Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość córka w ciąży-syn gej

Co gorsze?

Polecane posty

Ja jestem gejem i właśnie przez takich ludzi jak autorka topicu nigdy nie przyznam się ojcu lub matce, że potrafię się zakochać tylko w facecie. Ojciec tak samo, by mnie wywalił na zbity pysk, chociaż lepszym określeniem byłoby "wydziedziczył", gdyż z nim nie mieszkam. Wg wersji pesymistycznej zostałbym spalony na stosie, jak to miał okazję się wypowiadać na temat homoseksualistów. Matka nazywa ludzi takich jak ja pedałami, gardzi nimi. Moja ciotka, z którą mam bardzo dobre kontakty pewnie zaczęłaby traktować mnie jak trędowatego, o ile w ogóle by się do mnie odzywała. Nie pożyjesz, oj nie pożyjesz.

Gość 4256t3dfc
współczuję :/ Ja sie wychowałam w bardzo tolerancyjnej rodzinie i dlatego się nie bałam matce powiedzieć ,że lubie i mężczyzn i kobiety. Szkoda mi ludzi ,którzy nie mogą się przyznac do tego kim są :(

Nie przyszło nikomu z was do głowy nie przyszło że lepiej wiedziec kogo ma człowiek za ścianą? ja wiem jedno, nie mam własnych dzieci i już ich nie bede miała ale nie zniosłabym ani jednego ani drugiego upokorzenia.

Gość 4256t3dfc
a ile masz lat?

no niestety ludzie gadaja i beda gadac ja juz u mnie na osiedlu 15 razy w ciazy bylam i 10 aborcji zrobilam, wyjechalam za granice i pracuje w burdelu hehehe tak tego nasluchali sie moji rodzice od zyczliwych sasiadow jeszcze wiele by tak wymieniac:)

a wlasnie zycze ci tego zeby cie to spokalo wlasnie takie co najwiecej gadaja jak sie juz cos stanie u nich w rodzinie to przez rok z domu nie wychodza i jak to zazwyczaj jest na sobie nie widzialy a na innych tak:)

Po co pytacie się o mój wiek? 46, satysfakcjonuje was odpowiedź. I to nie są zwykłe plotki i głupie gadanie ludzi ale najświętsza prawda. W dniu w którym się dowiedziałam o tym co tam się dzieje po prostu zasnac nie mogłam z nerwów .

Gość 4256t3dfc
Natalko u mnie tak samo ;) Kiedy miałam 13 lat moja matka dowiedziała się od swojej koleżanki (największej plotkary i puszczalskiej) ,że już straciłam dziewictwo z jakims starszym mężczyzną ,a teraz mam sponsora i jak ona jeździ w delegacje to ja jeżdżę do niego do Krakowa :D aż mi się wierzyć nie chciało ,że ktoś takie coś wymyślił :D haha

ja niewiem co ci ludzie jaraja ze maj takie filmy:) na debili nie ma rady. a ty stara ruro dogarow a nie po swiecie plotki rozpowiadasz. sama pewnie nie wiesz co twoja corunia na imprezach wyprawia pewnie wli sie jak domy w iraku. a zasnac nie moglas pewnie dla tego bo juz myslalas co za brednie pododawac zeby poopowiadac kolezankom z kolka rozancowego.

Ja wogóle nie mam dzieci i po tym co widziałam jakie sąsiedzi mają problemy ze swoimi przekonałam się że spotkało mnie wielkie szczęście

Ja też dziękuje za to Bogu I niczego im nie zazdroszcze bo nie ma czego Z tego że dzieci mają, że córka im dzieciaka sprowadziła do domu ale prymitywizm!

szkoda ze twoji rodziece nie pomysleli o prezerwatywach jak ciebie plodzili zaoszczedzili by debila swiatu. ty wlasnie jestes przykladem prymityzmu.

Ja wstydu rodzicom nigdy nie przyniosłam, nie jestem ani lesbijką ani nigdy nie urodziłam nieślubnego dziecka! Ale widze że wartości moralne w tych czasach całkowicie nie mają sensu

Gość no i to że żadnego dziecka nie
urodziłaś Ciebie boli najbardziej :D :D

wlasnie teraz przynosisz, wpychajac ryj w nie swoje sprawy. ide spac szkoda mi palcow i czasu na taka stara bucowata krowe jak ty. wspolczuje ludziom ktorzy mieszkaja kolo ciebie. powinni cie wyslac na jakies zadupie z dala od ludzi.

Gość 4256t3dfc
weź spłoń autorko bo aż przykro się robi jak czytam Twoje posty :/

Gość pierdolenie i do tego nocne

Gość autorka topicu to najgłupsza
baba jaka widze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Gość jdhsn
Ja bym nie chciała ani jednego ani drugiego :)