Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet ok 30

Mam małe przyrodzenie!

Polecane posty

Gość Facet ok 30
około 10 cm we wzwodzie

Gość dominik100
To faktycznie dramatycznie mało.

Gość a w obwodzie ile ma
???

Gość a ty od razu
mimo wszystko nie podlamuj sie i szukaj tej jednej jedynej

Gość eee tam... ...
zaraz "dramatycznie mało" Trochę mało, ale nie dramatycznie - sa rózne pozycje, zawsze coś można wykombinować. A gruby czy chudy?

Gość Facet ok 30
Nie wiem chyba średni. A Ty od razu mężatką jestes?

Gość a ty od razu
prawie

Gość inkkkkkkkka
ja mam doswiadczenie z małym i dużym ,przy małym nic nie czulam,to fakt,nic...przy ogrmoinym nomen omen teraz jest moim mężem sex mnie nieco boli,jest przyjemnie ale pobolewa...o zrobieniu loda m0ogę zapomnieć bo mam trudnosci z rozdziawieniem buzi na taka wielkość tzn w dłuższym czasie...eh życie....

Gość Facet ok 30
Szkoda, wydajesz się miłą osobą.

Gość a ty od razu
;)

Gość inkkkkkkkka
do autora:) w sumie nie wiem czemu facei tak przezywaja swoje przyrodzenie....tak naprawdę sex nie jest najważniejszy,wiesz co ja najbardziej kocham w sexie...bliskość...bo sama mogę w rzie czego zaserwować sobie orgazm ale bliskości sama nie uzyskam

moj facet ma malego,najmniejszego z poprzednich.ma gdzie kolo 11-12cm,ale..jest szeroki,wiec czuje go najlepiej z poprzednich:) on sam sie martwil,bo ma malego itd,a wyszlo na to,ze to jego najwiekszy atut:)no i potrafii mnie rozpalic pieszczotami do czerwonosci:Dto przy nim mialam pierwszy orgazm pochwowy:)

Gość Facet ok 30
inkaaaaaaaa a gdyby Twoje piersi miały rozmiar AA czyli tak naprawdę tylko wystjące sutki? Nie martwiłabys się tym?

facet ok 30, szkoda mi Ciebie... ale nie z powodu rozmiaru Twojego penisa, ale z powodu przykrości, jaka Cię spotkała. Spotykałam się z mężczyzną w Twoim wieku, który miał takiego samego penisa. Miał straszliwe opory przed rozpoczęciem współżycia i pozytywnie się zdziwił, bi mnie to nie przeszkadzało. Gdyby nie opowiedział o tym, nie pomyślałabym, że można mieć taki kompleks. Może parę pozycji odpada, ale w gruncie rzeczy to nie wielkość stanowi o jakości miłości. Seks z nim był udany, naprawdę. Pieścił cudnie. Poza tym nie wyobrażam sobie paplać o takich sprawach z kimkolwiek. Przyjaciółka przyjaciółką, ale to intymne sprawy i takie rzeczy opowiadać...? Obcym osobom? o straszne :( Współczuję naprawdę i mam świadomość, że cudu trzeba, żebyś wyrzucił te brednie z głowy i nie przejął się tym. Pozdrawiam Cię serdecznie i mam nadzieję, że albo pozbędziesz się szczylówy, albo się z nią rozmówisz...

Mój facet też nie jest olbrzymem. Chyba jakieś 12-13cm, obwód też średni. Mamy przeszło 20lat wspólnego stażu i zawsze było w porządku. No ,może pierwszych kilka miesięcy kiedy "uczyłam się "dochodzenia do orgazmu w czasie stosunku .Ale im dłużej byliśmy ze sobą, tym było coraz lepiej...coraz intensywniej odczuwałam rozkosz. Nie wielkość jest istotna, tylko uczucie...smak i zapach Naszego mężczyzny...trochę wiedzy co danej kobiecie sprawia najwięcej przyjemności...co sprawia Wam obojgu... Myślę, że po prostu jeszcze nie trafiłeś na swoja połówkę...na prawdziwe uczucie.

Gość inkkkkkkkka
wiesz każdy ma jakies kompleksy....ale myślę ze jak druga strona kocha to nie widzi mankamentów urody.Za duży penis tez nie jest zbyt duża zaletą,naprawde a pomimo to męża kocham bardzo...nawet jeli w trakcie stosunku niekiedy mnie boli...jakos nie ma to większego znaczenia.Gdybym miała piersi aa myślę ze nie płakałabym:) to fceci bywają bardzoej okrutni od kobiet,kobieta aż tak bardzo nie zwraca uwagi na "szczegoły",liczy sie całosć.Twoja dziewczyna Cię nie kochała dlatego tak sie zachowała

Gość Facet ok 30
Miło się czyta to co piszecie. Z moja dziewczyną, o której wspomniałem rozstalismy się.

Facet ok 30, wie dlaczego się rozstaliście? Nie powiem, że mi przykro... Uważam, że zasługujesz na Dojrzałą Kobietę! Pozdrawiam :)

Gość Marika_82
Nie wiem ci Ci doradzić,w związku z Twoim sprzętem,ale dziewczyna zrobiła ci zwykłe świństwo po pijanemu niestety często mówi się dużo za d

Gość facet ok 30
hulajnóżka tak wie, wbrew pozorom jest otwarty bardzo w tym temacie. Wygarnąłem jej to spokojnie.

Ehhh... mówi się, że faceci to świnie. Ale my, babeczki, Wam daleko nie odbiegamy :O Mam nadzieję, że olejesz ten prostacki incydent :)

Gość Facet ok 30
Powoli olewam, ale to nie takie proste.

Gość szwagierka
nie rozumiem jak mozna opierac z wiazek na seksie! a milosc?ona sie nie licczy? moj tez ma malego ale kocham go bardzo czuje go tylko w pozycji na jezdzca ale przciez mozna w inne sposoby sie piescic:P chlopaie nie zlamuj wyglada na to ze trfiales na jakies debilki znajdziesz wreszcie porzadna kobiete ktora pokocha twojego penisa:) powodzenia

Gość to chyba gorsze
niz maja prawiczki bo w przeciwienstwie od ciebie oni nigdy sie o swoim tego nie dowiedza czy jest maly ,sredni czy beznadziejny

Gość Facet ok 30
mi mała nie bądź złosliwa.

Gość a dlaczego zaraz
przecietna polska to 14-15 cm (a to dość mało), wiec na Twoim miejscu jednak pomyslalabym, czy wszystko ok. No, mi mała, skoro przeciętna długośc to dla ciebie mało, to współczuję twojemu facetowi takiej rozjechanej kobiety. :P

Gość a no wlasnie
"przecietna polska to 14-15 cm (a to dość mało)" No nie kazda kobieta ma studnie miedzy nogami tez racja :O:)

Gość a dlaczego zaraz
Uwierz, że po uprawianiu przez długi czas seksu z facetem co ma dużego pena, tight na pewno już nie jesteś. Ale warto mieć złudzenia na swój temat. :D

Gość szszzzzzzzzzzzzzzzzzz
mala mi przecietna 14- 15 to mało?? ło jezu... nie wiem tak naprawde po co Ci wiecej , skoro pochwa kobiety ma do 14 cm :) wiec nawet jak masz chłopa z 20 cm to nic z tego bo lepszych orgazmów dzieki temu miec nie bedziesz bo niestety licza sie umiejętnosci a nie sprzet :D

Gość i mowi to
24 letnia mezatka ktora flirtuje z kim popadnie , dziecko idz sie pobaw swoim "duzym" penem :O