Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sześć funtów kłaków

Dlaczego kobiety w absolutnej większości są leniwe w domu?

Polecane posty

Gość Sześć funtów kłaków
Spokojna głowa, ja zupełnie nieźle radzę sobie w kuchni...

Gość Sześć funtów kłaków
Koleżankę cechuje typowy dla naszych nowoczesnych czasów brak osobistej kultury! I jak tu mieć dobre zdanie o kobiecie, która się ruga jak Benia Krzyk?

psełdo skoro Twoja baba nie jest leniwa, to co Cie inne obchodzą???

Gość Sześć funtów kłaków
Właśnie! Ja nie sprowadzam mojego życia wyłącznie do partykularyzmów! Ja staram się świat zrozumieć i poprawić!

Może się i poczuwa, ale słabo mu wychodzi. W zasadzie od lat mu nie idzie najwyraźniej, skoro tak wciąż nawraca, i nawraca, i nawraca... i bez skutku... :-0

Gość Sześć funtów kłaków
Kysz, Ryba, kysz... A Jacek Kaczmarski jest poetą absolutnie wybitnym!

Gość Sześć funtów kłaków
A skąd takie dziwaczne przekonanie, że nim nie zostanę?

Gość Sześć funtów kłaków
Bawcie się dobrze. Pora mi na miasto.

Luśka, nie wiesz, o czym piszesz. Przekonałam się w 100%, że umysł P. jest absolutnie zachwaszczony "prawdami oczywistymi", których dowieść co prawda nie sposób (przecież takie przyjmuje się na wiarę, a nie rozum!), więc jedyne, co pozostaje, to krzewić je w tępych umysłach maluczkich. :-0 P., daruj sobie, my akceptujemy siebie takimi, jakie jesteśmy. Choćby i "zachwaszczone" w inny sposób, niż Ty. :-P

Gość dariadara
A któż to jest P. ? czyżby znajomy wtajemniczonych...

"prawdami oczywistymi", których dowieść co prawda nie sposób (przecież takie przyjmuje się na wiarę, a nie rozum" To ciekawe, bo mnie nie raz przekonywał, że musi wyśmiać moje prozdrowotne działania w postaci zdrowego odżywiania bąź odpowiedniej suplementacji z powodu takiego, ze jest w obowiązku jako ten, co to kieruje się rozumem w najczystszej postaci. :D Dowody w postaci moich namacalnych wyników widać nie kwalifikują się do zaakceptowania przez ten światły umysł. ;-)

Luśka :-D Jedynie słusznym i do zaakceptowania rozumowaniem jest rozumowanie wspominanego tu P., alias sześć funtów kłaków i milion innych nazwisk. Każde inne jest natychmiast odrzucane. :-D Zatem dowody Twoje są warte mniej, niż choćby jeden funt kłaków. ;-)

Gość ble menowa
same sprzataj chalupe

Gość małolatka jedna
Gdyby wyglądał jak Edward C. ze zmierzchu ,mogłabym szorować tą jego chałupę jak ta lala :P A tak na poważnie to każdy czlowiek ma 2 twarze :( :)

Gość wnioskuję że autor
topicu zarabia dużo ponad przeciętną krajową,mając takie wymogi jakie ma :) ponad to pracuje na wyższym stanowisku od przeciętnego pracownika typu (biedronka,tesco,itp.:)) jest niegłupim facetem,więc niech sobie wymaga :P

Gość daj spokój
przecież autor to pseuo psełdonim:D

Gość Quorum
I cóż ja mogę począć z tak przenikliwymi obserwacjami na mój temat? Wyrzutów Ryby nie chce mi się komentować. Są zawistnie niesłuszne, choć trudno się im dziwić, ponieważ nicują rybie poglądy z chłodnym obiektywizmem. Komu zaś jest przyjemnie, kiedy mu się wykazuje jego zakałapućkanie? Zaś w przypadku Paloli mogę jedynie napisać, że jeśli potrzeba, mogę zaprezentować nie tylko drugą, ale trzecią, czwartą a nawet - jeśli będzie to niezbędne - nawet piątą twarz... :-).

Gość Palola P.
"Są zawistnie niesłuszne, choć trudno się im dziwić" A można prosić o rozwinięcie? :)

-poniewaz nie sa nauczone z domu -nie maja takiej potrzeby -maja inne priorytety -sa leniwe w ogole - mezczyzni im nie POMAGAJA wiec nie maja motywacji bo wiedza ze jak posprzataja przyjdzie ich wspanialy mezus z brudnymi butami i nawet nie pomyje naczyn.

'A tak na poważnie to każdy czlowiek ma 2 twarze ' bzdura. jesli ktos jest naprawde czysty, to jest czysty zawsze. jesli kobieta o siebie dba , to dba zawsze, a nie tylko jak wychodzi na miasto. pewne rzeczy ma sie w sobie.

jesli ktos jest naprawde czysty, to jest czysty zawsze. jesli kobieta o siebie dba , to dba zawsze, a nie tylko jak wychodzi na miasto. pewne rzeczy ma sie w sobie. amen