Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agniechaaaaa

On chce isc na wesele z inną...

Polecane posty

Gość Agniechaaaaa

Parę dni temu mój chłopak, z którym jestem dwa lata zapytał mnie, co myślę o tym żeby poszedł na wesele ze swoją koleżanką, która go zaprosiła. Dodam, że wcześniej ta koleżanka flirtowała z nim. Powiedziałam mu, żeby sam podjął decyzję, bo przecież nie jest moją własnością i nim nie rozporządzam, ale zasugerowałam delikatnie, że nie byłabym z tego powodu zachwycona. On stwierdził, że robie problem z niczego i nie pójdzie, bo nie chce moich fochów. Mnie nawet nie chodzi o jakąś zazdrość i zdrady(choć ukłucie w sercu na pewno mniejsze czy większe bym poczuła), ale o szacunek do partnera. Myślę, że gdyby poszedł, okazałby mi w jakis sposób brak szacunku. Wiadomo jak jest na weselu, tańce przede wszystkim z tym, z kim się przyszło, wujkowie, ciotki, babcie już sie szykują na kolejne wesela przybyłych par... Chyba to by było nie fair, że on, który jest w związku poszedł by jako jej partner? A może przesadzam? Co Wy o tym sądzicie?

Gość kaskadka
nie przesadzasz

Gość fhytjyu
Powiedziałam mu, żeby sam podjął decyzję, bo przecież nie jest moją własnością i nim nie rozporządzam, ale zasugerowałam delikatnie, że nie byłabym z tego powodu zachwycona. mysle ze dobrze zrobilas, a teraz decyzja nalezy do niego

Gość mimijka
Swojego chyba zabiła gdyby choć wspomniał o pójściu z koleżanką na wesele. Co on rozumu nie ma? Nie myśli o twoich uczuciach?

Gość Agniechaaaaa
On mówi, że powinnam się cieszyć, że pyta mnie o zdanie. A ja bym się cieszyła jakby od razu odmówił i już. Bo skoro pytał, to znaczy, że rozważał pójście.

Gość comodziewczyna jestes glupia

Gość elkefoskdof
nigdy w życiu nie pozwoliłabym! dobrze zrobiłaś ze w ten sposob przedstawilas mu swoje zdanie. co za bezczelny facet!

Gość Sabadinka
A co sobie myślała ta dziewczyna zapraszając Go? Nie rozumiem... To już nie ma innych, WOLNYCH kolegów? Dobrze zrobiłaś :)

Gość dziwie sie ze tak spokojnie
podeszlas do tego tematu;) Mnie by wkurzyl nawet sam fakt, ze moj by takie coś rozważał:O nawet jkaby jednak nie poszedł. Chce spedzic cały dzien i noc na balowaniu z inna baba i jej bliższą i dalszą rodzina , a Ciebie, Twoje uczucia ma gdzieś:o świadczy to o braku szacunku do CIebie, taki jest przynajmniej moje zdanie. A ta kolezanka też świnia, że zajętego faceta zaprasza, epwnie chce Ci pokazać, że bedzie na jej kiwnięcie:O

Gość elkefoskdof
no wlasnie, trzeba miec tupet zeby na wesele zapraszac zajetego faceta. i ty masz sie jeszcze na to zgadzac po tym jak ona z nim flirtowala....KONIEC SWIATA!

Gość Marzennna
Mojego narzeczonego kiedyś na wesele zaprosiła jego koleżanka. Nie wiem czy o mnie nie wiedziała, czy coś innego nią powodowało, ale ja z nim byłam już rok wówczas. W każdym razie powiedzial mi, że dostał zaproszenie na wesele od koleżanki, sądziłam, że idzie tam i mnie zabierze. Potem okazało się, że on ma iść na wesele obcej osoby jako osoba towarzysząca. Byłam zła i było mi smutno, ale powiedziałam to samo co Ty, że jak chce to niech idzie. No i polazł!! Powiem Tobie jeszcze, że przez to całe wesele, niemal co 15 minut dostawałam esemesa, że kocha i tęskni. Więc nie wiem czy laska się dobrze bawiła. :P

Gość to jest TWOJ chlopak
z którym jetes dwa lata i to Ty masz prawo z nim chodzic a nie jakies kolezanki!!! moze isc ze swoja siostra a nie kolezanka!!

