Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedzionas

Oszukańcze kwatery//

Polecane posty

Gość zawiedzionas

Gdzie do Zakopanego? W tym roku już po urlopie, ale jestem bardzo zawiedziona warunkami w jakich mieszkałam. Płaciłam za pokój dwuosobowy 90zł. Myślę, że za taką cenę powinnam mieć wyższy standard niż zastałam. Po za tym to co zobaczyłam bardzo różniło się od tego co mówiła właścicielka kwatery. Byłam wściekła. Zrezygnowałam z tego pokoju i poszłam szukać czegoś innego pod dworzec. Jeden góral zaoferował mi pokój za 30zł/os i przynajmniej nadawał się do mieszkania i wiedziałam za co płacę. Niestety za tamten pokój zaliczka nie została mi zwrócona. Pani nakłamała ja dokonałam rezerwacji, ale zupełnie zastałam coś innego niż słyszałam. Miała być lodówka w pokoju i czajnik, łazienka z prysznicem. Owszem był czajnik, ale lodówka i łazienka wspólna na korytarzu. Więc za co ja miałam płacić te 90? za samą niewygodną wersalkę?? Lubię góry i będę tam jeździć. Ale może poradzę się Was teraz tutaj zanim cokolwiek zarezerwuję na przyszłość. Może był ktoś w tym roku w Zakopanem? i może mi coś polecić:)? sprawdzonego. Potrzebuję pokoju dwuosobowego, z łazienką, czajnikiem, lodówką. Maks 45zł/os. Może coś mi polecicie, bo ja dużo sobie nerwów tym razem napsułam.

Gość oooo miałam tak samo
na kaszubach- piękne zdjęcia wpłaciłam 250 zl. zaliczki po przyjezdzie sastałam: pokój dwuosobowy kilka m2 dosłownie! ,bez jakiejkolwiek szafy tylko maleńki wieszak ( pani powiedziała że bagaz może zostac a samochodzie) taras- ledwie z mezem zmiesliliśmy sie razem widok z okna miało byc jezioro - rozpoczęta budowa nastepnego " kurnika " dla naiwnych - betoniarka, pustaki itp. (pani powiedziała że z racji wczasowiczów roboty nie zaczynaja sie wczesnie żeby nie budzić - od 8 MASAKRA - nie zostalismy , ocziwiście zaliczka w plecy a takie piękne fotki w necie ....

Gość werrrrrrrrrrrrkaaa
pensjonat gabi przy ulicy zamoyskiego. 45 zł za osobę i żadnego oszukaństwa. byłam już tam 2 razy