Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katkka

Chcę mieć anoreksję!!!

Polecane posty

Gość katkka

Tylko nie potrafię. Jak to zrobić???

Gość piekne niebo
to nie żryj, większej filozofii nie ma

Gość katkka
tak... może jestem ale w moim wieku to juz i tak nie zaszkodzi a moze wreszcie sterczałyby mi pięknie kostki...

jesli chcesz zeby sterczały Ci kosteczki to do tego nie jest potrzebna anorekscja tylko dieta:p

Gość zrozpaczona yellowmoon
dziewczyno ja bylam o krok od tego, prawie 2 razy wpadlam w ta chorobe, teraz mam probl ze zdrowiem i uszlo ze mnie zycie. caly czas jestem zmeczona i chce mi sie spac.. zastanow sie co piszesz i przestan sie wyglupiac

Gość katkka
Chodzi o to ze wlasnie nie zre az tyle ale ten ochydny siedzący wielogodzinny tryb pracy... Zresztą nieważne chcę i już! Niech tylko ktoś napisze jak.

Gość nie da sie ot tak sobie
wpaść w anoreksję :o To jest normalna choroba, powiedxmy jak depresja, uda Ci sie ot, tak wpaść w depresję, na zyczenie, bo chcesz mnieć taki smutny wyraz twarzy? :o

ja jebe, jaka Ty jesteś pusta... zamiast myśleć o anoreksji pomyśle lepiej o psychiatrze!!! i to jak najszybciej

Gość piekne niebo
a gdzie ja powiedziałam żebyś nie żarła AŻ TYLE mówię żebyś nie żarła w ogóle. ty oszczędzisz na jedzeniu, a podatnik wyda na twoją chorobę. od głupoty też powinien być podatek

Gość embarasssed girl..D
niech ktoś ten żalosny temat usunie..jestem za płaceniem podatku od głupoty:D ale nasze państwo byloby bogate..:D

Gość Quod me nutrit me destruit
A ja popieram Katkkę :) Też chcę mieć anoreksję. Dążę do tego i kiedyś mi się uda i żal mi tych wszystkich, którzy wypisują takie głupoty, że np. mogła by iść do psychiatry, sami sobie idźcie!!! Katkka, a ile ważysz i ile masz wzrostu Motylku Koffany ? ;)

Gość bbffffggg
hahaa, a ja waż○ę 58kg i mam 180cm wzrostu i mi sterczą kosteczki, nóżki jak patyczki i jestem szczęśliwa i ważę ile powinnam :D:D:D:D

Gość Qoud me nutrit me destruit
Katkka, nie słuchaj ich. Ważne, że są takie osoby jak ja (motylki), które Cię wspierają ;) Kiedyś nam się uda, trzymaj się !!! ;) ;*;*;*