Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plama na oknie

Czy go kocham?

Polecane posty

Gość plama na oknie

Jestem z facetem dłużej niż rok. Wcześniej byliśmy przyjaciółmi. Jak w każdym związku raz bywa "pod górkę" innym razem "z górki". Niestety, bywały syt., w których się na nim zawiodłam. Kłamstwo, flirt z inną... Nie pociąga mnie on z wyglądu(urok minął). Nie sprawia mi przyjemnośći sex. Myślę, że nie chcę już z nim być, ale bywają chwile, że jest mi dobrze. Czuję się bezpiecznie, czuję się potrzebna, nie czuję się sama. On wciąż powtarza jak bardzo mnie kocha... Boję się mu wyznać co czuję, bo jesteśmy ze sobą naprawdę blisko, zaangażowałam się...nie chcę żeby cierpiał, nie chcę słyszeć plotek...nie wiem jak mu to powiedzieć, boję się że on się zabije....

Gość proste pytanie do ciebie
jesli nie jestes szczesliwa i wiesz to na pewno, skoncz z tym...

Gość aaaeeeiiiooouu
aayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Gość plama na oknie
pomóżcie..... zdezorientowana ;(

Gość zouz
mysle, ze kochasz Go, ale nie w taki sposób jak On kocha Ciebie... podejrzewam, ze z Twojej strony nie ma takiej namiętnosci jakiej oczekiwałabys w związku... mysle , ze bez tego Wasz zwiazek nie ma szans na przetrwanie...bedziecie sie obydwoje męczyc...Ty bardziej... jestes z Nim, bo przyzwyczaiłas sie do Niego...moze tez fakt, ze boisz się odejsc wynika z Twojego lenistwa..nie masz ochoty b awic sie w to wszystko od poczatku...moze ten strach tez wynika to z Tweojego wieku ( nie wiem ile masz lat)...predzej czy pozniej poznasz kogos kto Cie zafascynuje i bedziesz w ciezkiej sytuacji...

uczucie się wypaliło jak w każdym związku. Ale zastanowiła mnie jedna rzecz, że myślisz ze on się zabije. Daje mi to jasno do zrozumienia, ze jest on niedojrzały, a z takim facetem nie da się długo wytrzymać. To kobieta najbardziej potrzebuje wsparcia,a tu w tym związku to Ty bęziesz musiała "być" mężczyzną, jeśli wiesz o co chodzi....