Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Opróżniacz Toi Toi

Woodstock - Komercja czy Bunt

Polecane posty

Gość pieeeerdoleni
ttaaaaa kazdy brud teraz napisze ze daje kase i oddaje krew..a jak.. przeciez trzeba swojej dupy bronic hahahahahahahahah

Gość a ja00000000000
co za idiotycznny artykul. najbardziej rozsmieszyl mnie punkt : Mit 3: Z Jurkiem nasze dzieci są bezpieczne Rokrocznie w drodze na oraz z Przystanku Woodstock giną młodzi ludzie. Również sam pobyt na podkostrzyńskim klepisku wielu uczestników przypłaca uszczerbkiem na zdrowiu. Przez cały rok, prawie w każdym wystąpieniu Owsiak porusza temat bezpieczeństwa. Mówi o pierwszej pomocy, o wypadkach… Tymczasem kulminacją tych działań jest impreza, która każdorazowo pozbawia życia kilku młodych ludzi a rzeszom innych wyrządza krzywdy nieco mniejszego kalibru. Przystanek Woodstock 2006 na razie (z tego co wiemy) kosztował życie 2 osób. To dopiero początek więc pewnie ostateczny bilans ofiar będzie kilkukrotnie wyższy. wszedzie ludzie umieraja, co za roznica czy na woodstocku czy na innej imprezie? taka jest prawda, co roku jest 1 zgon - ktos sie przegrzeje w namiocie, ale takie rzeczyz zdarzaja sie jak ktos nie mysli o sobie :/ szkoda ze nie patrzycie na nacpane spoleczenstwo w klubach i dyskotekach wciagacy kreske za kreska, żracych tablety :/ ale to jest ELITA bo oni sie nie kapia w błocie :| szkoda ze nie wytknales jeszcze ze moze kasa tez na błoto idzie hehe :D

Gość pieeeerdoleni
tylko ze ci wszyscy ktorzy gina w innych miejsach gina to ludzie KTORZY KURWA DZIECI NIE OKRADAJA !!!!!!

Gość pieeeerdoleni
bo nie jada na brudstock organizowany za kase z pierdolonej fundacji

Gość a ja00000000000
a z kad ty o tym wiesz idioto? znasz cale spoleczenstwo od podszewki ze wiesz kto jest zlodziejem a kto nie?

Gość pieeeerdoleni
cale spoleczenstwo nie , ale ludzie ktorzy robia z sibie posmiewisko na takich imrezach , ludzie , ktorzy NIC NIE DAJA a sie bawia na czyjs koszt ( pozniej twierdza ze oddaja krew i dokladaja sie do wosp hahahah) , ludzie ktorzy nie potrafia postawic sie w sytuacji matki ktorej dziecko umiera bo nie stac ja na leczenie - to nie ludzie tylko sepy :/ zarujace kurwa na najbardziej poszkodowanych

Gość mala a nieglupia
spierdalas z tad dioto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja nie mam sobie nic do zarzucenia bo pomagam !!!!!!!!!!!! i wypowiadalam sie we wlasniej osobie, ze JA oddaje krew, i JA daje pieniadze na wosp !!!!!!!! wiec naucz sie czytac bo to jest oczywiste, ze nie kazdy daje a jednak jedzie sie bawic !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja jade tam z czystym sumienie, pozytywnie nastanwiona a takich jak ty to powyzynalabym bez skrupolow !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość pieeeerdoleni
co nie zmienia faktu ze za kase za ktora organizowana jest ta impreza moglo by zostac uratowane nie jedno dziecko

Gość stara ale nie jara
Byłam na woodstocku w latach 90-tych ze 3 czy 4 razy.Teraz jestem juz stara i nie mam tego szalonego zapału co wy młodzi. Bardzo wam zazdroszczę i pozdrawiam. Jeszcze pamiętam te cudowne chwile.

Gość a ja00000000000
stara ale jara - pokoj tobie dobra kobieto ! oby wiecej takich ludzi:)

Gość gość
Tu nie chodzi o kase, woodstock jest z góry zaprogramowany na łagodzenie buntu......

Gość gość
Proponuję przyjrzeć się jaki % ze Orkiestry trafia do potrzebujących. Woodstockiem Owsiak dziękuje darczyńcom za min. pensje (swoją i swoich współpracowników). Do tego miasto Kostrzyn pewnie też dorzuca kilka groszy bo w okresie festiwalu miasto nieźle zarabia.... To nie komercja? Jeździłam na festiwal 10 lat temu... teraz nie mam ochoty jak widzę tą komercję w TV. Założę się, że spora część uczestników nigdy nie wrzuciła złotówki dla Orkiestry bo musiała wychylić wino :-)