-również wstyd Moja sąsiadka tak ma i z tego co wiem to jej mąż syna się już wyrzekł!!! a córce prawdopodobnie wybaczył że zmarnowała sobie życie

Gość nic dziwnego że wyrzekł się
syna! Liczy może na to że skoro taki syn mu się trafił to może wnuk będzie inny:D

Gość 4256t3dfc
no dobra dziewczyna zmarnowała życie ,ale mogło być gorzej, ale dalej nie rozumiem co złego jest w tym ,że ma się syna geja :/ Ja bym nie miała żadnych obiekcji jakbym mi mój tak powiedział ,przecież najważniejsze by moje dziecko było szczęśliwe ,nie wazne czy z kobietą czy z mężczyzną :/

Sama widziałam jak wywalał syna za drzwi.. Jednak dziwi mnie że akurat tak spokojnie przyjął wiadomosc o ciąży córki tym bardziej że ona będzie zmuszona sama wychowywac dziecko.. Sąsiadka która akurat mieszka obok nich i słyszy wszystko o czym oni mówią dokładnie opowiada mi co tam się dzieje

Gość a co można wyleczyć
jeli nić się nie da wyleczyć to tragedia. Ale do pedałów nic nie mam, osateczie statystycznie rzecz borąc to zostaje o 2 laski więcej do zagospodarowania..;-)

Gość 4256t3dfc
na kafe teraz sami rasiści i homofoby :/ aż rzygać się chce :/

Gość córka w ciaży-syn gej
Oczywiście że zmarnowała, z resztą cóż w tym dziwnego skoro to dziewcze nie miało wyższych ambicji bo jej jedynym celem jest bycie kosmetyczką co w tym złego że ma się syna geja? może zostac pobity przez osoby którym jego orientacja przeszkadza może sprowadzic do domu jakieś AIDS

Gość 4256t3dfc
Ehh hetero też mógłby AIDS złapać i co ?

Gość 4256t3dfc
Tak samo można zostac pobitym przez osoby którym przeszkjadza styl ubierania sie ,to jakiej drużynie się kibicuję :/ dramatyzujesz :/

Hetero można jeszcze jakoś wychowac jak się mu powie że ma czegoś nie robic i czuje dyscypline w domu to napewno bedzie się bał a z homoseksualistów to nawet wnuków z tego nie bedzie

Gość Bojalubię
I co w tym złego, że 20letnia dziewczyna jest w ciąży? To raczej nie jest zły wiek. Syns geja też bym się nie wstydziła

Nie dramatyzuje to akurat jest problem mojej sąsiadki która nie umiała własnych dzieci wychowac i sprawiły jej takie niespodzianki

Jest w ciąży a tatuś dziecka zwiał tylko że w przeciwieństwie do swojego brata nie została poniżona tak jak jej brat Ojciec wyrzucił syna i ja mu się nie dziwie dziwie się tylko że taka konserwatywna osoba jak on zaakceptował córke z brzuchem

Gość syn gej to gorsze niż córka
która popełniła życiowy błąd wybierając złego faceta takie coś bym córce wybaczył ale synowi że jest gejem? nigdy w życiu...

Dla mnie i jedno i drugie jest złe Patrząc na tą rodzine i słuchając sąsiadów co o nich mówią to to małżeństwo od kąt tam mieszka miało dobrą opinie wśród ludzi a teraz spotkało ich coś takiego

ale jebana plotkara z ciebie swoim zyciem sie zjamij a nie innych. ciekawe jak u ciebie w rodzinie jest. nie cierpie takich ludzi.

Gość 4256t3dfc
bo ja tych heterofobów niecierpię jak gejów :(

Gość a ty najlepiej
byś zajeła/zajął się swoją dupą!!!!!!! co sie obchodza rzeczy ktore ciebie nie dotycza?

Jak się rozmawia z ludźmi to oni akurat przekaża wszystko to co wiedzą Sama nigdy pierwsza nie zaczynam dyskusja na czyiś temat pytanie mi się tylko nasuwa co gorsze? syn gej czy córke z brzuchem w dodatku panna

Gość a ty najlepiej
nie do Ciebie tylko do osoby która założyła ten topic

Gość 4256t3dfc
ten ostatni to marny podszyw :/ a ty autorko lepiej sobie znajdź zajęcie bo coś za dużo rozmyślasz o nie swoich sprawach ,a to juz jest nudne :/

Gość panna z dzieckiem w tych
czasach to nagminna rzecz. Wtedy pasuje córce pomóc przy dziecku :) syn gej to jednak inna sprawa :(

Skoro mieszkam z tymi ludźmi w jednym bloku to powinnam wiedziec kogo mam piętro wyżej nad sobą Z resztą teraz sąsiedzi wiele o nich opowiadają

smieszna jestes. pewnie jestes jedna z tych starych plotkar co lataja od klatki do klatki i kurwa polowe przekreca lub nie zrozumieja wtedy wlasnie wychodzi takie cos SYN GEJ CORKA W CIAZY przeciez ni sa [elnoletni wiedza co robia to ich zycie ile teraz mamy geji i mlodych matek bez chlopakow co to kurwa jeden przypadek na calym siecie. rozisz sensacje z gowna!!!!koda ze billaden nie mieszka pod toba juz by wiedzial co ma zrobic z taka plotkara tylko bys uslyszala przez sciane W IMIE ALLAHA :)

Gość 4256t3dfc
mnie tam gówno obchodzi co sąsiedzi robią ,niech sobie w ciąże zachodzą ,puszczają się czy coś a mnie to nie interesuje... Do pytania co gorsze : odp: Gorsze są takie wścibskie sąsiadki od córki w ciąży czy syna geja...