Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Margitsssss

Chłopaki doradźcie bo już nie mam sił do swojego faceta...

Polecane posty

Gość Margitsssss

Chodzi o seks. Mój men nic tylko za każdym razem odbębni swoje i spada na kompa. Odbębni w sensie przyjdzie,wsadzi,spuści się po jakichś 15 min i spada. Jak próbuję z nim rozmawiać jest święcie przekonany,że jest ok i wychodzi. Jak można was ożywić w takiej sytuacji? Jest coś sprawdzonego,dzięki czemu zawrze w was krew? Ostatnio nawet zaproponowałam mu trójkąt z inną kobietą a on,że mnie porąbało i nie chciał nawet o tym słyszeć. Nie jest gejem. Chce seksu non stop,ale... No właśnie. Nie ma w tym iskry :/

Gość Margitssssss
Ale chodzi to ,że on taki nie by... Ostatnio tak się dzieje. Nie wiem dlaczego ale coraz bardziej mnie to frustruje.

Gość lubię ludzi
hmmm może nie wie jakie masz potrzeby? w ogóle rozmawiacie o seksie?

Wykręć mu z kompa zasilacz ;) A na poważnie - pogadaj z nim o tym, jak się z tym czujesz.

Gość lubię ludzi
albo nastepnym razem jak tak zrobi to wyjście nr 1: - nie daj mu "wejść"- powiedz, że w ogóle nie jesteś podniecona, 2- tylko rozłóż nogi- niech się spuści, a później mu każ iść do domu :D, 3- następnym razem to Ty na niego wskocz- doprowadź się do orgazmu (choćby łechtaczkowego) i zejdź z niego i zrób dokładnie to co on- wejdź na kompa np. sprawdzić pocztę :D efekt murowany ^^

Boże czemu ja nie trafiam na takie kobiety !!! Zawsze to ja jestem tym napalonym ,wiecznie chcacym piescic, lizac i rznać ...

Gość lubię ludzi
do LuckyLuke- Boże czemu ja nie natrafiam na takich mężczyzn :/

Gość bordo
lackyLuke a czemu ja nie trafiłam na takiego jak ty... Ja to zawsze napalona a mój facet byle że sie spuści i reszta go nie interesuje, albo zwali sobie konia patrząc na mnie a mnie skręca bo mam taką chcice a tu du*a... :( To już chyba tak jest, że faceci trafiają na beznadziejne laski i odwrotnie. Dodam że mam 28 lat i non stop ochotę na sex.....

Gość c dc l
Czy dlugo jestescie razem ??? Czy prz ostani czas tylko to jedno zachowanie wzbudzilo w tobie niepokuj ?

Gość bordo
no myślę i myślę ale to nie jest takie proste, jak ten facet jest moim mężem..... Ale jestem taka niewyżyta że ojojoj, nie jestem dziwka, ale mam taką ochotę się gdzieś puścić z jakimś przypadkowym nieznajomym :) mmmmmm

Gość VUIGO
A bym wszytko zrobila by ratowac to co trzeba ... Nawet bym sie poswiecila... .Zmienilabym cos w sobie ... moze fryzura, jakies nowe ubranka, moze bardziej kobiece ... Makijaz ... i czeste spotkania z kolezankami ... Najpierw pobudzilabym jego zainteresowanie moja osoba .. stalabym sie bardzo tajemnicza, nie rozmawilabym z nim tak czesto i postrala sie tak by sie z nim jak najczesciej mijac . Jesli przyszedlby na jakis seks to powiedzilabym, ze ejstem zmeczona i ze jutro moze ... tak stopniowo . Gdy dojdzie to sexu to sprobowalabym czegos nowego ... Moze gra wsteona by byl erotyczny taniec w bieliznie we wlasnym wykonaniu, czasem trzeba sie odwzyc :P Zrobilabym to pewnego wieczoru on by sie do mnie kleil, bez slowa bym kierowala nim, pokazala nby usiadl, wlaczylabym lampke, muzyke, po czym przed nim na srodku pokoju zaczelabym sie powoli rozbierac, ocierac o niego, potem uciekac, nauczylabym sie nim rzadzic :P a potem znow mialabym go dosc na troche XD i odpulalbym taka zabawa hehe ;] a po dluzszym czasie moglabym podjac rozmowe, o tym co mi dokucza, i z czego nie ejstem zadowolona, a byc powinnam, i ze jestem kobieta, tak jak on potrzebuje sexu, tak i ty potrzebujesz gry wstepnej, jakies czulosci nawet po seksie !!! uswiadom mu zd to ejst dla Ciebie bardzo wazne, tak jak dle niego tej jego zastany komputer, ja btm mu go posola :D

Gość wrzeszczot_brzeszczot
bo facet potrzebuje wsadzic, spuscic sie, porzadnie zerznac od tylu i do domu. to kobieta potrzebuje pieszczot, itp. ale rozne kobiety oczekuja roznych pieszczot. musisz mowic swojemu partnerowi co cie podnieca i co chcesz zeby ci zrobil. proste, nie?

Gość jem yo wszystko jedno
czy zwali konia, czy wejdzie w kobite, byle spóścic co nie co z krzyża. Zrób mu loda jak siedzi przy kompie...

Gość pierdu_pierdu
ale dziwie sie, bo jak mu oklapnie to po kilku minutach moze znowu mu stanac i znów może cie zapiąć

A on chce o tym rozmawiac? jak wyglada wasz seks? jak mozesz opisac? kto inicjuje? co jest przed seksem? czy zawsze tak bylo? gdzie on pracuje? co robi na komputerze? wiesz gdyby moja lask achciala isc na komputer wyrzucilbym jej przez okno, bo potrzebna jest bliskosc itd., a w takiej sytuacji tylko narasta frustracja! Jesli podoba sie moja wypowiedz, kliiknij! http://change.menelgame.pl/change_please/9364228/ dzieki

no zebym zaraz z ciebie wiesniaka nie zrobil ograniczony cwelu... moja sprawa co pisze...

i co z tego jak twoja stara to dziwka, kazda twoja konczyna jest ubita przez zupelnie innego fagasa... ale sory laczylo tych gosci cos.... to ze byli zawsze spruci bryna, a twoja stara ciagnela im w osiedlowym kontenerze na smieci

Gość _Misiek_
Zmień fryzurę, kup nowy ciuch i powiedz mu że jeden raz to mało, że chcesz więcej...

wlasnie, a moze sie mu lekko znudzilas, bo nie starasz sie?

Gość arek522
Zajrzyj do internetowego Sex Shopu http://emilosc.pl . Powinnaś znaleźć tam fajne erotyczne zabawki, które sprawią, że Twój facet będzie chciał o wiele dłużej zostać z Tobą w łóżku, a korzyści będą obopólne ;) Pozdrawiam