Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Opróżniacz Toi Toi

Woodstock - Komercja czy Bunt

Polecane posty

Gość jaky ryky
"nie pojadę na woodstock słuchać zagranicznych śmieci...za pieniądze na dzieci nie wykąpie się w błocie bo nie jestem świnią, wolę spać na ławce, siekierę i wino" -krew z nosa KOMERCHA i nie ma chooja w chlebie!!!

Gość a ja00000000000
jesli bylabys kiedykolwiek na woodstocku to wiedzialabys ze pieniadze z orkiestry nie ida na woodstock ^^ no ale najlepiej pierdolic o cZyms o czym nie ma sie pojecia.. w tym roku wood byl zajebisty, kocham to miejsce:)

Gość ten sredniowieczny
festiwal dla głupich metali i tym podobne?

Gość pierdoleeeeeni
zlodziej owsiak sam przyznal ze czesc pieniedzy z WOSP jest przeznaczona na woodstock :/ KOMERCJA BRUD SYF KILA I MOGILA

Gość mala a nieglupia
zadnych glupich metali !!!!!!!!! bylam tam juz 4 rok z rzedu i tam naprawde sa wszyscy ludzie, wszystkie subkultury !!!!!!!!!!!!!! kurwa !! mam juz dosc tego ograniczonego spoleczenstwa mowiacego o czyms o czym gowno wiedza !!!!!!!!!!!!!!!! a ja0000 - jestem z toba !!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):):):) pozdro dla wszystkich woodstockowiczow !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wodstok festiwal
dla małp wypierdzielac z tego forum brudasy

Gość a ja00000000000
no czesc idzie, ale wez pod uwage tez to, ze to jest inwestycja. organizuje sie festiwal w ktorego trzeba wlozyc troche kasy, ale zyski sa rowniez ogromne, i czesc z nich zostaje zwrocona orkiestrze ^^.. o tym to sie juz nie mowi

Gość jakie zyski
skoro uczestnictwo w festiwalu jest bezplatne a owsiak nie ma tam na pewno stoiska z piwem, winem i bimbrem, by loic na tym kase pierdolicie

Gość siaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tak ???? a co sie niby zwraca ??? czym woodstock zarabia ??? czemu nie bawicie sie za wlasna kase tylko skubiecie chore dzieci ????

Gość a ja00000000000
tak, ale sa jebane przetargi, ten kto da wiecej kasy dostaje pozwolenie na rozlozenie swojego stoiska, tzn chodzi mi o wioske piwna i o bary z jedzeniem.. zreszta sami tacy madrzy jestescie a w rzeczywistosci gowno dajecie dla tych biednych schoirowanych dzieci, raz w roku sie ockniecie ze ktos potrzebuje pomocy, gdy trwa WOSP:/ a nie mowiac o oddawaniu krwi.. o tym tez pewnie nie slyszeliscie, ze sie oddaje krew na woodstocku? no chyba ze dla was to krew skazona szatanem i brudem :/

Gość pieeeerdoleni a ile ty dales
na dzieci, czy pomogles komukolwiek innemu niz sobie zacofany tepy hipokryto ze teraz rozliczas owsiaka ??? no i co ze z czesci urzadza impreze dla ludzie nie chorych ??? dla siebie tego nie bierze, to jest dla ludzi, ktorzy sa mu wdzieczni. idz lepiej sie pomodl i doloz kase na nowa fure grubasnego ksiedza, albo daj na fundacje jolki kwasniewskiej i wierz ze ta kasa choc w 1/4 dotarla tam gdzie miala :O

Gość pieeeerdoleni
nie daje wiec nie zabieram pierdolony ignorancie. nie mam zamiaru ladowac w kieszen owsiakowi sa inne sposoby na pomoc dzieciom.ty cos dales ze sie za ta kase chcesz bawic ? kiedys ty mozesz miec dziecko , ono moze zachoroiwac mciebie nie bedzie stac na leczenie zglosisz sie do fundacji powiedza sorry kasa sie skonczyla bo trzeba bylo woodstock zasponsorowac , dziecko ci umrze co wtedy powiesz? zamknij ryj zlamasie..a owsiak ? najwiekszy zlodziej i pozer wszechczasow , juz dawno ujawnioni ile ta jego charytatywnosc kosztuje fundacje :/ zal

Gość mala a nieglupia
dokladnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gowno sami robicie a kogos rozliczacie !!!!!!!!!! kiedy ostatnio oddaliscie krew, lub szpik? albo daliscie kase na pomoc chorym i potrzebujacym ?!??!!??!?!?!??!?!?!?!?!?!?!? kazdy patrzy na swoja dupe, ale do rozliczania innych to pierwsi jestescie !!!!!!!!!!!!!!!! ja moze i sie bawilam na te pieniadze na woodstocku, ale krew oddalam i przynjamniej wiem, ze komus moge pomoc !!!!!!!!!

Gość pieeeerdoleni
ta ? wosp takie fantastyczne i wspaniale tylko szkoda ze raz do roku..czemu nikt z was nie pamieta o caritasie ktory pomaga caly rok ???

Gość a ja00000000000
no wlasnie - sam nie dajesz, a masz pretensje jak ktos prosperuje pieniedzmi z ktorymi nic nie masz i nie miales doczynienia? wybacz ale co cie obchodzi to w jakis sposob wydaje ktos pieniadze? idz, lepiej daj na tace, doloz sie do nowego samochodu dla kleru, albo daj zebrzacym cpunom na pkp :/ wtedy naprawdeeee bedziesz mial czyste sumienie

Gość ja metalówą jestem
ale na woodstock nie jeżdzę. Jakoś nie czuję magii tego festiwalu.

