Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agniechaaaaa

On chce isc na wesele z inną...

Polecane posty

Gość lulana88
nigdy w życiu nie idź na taki układ....ja w takich kryzysowych sytuacjach mam taką technikę ...nie ma problemu kochanie idź ale co ja będę sama w domu siedział i tu imię chłopaka o którego jest zazdrosny od dawna zaprasza mnie do siebie na imprezę, wieczór filmowy, kawę....i skoro będę miała czas to się z nim spotkam...... ale muszę dodać że to co twój facet robi to przegięcie....na wesela idzie się albo z partnerem albo samemu...nie zdziwiłabym się jak by na tym weselu zachowywał sie jak jej chłopak a ona go tak przedstawiała rodzinie..

Kobiety to niezłe hipokrytki... Nie tak dawno temu był temat laski, ktora chciala isc na wesele z kolegą, a jej facet sie ciskał :D Pewnie te same osoby pisały jej, że powinna faceta zostawić bo to zazdrośnik i zniszczy jej życie :D:D

Gość hehehe ale se wymyślił...
twój chłopak leci na tą swoją koleżankę z którą chce iść na wesele , ciebie się zapytał tylko żeby nie było ,że nie pytał:) cwaniak jeden:D czas rozejrzeć się za innym chłopakiem ,któremu zależałoby tylko na tobie.:) powodzenia.

Gość slicznotka86
No jesli Twoj facuś z nią pojdzie to nie wróży dobrze...chyba bym Go zatłukła:-o poza tym nietaktem jest ze strony tej laski,że Go zaprasza,wiedząc,że ma dziewczynę....normalny człowiek tak sie nie zachowuje,a ona najwyeazniej chce Ci Go odbic-skoro pisalas,ze kiedys z nim flirtowala-chce miec tylko okazje ,aby pobyc z nim dłuzej i samej...także uwazaj moja droga,bo jesli z nią pójdzie,to nie wierze,ze Ona nie bedzie Go zarywac:-o

zapytaj go czy chciałby abyś Ty poszła ze swoim kolegą na wesele?? i jeśli będzie taka okazja, to kto wie, może się zgodzisz ...

Gość hellołł
umów się z kolegą do klubu i jedźcie tylko we dwoje :D :D :D ach i jak chcesz to powiedz o tym swojemu gogusiowi :p

"twój chłopak leci na tą swoją koleżankę z którą chce iść na wesele " "No jesli Twoj facuś z nią pojdzie to nie wróży dobrze...chyba bym Go zatłukła" chciałem skromnie zuważyć że w tym wszystkim ( jesli to związek ) że gdzieś po drodze zagubiło sie takie coś co w zwiazku dwojga ludzi jest najwazniejsze a zwią to powszechnie ZAUFANIEM .... generalnie samochodu i kobiety sie nie pożycza ... ale jesli moja panna chciała by isc z moim kumplem na jakas impreze ( oczywiscie moj dobry kumpel) to nie miał bym nic przeciwko ... mam do niej zaufanie ( ona wie o tym ) dostała kredyt zaufania i to już jej sprawa co z nim zrobi... do niej bedzie nalezał wybór ... to samo tyczy sie odwrotnosci :D

Gość alicja35
Jezeli chlopak Ciebie kocha to wogole nie powinno byc tego pytania, czy moze isc z kolezanka na wesele... to pierwszy krok do zdrady..chocby emocjonalnej... za jakis czas moze Ciebie zapytac.."czy moge isc z koezanka do łozka"..i co , tez sie tutaj zapytasz? tez powiesz mu, nie jestes moja wlasnocis, sam podejmij decyzje.. NIE MA ISC NA TO CHOLERNME WESELE!!!!

Gość acotozazwyczajjje
ale dziwna sprawa jak mozna wpaść na taki głupi pomysł.Zaproponuj że ok niech idzie ale Ty wybierasz się na impreze z kumpelami bo akurat kolega ma urodziny.Ciekawe jak się poczuje! Pozatym coś mi tu śmierdzi...ja bym założyła kolesiowi wrotki bo widać że kręci coś...i jeszcze uważa ze to normalne jak można mieć laske a iść z inną na wesele...porażka

Jesli mam sie wypowiedziec w tym temacie, to uwazam, ze dobrze zrobiłas, mówiac mu, ze ma wolna reke...Aczkolwiek mysle, ze osoba, której naprawde zalezy na swoim zwiazku "oleje" mówiac kolokwialnie, wszyskie kolezanki i znajome na rzecz swojej dziewczyny, z która jest juz dluzszy czas...Ja rozumiem, ze pewnie głupio mu odmówic kolezance,ale bez przesady, bardz ostrozna, bo to sie zwykle tak zaczyna...A jesli koniecznie sie bedzie upierał zeby isc, to na Twoim miejscu przemyslałabym co dalej robic z Wami, pozdrawiam Autorko ;]

Gość megawat
skoro jesteście parą to nie ma mowy żeby szedł z inną kobietą na wesele. Ta co go zaprosiła postąpiła nie ładnie wiedząc , że on ma dziewczynę. Tak się nie robi. Nawet gdybyście byli małżeństwem to i tak nie zmienia to postaci rzeczy. Nie może z nią iść bo jest Twoim chłopakiem. Związki formalne czy nie zobowiązują do czegoś. Np do tego że nie jest już "wolnym strzelcem" :D i nie może obtańcowywać wszystkie laski wokoło. Zawsze idziecie razem albo nie idzie nikt!!!! Takie jest moje zdanie. A jemu powiedz , że nie chodzi o zaufanie tylko o to jak Ci będzie przykro tego wieczoru: on baluje i to z inną laską a ty sama w domu!! Pewnie Ci powie to idz na dyskotekę :) Nie rozumiem tego gościa!!! Nie pozwól mu iść na to wesele!!!

miej zaufanie do chłopaka ale nie do innych dziewczyn :D.... to, że on może mieć czyste intencje nie znaczy, że i ona takie ma - na pewne sytuacje tzw. kuszenie losu trzeba jednak uważać, więc dobrze zrobiłaś.