Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemodna i już

kupiłam dziś kilka niemodnych już rzeczy

Polecane posty

Gość niemodna i już

A przynajmniej tak mówią, że niemodne (np. falbaniaste długie spódnice) - bo wyglądam w nich ŚLICZNIE, pasują mi, do mojej figury, mojego stylu, mojego typu urody - i mam zamiar ubierać się właśnie tak, żeby wyglądać ładnie, a nie oszpecać się tylko dlatego, że coś jest modne! Skończyłam! :-D

Gość fgvfgdfgfdg
a tam, ja tez lubię falbaniaste i chodze w nich jak mam ochotę:)

Gość niemodna i już
Dzięki za poparcie! :-) W końcu okazało się, że mam w czym chodzić i co na siebie ubrać - bo do tej pory, pomimo że miałam wypchaną szafę, to jakoś większość rzeczy to była.... nie ta. Nie z tej bajki. Szkoda, że nie zostawiłam sobie trochę ciuchów z tych lat, kiedy były modne (bo ja sama mam już spoooooro latek :-) ), a teraz nosi się wszystko to samo.... Tylko pięć razy drożej ;-)

i bardzo dobrze:) najważniejsze to mieć swój styl i czuć się dobrze w swoich ciuchach. ja kocham klasykę i uwielbiam takie ciuchy zawsze modne. warto mieć jakiś modny dodatek lub choć jeden ciuch z tych top hit sezonu. można fajnie to łączyć z rzeczami które już mam i wyglądają jak całkowicie nowe. odkrywam wtedy dużo nowych ciekawych połączeń. ostatnio połączyłam kupione nowe spodnie z wysokim stanem z koszulą w kratkę sprzed 6 lat.

Nibys dzieki za link nowego forum !!!! obejrzalam z butami ( moja obsesja !!!! ) zaloguje sie jutro, bo teraz spadam spac pozdro z NYC !