Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miśka lurfka

Do mam noworodków....

Polecane posty

Gość miśka lurfka

Napiszcie proszę czy jest sens wydawać na wanienke profilowaną do kąpieli dla niemowlaka ,czy zdaje egzamin?dzięki

Gość lepiej zwykła i
dokup wtedy profilowana gąbke na której kładzie sie dziecko-rewelacja

Gość jkkkkkk
Powiem tak. Ja miałam taką, dziecko kapie się na półleżąco, nie moczy pępka. Bardzo mi to ułatwiło kapiele. Pożyczyła mi ją bratowa, bo sama to nie wiem czy bym taką kupiła. Moje znajome myły w zwykłych wanienkach z gąbką. Podobno też dobrze jest tak kapać maleństwo.

Gość to ja ja ja
zwykla wanienka za 30zł zdała test

Ja słyszałam, że takie wanienki z leżakiem jakby (bo nie wiem czy o taką chodzi) nie są dobre, bo ciężko dziecku plecy umyć.

Hej! Jestem mama 2 dzieci. Nie oplaca sie. Ja mialam zwykle wanienki i to wystarczy. Gdybym miala trzecie dziecko , to nie jupowalabym w ogole wanienki. Kapalabym w misce na bielizne. Chodzi mi o taka , ktora juz ksztaltem przypomina dziecieca wanne. Mam takie ze trzy:) Dziecko tak szybko rosnie, ze tylko jak siadzie, to wygodniej jest kapac w "doroslej" wannie:)

Wlasciwie potem to tylko klopot z taka wanna. Zajmuje miejsce w lazience, a jak dziecko wyrosnie, to ani nie ma komu dac, ani sprzedac...no chyba, ze sie ma komu dac, albo ma sie gdzie sprzedac....

Gość conny
ja mam onde ze stelazem i jak dla mnie rewelka;-)

Gość ninka dworna
gdzie kupić profilowaną gabkę , czy jest droga , czy trzeba ja często wymieniać i czy jest droga?

Gość e36trydr
Ja tam kąpałam w zwykłej, bez gąbki nawet... i bardziej mi to odpowiadało niż z gąbką.

gabke znajdziecie w wiekszych sklepach dla dzieci, marketach itp za 13zl spoko :d ostatnio w prezencie kupilam :) tez mialam i polecam ale tak max do 3mca

Gość fionamona
u mnie sprawdzila sie wanienka z ikea kosztowala ok 30zl