Gość geranium
sunia chce ci odbic faceta , co juz z innym isc nie moze? tonący brzytwy sie chwyta? ale sucz poła sucz . ciekawe czy twoj bylby zadowolony gdybys poszla z jakims kolega z ktorym flirtowalas

Gość Agniechaaaaa
Dzięki. Trochę mi lepiej, bo już myślałam, że ujawnia się jakaś moja nowa twarz - zazdrośnicy:) Jeżeli chodzi o ta dziewczynę to to samo sobie pomyślałam. Tym bardziej, że nie jest jakaś kulawa czy garbata i na pewno ma wolnych kolegów. A ona tu mojego będzie nagabywać, ja jej dam:)

Gość geranium
daj jej daj nalepiej w ryj

Gość Agniechaaaaa
geranium - właśnie mu powiedziałam, że jak będzie podejmował decyzję, to niech się postawi na moim miejscu. A on mi na to, że z facetami to jest inaczej... i gadaj tu z takim. Poza tym poradźcie mi jeszcze w jednej kwestii. Mam postawić kawę na ławę, powiedzieć, że mnie rani i nie szanuje moich uczuć, czy przeczekać i być twardą nie ujawniając, że mnie to w jakiś sposób zabolało?

Gość dfdfdfdfdg
tak mu wlasnie powiedz. albo ty albo ona. koniec kropka

Gość tak - kawa na ławe bez
owijania w bawelne itp :P wal prosto z mostu o co chodzi, zeby nie myslał ze Ty to zlewasz bo wyjda pozniej jakies kwasy

Gość geranium
powiedz mu ze kolega cie zaprosil na kawe kiedys tam i ze chyba pojdziesz i ze niech ci dziekujeze jestes tak dobra i wspanialomyslna ze mu powiedzialas

Gość dfdfdfdfdg
i jeszcze powiedz ze kolega zaprosil cie na impreze - calonocna i wrocisz nad ranem ale twoj chlopak nie zostal zaproszony. i jeszcze ze macie powtorke nastepnego dnia i idziecie na kawe ( jako poprawiny ;-) )

Gość z facetami jest inaczej
Czyli co ? Zamierza częściej wpadac na takie oszałamiające pomysły ? Ukrócic już teraz !! :D

Gość eeeeeeeenergia
Kochana niestety musze Ci to powiedziec... Twój facet to drań, kreci na boku,cnie liczy sie z Toba,nie kocha Cie, albo tylko wydaje mu sie ze cos czuje do Ciebie a swierzbi go do innych. Niestetety prawdziwy zakochany człowiek poczułby sie urazony propozycja znajomej. I kategorycznie by jej odmówił a Tobie nic nie powiedzial o tym incydencie... Niestety to gnojek,pewnie ma z 20 lat...:/ i jeszcze przed nim wiele dziewczyn które zrani...

Gość dfdfdfdfdg
a najlepiej to podsuc mu ten topik :-D

Gość Agniechaaaaa
Hehe, dzięki dziewczyny, poprawiłyście mi humor. Czyli trzymać krótko mówicie:) Muszę chyba jeszcze trochę nad tym popracować, jak widać. Wyleje mu następnym razem te wszystkie moje żale, oczywiście odpowiednio dawkując, bez jakichś spazmów itp. i zobaczymy co on na to wszystko powie. Byle by mi tylko w ten dzień wesela nie wypominał "A mogłem teraz hulać na weselichu a siedzę z Tobą"

Gość geranium
eeenergia ma racje

Gość problemy nastolatków ech....
problemy nastolatków ech....

Gość Agniechaaaaa
eeeeeeeenergia - hmmm, wiesz nikomu nie ufam do końca, nawet sobie, przyznam, że i tak może być, chociaż do tej pory nic na to nie wskazywało. Może być jeszcze tak, że daje mu za dużo swobody, jestem bardzo tolerancyjna, obca mi jest zazdrość. Może chce mnie przetestować na ile może sobie pozwolić?

Gość geranium
oooo z facetami to trzeba krótko , jak zobaczą ze mozesz im na duzo pozwolisz to obróci sie to przeciw tobie