Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie moje przemyslenie

jezeli ktos powyzej 25 lat nigdy nikogo nie miał to

Polecane posty

"Kobiety mówią, że facet ma "to coś", gdy umie w niej wywołać emocje. Dla kobiet emocje są najważniejsze." O w to juz bardziej moglbym uwierzyc tylko, emocje nie sa trwale :O tymczasowy stan ktory moze w xx czasie przerodzic sie w uczucie badz i nie

Gość do depeche15
ciekawe jakie emocje wzbudza batonik u grubaski :D

Gość Ktoś taki
Aby wywołać w kobiecie stan zakochania i utrzymać ten stan należy wywoływać w kobiecie emocje. Jeśli facet posiądzie tą wiedzę, nie potrzebne będą mu pieniądze do podrywania, ani mięśnie, ani wygląd modela.

Gość karolina868
Dlaczego BNB potrafi zepsuć każdy temat? Taki fajny byl jak ciebie tutaj nieudacziku nie było. Wyjdź w końcu z tej kafeterii, nie chcemy cie tutaj!

'ciekawe jakie emocje wzbudza batonik u grubaski ' hehe i tu jest pies pogrzebany - nie chce wam sie zmieniac. :P 'jestem brzydki i biedny' - jakie wygodne :P nie musze sie zmieniac bo juz za pozno, mam 25 lat , nie podobam sie i nie mam wysokiej pozycji spolecznej... wiec mam swiete prawo sie nad soba uzalac i byc cynicznym. milosc nie istnieje. karolina- przestan wszystkich obrazac, ty tez nic nie wnosisz do zadnego z topikow. :)

nie musze sie zmieniac bo juz za pozno, mam powyżej 25 lat , nie podobam sie i nie mam wysokiej pozycji spolecznej...wiec mam swiete prawo sie nad soba uzalac i byc cynicznym. milosc nie istnieje. Od teraz to będzie moje motto. :classic_cool:

Gość do depeche15
i tu sie mylisz bo większosc facetów dba o siebie a o kobietach tego nie mozna powiedziec są grube nic im sie nie chce i myslą ze są najładniejsze i chcą isc odrazu na gotowe

Gość do depeche15
korjonos ..wrzuc ten tekst jako stopke:classic_cool:

i tu sie mylisz bo większosc facetów dba o siebie a o kobietach tego nie mozna powiedziec ZE CO?! :D krojnos- i tak wszyscy zginiemy, po co sie starac :P

Gość do depeche15
2 lata chodziłem na silownie i było tam studio fitnes i bardzo mało kobiet tam chodziło a ceny były normalne więc o czyms to swiadczy

to mezczyzna ma miec miesnie, kobieta ma miec cialo wysportowan ale nie kulturystyczne. kosmetyki, odziez- kto nakreca ten rynek? kobiety.

Gość do depeche15
większosc kobiet sie chujowo ubiera i tak samo

bo wiekszosc kobiet ubiera sie tak aby sie podobac wiekszosci mezczyzn. i po to sie farbuja na blondynki :P

Gość do depeche15
bo są pojebane zero indywidualizmu :O

Gość do depeche15
tylko ze większosc facetów pracuje a kobiety to nieroby :P

tylko ze większosc facetów pracuje a kobiety to nieroby bo siedza w domu wychowujac takie madrale jak ty :P nie cierpie takich generalizacji bo juz dawno wyszly z mody

Gość vvvvv
Podobno najważniejsze to być sobą. Chyba, że jesteś beznadziejny, wtedy najlepiej być kimś innym.