Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam pojecia no...

Jak to zrobic???

Polecane posty

Witajcie i wybaczcie, ze zakladam ten temat na podforum ogolnym, ale tu jest chyba najwiecej osob :) Zamierzam zrobic sobie na wlosach kilkanascie kolorowych pasemek - w ten sposob, ze je najpierw rozjasnie, a potem bede traktowac roznymi kolorami w zaleznosci od nastroju. Pozostale wlosy mam czarne, niestety troche siwieja, w zwiazku z czym bede je musiala od czasu do czasu farbowac. Moje pytanie: jak uchronic kolorowe pasemka przed czarna farba? Dodam, ze bede farbowac sama w domu, ewentualnie ktos mi pomoze, ale szkoda mi pieniedzy na bieganie do fryzjera co miesiac. Moze ktoras z Was ma jakas rade?

Gość dghhnkx
Ja polecam iść do fryzjera ,tez w podobny sposób kombinowałam na koleżanki głowie i nic dobrego nie wyszło ,a tak przynajmniej masz pewność ,że bedzie ładnie :P

Gość 98989
zawin w sreberko

Dzieki :) Do fryzjera pojde, ale tylko na to rozjasnianie, bo sama cos na pewno schrzanie :D Ale potem na farbowanie reszty wlosow co chwile to nie bedzie mi sie chcialo biegac :O W sreberko? W takie zwykle, w jakie sie pakuje kanapki?

Gość świstak też zawijał
w sreberka.... a teraz siedzi

Gość dghhnkx
tak w takie zwykłe :P fryzjerki tez takiego zwykłego używają do robienia np balejażu :P wiem bo sama pomagałam je przygotowywać ;)

Dziekuje serdecznie! :)

Gość dghhnkx
nie ma za co ;)