Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lovely*

mam problem w pracy

Polecane posty

Gość lovely*

Podczas urlopu ktoś korzystał z mojego komputera i pozmieniał ustawienia i usunął dane. Profil nie był chroniony hasłem bo oprócz mnie nikt z niego nie korzystał oprócz szefa, ale to sporadycznie i zawsze mnie uprzedzał, że będzie z niego korzytsać i zawsze w mojej obecności. A wczoraj uruchamiam komputer i to co zobaczyłam przeraziło mnie. Wiem od jednej pani sprzątajacej, że w piątek po południu była dyrektorka z córką. Sprawdziłam na monitoringu i faktycznie były i wchodziły do mojego biura. Nie byłoby problemu, gdyby to nie była największa zozła, która ciągle pod kimś kopie dołki. Lepiej z nią nie zadzierać. Jak to rozegrać? Powiedzieć, że ktoś usunał moje dane? Wyjdzie, że to ja. Powiedzieć, że ona? Wtedy ona mnie zniszczy! Takie chore układy panują u mnie w pracy i nie wiem co robić.

Gość lovely*
To był pomysł szefa a szef ma zawsze racje.

czasem adminostrator robi archiwizacje to chyba normalne :O komp w pracy nie podlega prywatnej korespondencji

Gość Lovely*
Ale mi usunęło dane z pracy, cała baza danych z programu kadrowego. jest czysto. Nawet folderu moje dokumenty nie mam. To co mialam na innych nośnikach jakoś odzyskam, ale co z resztą? Ale chodzi mi o dyrektorkę. Ona mi wszytsko usunęla. Ona mnie zniszczy jak się dowie, że donisłam do niej do dyrektora.

Gość ten kto sie boi jest
niewolnikiem, idz do dyrektora i powiedz prawde co to za praca i co to za mendy z ktorymi pracujesz dla mnie to bylby powod zeby wypierdalac stamtad jak najszybciej jak juz takie numery odpierdalaja to czekaj tatka latka jak cie zrobi w bambuko i na finansowe szkody powie ze firme zrobilas a wtedy ty bedziesz bulic im z takiej pracy to trza spierdalac gdzie pieprz dziki rosnie