Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet ok 30

Mam małe przyrodzenie!

Polecane posty

O to jesteś jakim ewenementem ! Może casting zrobimy co? Już wszyscy wiedza jakie jest problem, jakieś chętną też na pewno się znajdą skoro jesteś taki poczciwota? :)

Gość Factet ok 30
Dzięki za konwersację. Może jeszcze ktoś się odezwie.

"A może odchodziły bo Ty je źle traktowałeś a nie z powodu małego ptaka ?" No tak. Najlepiej mu wmówic, ze oprócz małego penisa, ma jeszcze zjebany charakter. :D🖐️

Gość masz rację świnka
ci z małym stali w kolejce po rozum ci z dużym stali po dużego wacka:D

Gość Facet ok 30
miwako a Ty uważasz sie za siksę?

Gość świnka pergy
Hahaha ale to napisałam bez sensu, bez składu ni ładu hahaha:D To napiszę inaczej. Bóg powiedział kto chce duże wacki??!!! To pewna część ustawiła się w kolejce po te ptaki. A inni stali po rozum, no ale dostali mniejsze wacki (dla równowagi), a ci z kolei co dostali większe ptaki, też cchieli iść po rozum, ale już zabrakło dla nich. Oj ale to ma się tyczyć tylko mojego BYŁEGO :D hahaha

Gość masz rację świnka
świnka,z doświadczenia wiem,że ci z większymi to w większości zapatrzeni w siebie egoiści,z podłym charakterem,niestety czują się lepsi od innych facetów

Gość świnka peegy
Prawiczku co to za mina, czyżbyś miał dużego?:D

hahaha sikse?? Dobre sobie!! Pfff. Nie ja jestem ambitną osobą mającą jakieś cele w zyciu pomimo tego, że mam dopiero tyle lat. Nie imponuje mi byle jaki burak z tunningowanym golfem 3 bez dachu;/ i z miarą tez nie latam;/

Gość świnka peegy
Ten Mój myślał, że mająć takiego dużego, zaimponuje kobiecie, uważał to za swój wielki atut, czuł się jakimś lepszym od inych mężczyzn, a wcale taki nie był!

Gość Facet ok 30
miwako miło to słyszeć. Co sądzisz o facecie w wieku 35? świnka a jakiego miał ten Twój były?

Gość świnka peegy
Nie myslcie, że ja mu mierzyłam linijką! On sam mi się tym pochwalił:/

Gość świnka peegy
Miał 21 cm.

Gość zenujace sa kobiety
ktore probuja wmowic facetowi rzeczywistosc na opak. Ale co mozna sie spodziewac po kafe :O

Gość Facet ok 30
Fakt wielki. Mógłby mi oddać z 5 cm. haha

Każdy jest inny. Nic o Tobie nie wiem (oprócz wielkości penisa) więc niekoniecznie mogę coś sądzić. A ogóle nie ma co sie wypowiadać:D

Gość wolę dobrego z charakteru
niż gnoja z wielkim wackiem,który zdradza kobiety

Gość Facet ok 30
Pozdrawiam wszystkie miłośnczki małych wacków.

Gość tekst dnia należy do ciebie mi
mała :D Napisałaś, że faceta, który się żali na babskim forum rzuciłabyś od razu. A ja rzuciłbym taką tępą strzałę jak ty, która przez całą dyskusję w ordynarny sposób chwali się cudzą pałą. A ten twój ideał ma jakieś inne zalety, czy to jego główny atut, skoro tak zaciekle go bronisz? Ale miło, że na publicznym forum podbudowujesz sobie ego organem płciowym swojego faceta :classic_cool:. Dobrze wiedzieć, że czasem masz w sobie coś pięknego :D

Gość dokładnie mi mała
a teraz skieruj to sokole oko na siebie :)

Gość z ciebie
mi mała to musi być dobiero wredna sucz

Gość Facet ok 30
Dajcie spokój z tymi wyzwiskami. Na dzisiaj dość. Pozdrawiam

Gość onaonanawalona
spotykałam się z facetem ,który był naprawdę super, pod względem charakteru ideał ,pod względem wyg;ąda również mi odpowiadał , byłam zauroczona jednak w momencie kiedy go zobaczyłam (jego penisa)byłam w szoku, myślałam że może facet jest zestresowany ,więc przystąpiłam do dzieła (lodzik), powiększył się ale nie znacznie, facet mówił że jest mu bosko stwierdziłam że nie ma sensu się męczyć i po tym niefortunnym spotkaniu zerwałam z nim znajomość... było mi głupio,ale stwierdziłam że seks jest dla mnie bardzo ważny a ten facet mnie nie zaspokoi ... los tak sprawił że spotkałam go ponownie i przespałam się z nim...nie było zle bo językiem i palcami świetnie sobie radził ale kiedys wszedł we mnie nie czułam nic , po prostu nic... a większą przyjemnośc sprawia mi penis niż język itd

Gość nie lubię złośliwych kobiet
jak mi mała pamiętam jej zaciekłą dyskusję jak kłóciła się z Sami

Gość kumpelakumpla
moj kumpel ma cos takiego w spodniach w co zadna z Was by nie uwierzyła, jakby zatrzymał sie w okresie dojrzewania.... malutka, drobnutka, wiszaca paroweczka.... ani to dobrze nie staje, ani dobrze nie robi, ani fajnie wyglada... a koles wyrywa laski co chwile, a one zawsze go chwaliły ze tyle potrafi i ze jest najlepszy :) nie tylko pała zdobi faceta ale umiejetnosc poslugiwania sie jezykiem, palcami , bycie czułym podczas seksu, przytulenie... itd :) a znam takich z wielkimi , ktorzy nawet całowac sie dobrze nie umieja i przez cale zycie mysleli ze wielki fiut wynagrodzi im wszystko, a mi po takim wstepie z całowaniem nawet sie nie chcialo isc dalej :-)

Facet ok 30 Pozdrawiam wszystkie miłośnczki małych wacków. No ja rozumiem że są kobiety którym mały ptak nie przeszkadza w związku, ale ... żeby od razu miłośniczki??? To już lekka przesada :D

Gość onaonanawalona
za dużego facet też nie może mieć ,bo to boli ...przynajmniej mnie ach te kobiety i ich wymagania :D