Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zofia999

Ile placić za opiekę????

Polecane posty

Gość zofia999

Prawie 9 godzin dziennie,bez weekendów,opieka nad półroczną dziewczynką u niani w domu.Ile jej zaproponować? Proszę o poważne porady :)

Gość yuyuyuy
Myślę,że 1000 zł

Gość moja koleznaka za opieke
nad dzieckiem dostaje 10zl na goidzne , ma ok.20-25 godzin w tyg.

Gość moja propoz
900/1000zł

Gość zofia999
Tu tygodniowo wynosi prawie 45 godzin,więc gdyby liczyć za godzinę 10 zł,to mieisęcznie wynosi 1800zł.Oj trochę dużo...:O

Gość ej mamuska
wez pod uwage ze to praca na caly etat... musisz jej zapewnic jako taka miesieczna pensje!

Gość z 1200 zl
1000 zl za 45 godzin pracy przy takim dziecku to za malo zalezy tez jakie miasto w wawie za 1200 zl to by ci nikt nie przyszedl

Gość ponad tysiac poniewaz
przy takiej harowie nic nie jest w stanie dziewczyna innego poszukac, a jezeli to robota na czarno to traci podwojnie, ponadto studentka sie uczy w tym czasie wiec jedynie jakas rencistka lub emerytka ktora chce dorobic

Gość zofia999
to miasto 60 tysięczne,babeczka ma dwoje własnych dzieci,ale jedno idzie do zerówki,a drugie do przedszkola :)

Gość eeeeeeehhhh
szkoda ze z wawy nie jestes, ja bym za 800 sie nawet opiekowala. lubie dzieci a i tak siedze w domu

wszystko zalezy od miejsca zamieszkania nie pytaj na forum bo tu wiecej ludzi wyzej sra niz dupe ma a do tego kazdy z innego regionu lepiej w swoim otoczeniu popytaj ile kto placi no i wszystko zalezy od tego czy to jakas wykwalifikowana kobietka czy zwykla babka po ogolniaku ktora chce dorobic piszesz ze ma swoich dwoje dzieci no i jak sobie to wyobrazasz a jak jej dzieci zachorują i zostaną w domu przeciez zaraz zarażą twoją córkę, jak cos sie stanie i bedzie musiala jechac do szkoly/przedszkola po dziecko myslisz ze wtedy bedzie zwracala uwage na twoje dziecko - wtedy dla niej bedzie liczylo sie zdrowie i bezpieczenstwo jej dziecka ja bym chyba bała się tak zaryzykowac, jak by te dzieci byly starsze to moze jeszcze a tak jak sama ma male dzieci to strach troche to nie lepiej do przedszkola zapisac na to samo Ci wyjdzie a wiecej w kieszeni zostanie

Gość zofia999
zaproponowałam 700 zł:)