Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak napisac

jakbyscie napisali - znawcy

Polecane posty

Gość jak napisac

Musze napisac wiadomosc do pewnej dziewczyny, chcę zeby zagrala na skrzypcach u mnie na slubie, namiary na nią dostalem od jej kolegi i na niego mam sie powolac, jak to wszystko ując pomózcie bo jestem skacowany i nei moge myslec a jak dzis nie wysle tej wiadomosci to moja dziewczyna mnei zabije:O

Witam, Otrzymałem Pani numer od ... i chciałbym, by zagrała Pani na skrzypcach podczas mojego ślubu. Czy istnieje taka możliwość? Pozdrawiam, proszę o kontakt. XY

Otrzymałem Pani numer od ... i chciałbym, by zapitolila Pani na nerwach tymi skrzypcami podczas mojego ślubu ,bo moja stara sie uparla a ja mam kaca i we lbie jusz mi skrzypce pitolom ,ale niemam wyjscia i pytam ,czy istnieje taka możliwość? Pozdrawiam, proszę o kontakt. XY

Gość jak napisac
hheheh no ta druga jest dobra:) nie ja wole napisac nei dam rady dzwonic a wesele za 46 dni, przynajmniej tak twierdzi moja narzeczona jesli dzis nei zalatwie skrzypaczki zabije mnie golymi rekami:P bo niby wogle nie przejmuje sie slubem to dala mi 3 zadania jednym z nich jest wlasnie skrzypaczka

Tak zadzwon i niech ci zagra na probe Marsza Mendelssohna ,to kac ci przejdzie pewnikem (Bo ci glowa eksploduje) OJ Ty Biedna

Gość jak napisac
ta dziewczyna jest mlodsza ode mnie o rok to musze pisac na pani czy moge na ty

grzecznościowo- Pani :o niezły ten Twój kac, skoro nie wiesz takich rzeczy ;) i zdecydowanie lepiej ZADZWONIC!!!!

Szanowna Pani X,Nazywam się X Y. Piszę, ponieważ mój znajomy, będąc pod wrażeniem Pani gry na skrzypcach, polecił mi Panią jako bardzo utalentowaną osobę. Wobec powyższego zwracam się z uprzejmą prośbą o zaszczycenie swą obecnością i grą na moim ślubie z Y. Będziemy niezmiernie wdzięczni za pozytywne przyjęcie niniejszej prośby.Załączam Pozdrowienia,Grzegorz Brzęczyszczykiewicz

Gość jak napisac
no ale dla mnie to gówniara spr ją na naszej klasie to 2 lata mlodsza ma 22 lata i mam do niej na per pani gadac czulbym sie jak debil

Poza tym chcesz napisac maila czy smsa??/ Bo jeśli smsa, a nie zadzwonisz do tej kobiety, to i tak dziewczyna Cie zabije :D Przecież nic konkretnego sie nie dowiesz, nie dogadasz.... Powodzenia ;)

Gość Wuj zła radaa
Bierzesz ślub, a nie idziesz na dyskoteke. Sam zachowuj sie jak dorosly czlowiek, cieciu

Gość Framcalla
Wspolczuje twojej przyszlej zonie takiego zapijaczonego durnia

Gość jak napisac
na naszej klasie chcialem napisac:P

A zdawałoby sie, że dorośli ludzie biorą ślub... :O NA naszej klasie??? Ewentualnie mozesz poprosić o numer telefonu, zeby sie z nia skontaktowac... Waznych spraw nie załatwia sie w ten sposób...