Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet ok 30

Mam małe przyrodzenie!

Polecane posty

Gość kumpelakumpla
Fan clubu małych wackow nie zaloze ale nie jest to nr 1 kiedy poznaje faceta ;) przeciez nie powiem fajnemu facetowi, sorry koles kocham cie ale masz za małego, z wielkim fiutem chce spedzic zycie ;) a ja mam małe cycki, płaska dupe, cellulit i tez powinien mnie za to kopnac w dupe :)

onaonanawalona za dużego facet też nie może mieć ,bo to boli ...przynajmniej mnie A z tym to sie w zupełności zgodzę :)

Gość tralina
Miałam kiedyś faceta z małym wackiem. Muszę stwierdzić, że to on mial paranoję na tym punkcie nie ja. Wiecznie mnie wypytywał jak mi było z innymi, w ogóle było lekko pieprznięty, na koniec potraktował mnie bardzo nieładnie. Po tej historii myślę sobie- nigdy więcej faceta z małym , nie z powodu pena, ale z powodu skrzywienia psychiki faceta własnie z tego powodu. :).

Gość co sie tyczy mi malej
juz widze jej udane malzenstwo 3/4 dnia spedza na kafe jak nie flirtujac to chwalac sie czyjas pala :D:D

Gość nnryrjj
najlepiej żebyś znalazł sobie kobitę u której seks nie jest na pierwszym miejscu u mnie akurat jest :( na pewno znajdziesz bo zasługujesz na wszystko co najlepsze :D

Gość mi mala nie badz taka do przod
bo ci w tyle zabraknie :D ps nie jestem ta osoba o ktorej myslisz :P

Gość 10 cm ....
to każdy wie...ale co ma facet zrobić skoro taki się urodził... ja współczuję i facetom z małymi wackami i kobietom z małym biustem

Gość facetowi moge wspolczuc
ale kobietom nigdy w zyciu , przebiegle zmije :O

Gość do mi małej
nie trzeba być psychologiem, żeby zauważyć że jesteś zakompleksioną, niedowartościowaną osobą, mającą kompleksy związane ze swoim wyglądem. W dodatku jesteś szmatą, a takich "kobiet" nikt nie chce....

Gość silikon rulesss
Tylko że baby mogą sobie wstawić silikony w cyce a faceci co zrobią

Gość mały biust jest słodki
i sexi. Moim zadaniem należy współczuć mućkom z wielkimi obleśnymi wymionami. Duże cycki są charakterystyczne dla starych przejrzałych bab, poza tym deformują sylwetkę i wygląda się krowiasto i grubo. Najfajniejsze są male lub średnie cyckuszki-są apetyczne i ładne. Poza tym duży cyc=dużo tłuszczu. To jest ohydne!!!! Duże cycki mają przeważnie kurduplaste niewyrośniete panienki z krótkimi nózkami.

Gość do mi małej pisał
facet30 z małym wackiem

Gość facecie z 10cm
Życzę panu znalezienia odpowiedniej partneki

Gość mimuoza
Facet ok 30 nie przejmuj sie tym co wypisuje mi mala. Tak sie sklada ze ta samotna i smutna kreatura jest na kafe baaardzo dlugo i obecnie stacjonuje na topiku 'dziara reaktywacja'(wpisz sobie w wyszukiwarke kafeterii)i tam z gripka innych lasek wlazi w dupe facetowi ktory wyzywa je od grubasow i pasztetow:D wiec gdzies ta mala dziwa musi sie wyzyc:D zatem spoko jest! pozdro!

Gość Kocham Kafeteryje
:D:D:D zaraz sprawdze ta dziare huhahauhahaha

Gość ja tez sprawdze

Gość mi mała może
to jarek84 pisał

Gość pewnie zda relacje jak bylo
swojej ulubionej kafeteriance :D:D

Gość jestes stara niedopieszczona
tepa strzala:Dod dzis na zawsze bedzie dla mnie rownoznaczne-mi mala to tepa strzala;) a nie lubie TYLKO ciebie mi mala

Przecież mi mała napisała całą prawdę... gorzką, ale jednak prawdę... nie rozumiem dlaczego po niej jedziecie... oczywiście, współczuję autorowi jego problemu, ale co może zrobic? nic, tylko się z tym pogodzic :)

mały też jest fajny, facet nie załamuj się!! Ale podziwiam Cie, że mimo wszystko ufasz takim szczylom. Znajdz dojrzałą kobietę, która pokocha Twojego "olbrzyma"! :) Mój facet też miał 10cm we wzwodzie i powiem szczerze, ze nie dawało rozkoszy ze względu na podejście. Najważniejszy jest szacunek do kobiety i podejście mężczyzny. Jeśli jets czuły i opiekuńczy to łatwiej jej przychodzi osiąganie rozkoszy. A jeśli facet jest chamem to i duży penis nie pomoże. Poza tym za duży to też źle!

Gość taki los
Że jedni mają większe szczęście w życiu,a inni mniejsze.Sprawiedliwość ,dajcie spokój,może po drugiej stronie

Gość ojenny ciesz się że
w ogóle masz, ale problem lepiej dom zbuduj

Gość noi no i
musisz z tym żyć

Gość Facet ok 30
Trochę mnie tu nie było a jaka dyskusja rozgorzała. Na dzisiaj mam jednak dosyć, może jutro ktoś będzie miał ochotę porozmawiać. Niekoniecznie o małym wackach.

Gość za mało facetów się wypowiedzi
i tyle

Gość jak napisał te
10 cm to ja rozumiem

Gość Facet ok 30
Witam z rana.