Gość pieeeerdoleni
mala a nieglupia bo dla ciebie problemem bylo by isc do szpitala i oddac krew tak ? trzeba po to tak kosztowne imprezy organizowac :/ ???

Gość pieeeerdoleni
o jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie daje bo nie mam , a gdybym miala wolalabym zaadoptowac jakiegos murzyna z afryki lub znalezc inny spoosb na pomoc a nie pchanie owsiakowi kasy do kieszeni. nie daje wiec sie nie bawie WY KURWA TEZ NIE DAJECIE , ALBO DACIE PRZY OKAZJI WOSP 2 LA I CO KURWA TO ZNACZY ZE MOEZECIE SIE BAWIC BO DALISCIE? zamknijcie ryje !!!!! a do kosciola nie hcodze wiec nie loze tez na ksiezyglupia suko

Gość a ja00000000000
do pierdoleniii : Caritas, przez caly rok nie uzbiera tyle pieniedzy co wosp w jeden dzien :/ poza tym oby dwie fundacje maja calkowicie inne cele idioto - caritas pomaga ubogim a wosp przeznacza pieniadze na chore dzieci:/ wez idz z tad i sie zamknij bo widac ze masz nikłe pojecie a sie wypowiadasz. poza tym co do cartisu to chcialabym powiedziec tyle ze mam przyjaciolke, z bardzo biednej rodziny i bardzo czesto zdarza sie ze jedzenie ktore dostaje z caritasu jest przetrminowane :/ ile to dogadac sie z jakims supermarketem, zaplacic grosze a reszte pieniedzy wziasc do wlasnej kieszeni? o tym to juz sie nie wie ? i taaaaki wlasnie "dobry" jest caritas;/

Gość pieeerdoleni ty sie
urodziles debilem czy miales jakis wypadek ??? co ty pierrrdolisz kretynie ??? w wielu szpitalach mozna zobaczyc CO ZROBI OWSIAK !!! i nie pieerdol tu ze za woodstock bylyby dwa sprzety wiecej skoro W OGOLE ONE SA W TYCH szpitalach !!! tak, goowno dajesz i jeszcze sie polaczku yebany osmielasz krytykowac, obys kurva zgnil w biedzie i chorobie padlino i zadnej pomocy od nikogo nie ptrzymal bos kurva takie 'madry' teraz jak po chooju :O

Gość a ja00000000000
hehe szkoda mi ciebie dziewczyno, czym sie tak bulwersujesz ;) ni?e dajesz, wiec zamknij ryj bo gowno cie powinno obchodzic jak sa wydawane czyjes pieniadze ;) no ale widac lubisz sie wpierdalac w nie swoje interesy he he :D

Gość pieeeerdoleni
o jaaaaaaaaaaaaaaaa pomoc to pomoc bez wzgledu na to czy na chorujace dzieci czy glodujace !!!!! b edziesz bronic brudstocku bo jezdzisz tam sama babrasz sie w szambie spac i chlejesz cala impreze , pozniej idziesz oddac krew ktora i tak sie do niczego nie nadaje. i co ze caritas nie uzbiera takiej kwoty jak wosp , za to nie przeznacza na swoja reklame , owsiaka , broodstock i cala mase nie potrzebnych rzeczy pieniedzy , ktore ciezko uzbierali

Gość pieeeerdoleni kto cie juz
dawno nie wyruuchal, ze pierrdolisz od rzeczy kompletnie znie znajac tematu ??? wez ogora do reki, wcisnij do ciipy byle gleboko to moze zaczenisz od razu normlanie i logicznie myslec bo pierrrdolisz jak skonczone kretynka :O

Gość pieeeerdoleni
nie obchodzi mnie to ze mnie obrazacie , to wy jestescie debilami skor nie umiecie czytac ze zrozumieniem . nie napisalam ze owsiak nie pomaga nic , napisalam ze zdecydowanie za duzo kady wydaje na cele , na ktore ich nie powinien przeznaczac. NIE DAJE WIEC SIE ZA NIE NIE BAWIE to chyba logiczne nie? ale z kim ja rozmawiam..z polglowkami ktorzy poizniej sami z siebie z bananem na ryju ogladaja w tv jak spia napierdoleni z rozjebanymi cipskami na slodku placu... moze zgnije w meczarniach ale przynajmniej ze swiadomoscia ze dzieci nie okradlam !!!

Gość pieeeerdoleni
hahah nie kompromituj sie biedaku nie obrazaj mnie podajac sie za rozne osoby

Gość a ja00000000000
no kurwa ! nie dajesz wiec sie niewypowiadaj , tak trudno to zrozumiec? to nie twoja kasa idzie na jak ty to powiedzialas"brudstock" wiec huj ci do tego? nigdy tam nie bylas, pieniedzy na wosp nie dalas wiec sie zamknij bo nie masz z tym nic wspolnego :/

Gość mala a nieglupia
no ty nie dajesz wiec sie niebawisz !!!!!!!!!! ja co roku przeznaczam z moja rodzina spora kwote jak dla naszego budzetu na wosp, oddaje krew 4 razy w roku wiec ze spokojnym sumieniem jade na woodstock !!!!!!!!!!!!!!!!! a ty huja robisz wiec zamknij ryj i wypierdalaj !!!!!!!!!!!!!!!!! zal ci dupe sciska ze inni sie zajebiscie bawia a ty nie?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!??!!?