Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet ok 30

Mam małe przyrodzenie!

Polecane posty

Gość świnka peegy
Jeśli miałabym wybierać pomiędzy mężczyzną z wielkim penem, ale będący idiotą niewiedzącym czego chce w życiu, oraz nie szanującym mnie (mój Były), a mężczyzną z mniejszym penem, ale za to mającym odwrotne cechy, które wypisałam powyżej, to wybieram na 100% mężczyznę nr 2. Wolę sto razy mieć mężczyznę dobrego, szanującego mnie, z którym będę się dobrze czuła, itp itp ale z małym, niż faceta z gigantem (21 cm) ale idiotą!

Gość a no jasneee
"Ja tam wiem, że koleś ułozy sobie jakoś życie i będzie szczęśliwy. ooo!" Pewnie zasiegnelas porade u wrozki to teraz takie modne jest :D

Gość przesadzasz
a jak on wyglada? ma 10 cm ale jesli jest ladniusi i zadbany to wszystko zmienia. moj facet ma duzego ale poprzedni mial malego i takiego sliczniusiego ze az sie milo lodziki robilo...a obecnemu facetowi nigdy nie zrobilam, jestesmy ze soba 3 lat, jest zbyt duzy

No pewnie codziennie do niej chodzę na karty i magiczną kulę! błeee

świnka peegy bzura. Teraz tak myslisz gdyż zranił Cie koles z dużym. 🖐️ A prawda jest taka, że brakowałoby Ci głębokiego dymania, gdyby Twój koles miał małego i szukałabyś przygód gdzie indziej. :classic_cool:🖐️

Gość świnka peegy
Słuchaj, jak będziesz podrywał młodziutkie dziewczynki w wieku ok 20 latek, to nie dziw się, że taka obgada Cię z koleżankami, takie dziewuszki myślą głównie o zabawach, między soba mówią o wszystkim i się chichrają z wszystkiego. Wiem co mówię :D

Gość a no jasnenie dołuj więcej ju
chłopa :P i takpewnie jest nieszczęśliwy:O

Gość a ty od razu
prawiczek-----jak ty bardzo sie mylisz ;)

Gość świnka peegy
Prawiczku z wiarą - mylisz się, nie wiesz czego oczekuję w związku z mężczyzną, nie wiesz co jest dla mnie najważniejsze, ale napewno nie wielkość penisa!

majac 35 to juz powinieneś przyzwyczaic sie czy pogodzic ( nie wiem jak to nazwac) z faktem posiadania małego penisa.Nie ma ludzi idealnyci i kazdy powtarzam kazdy ma kompleksy.Nie wiem jaka miarą mierzyc czy jak zakwalifikowywc defekty urody. Czy te widoczne np nos , oczy , male piersi, krzywe nogi ,odstajace uszy sa gorsze niz np maly penis.Ludzie sa rozni i nie wszyscy faceci maja wielkie i grube.Ja tez wolalabym kogos kto mnie szanuje i zalezy na mnie z 10cm ,niz skur....na z długasnym. Pozdrawiam....:)

Gość Facet ok 30
tej 20-latki to ja nie szukałem specjalnie. Poznalismy się przypadkiem na urodzinach dobrej koleżanki. Byłęm sam więc dlaczego nie mogłem spróbować? Nie sądzicie chyba że ja myślę tylko o moim małym frędzlu. Ja poprostu chciałbym sobie ułożyć w końcu życie, jak każdy. A że to coś tam mi przeszkadza, to już się z tym prawie pogodziłem.

Gość a ty od razy
prawiczek------to nie o to chodzi ze liczy sie charakter mnie bardziej zaspokoil ten z malym niz inny z duzym

i spróbowałeś ;/ Ja mam 22 lata, ale nigdy bym takiego czegoś komuś nie zrobiłą, to jest jakaś patola po prostu. Idź chłopie sie zrelaksować lepiej na plaże bo łądna pogoda a nie głupotami się zamartwiasz:P

Gość świnka peegy
Słuchaj, najważniejsze dla kobiety liczy się akceptacja jej samej prz mężczyznę, bliskość między dwojgiem ludzi, jak kobieta jest w Tobie zakochana, Ty potrafisz pokazać jak bardzo ją kochasz, potrafisz rozpalić, przytulić, jest między Wami to COŚ, sprawić że czuje się dobrze przy Tobie (nie piszę w tym momencie o stosunku) to już będzie SUKCES!

Gość wszystko ladnie i pieknie
tylko te najwspanialsze "COS" bez dobrego seksu nie przetrwa dlugo :D

Gość Facet ok 30
Chyba trafiałem narazie na złe kobiety, albo sex rozwalił wszytko. Nie każda jest na tyle odważna i otwarta aby powiedziec prawdę.

A może odchodziły bo Ty je źle traktowałeś a nie z powodu małego ptaka :) ?

Gość świnka peegy
Jeśli Ty opierasz się w związku z mężczyzną głównie na seksie, i uważasz, że Twój zwiazek przetrwa głównie na samym seksie, to współczuję. Owszem, seks jest ważny, ale nie najwazniejszy. Przynajmniej u mnie. To na tyle 🖐️

wszystko ladnie i pieknie nie wiem ile masz lat ale chyba doswiadczenia zyciowego zero.Seks jest bardzo wazny ale dla ludzi 20 inaczej, dla 30 inaczej a dla 50 jescze inaczej.. A to "cos" bedzie trwalo i z malym penisem , bo gdzie jest napisane duzy penis=dobry udany seks no gdzie????

Gość Facet ok 30
Jam jest poczciwy, dobry mężczyzna.

Gość świnka peegy
Moj Były miał dużego jak już wspomniałam, ale nic ale to nic nie potrafił sprawić by mnie rozpalić, podniecić, nie potrafił się mna "odpowiednio zająć", więc tylko chcę powiedziec, ze mężczyzna z wielkim ptakiem wcale nie równa się dobremu w łóżku:D

Gość oj facetfacet
i źle wybierałeś i ....trochę miałeś pecha w kolejce gdy pan bóg rozdawał to i owo :P

Gość tb5tj5j
technika technika... ale jak penisa nie czuc to technika chyba za wiele nie pomoze :P

dobrez mówisz świnko pe... to prawda duzy ptak nie musi chociaz moze oznaczac dobry seks i odwrotne.A wiec 30 czy tez 35 latku do dzieła i na podbój. Tylko uwazaj na tzw siksy , szukaj raczej kogos w podobnym wieku.

Gość świnka peegy
Przepraszam, nie chcę nikogo teraz obrazić, ale musze to napisac, nie potrafię się powstrzymać...poprostu mężczyźni z "mniejszym" stali w kolejce po rozum, a ci z "większym" dostali większy pewnis, ale rozumu nie dostali..mają go w głowie, ale poniżej .. To powyższe zdanie tyczy się tylko mojego Byłego. Ulżyło mi :D