Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erooo

Moje życie

Polecane posty

Gość erooo
mam straszny problem i nie wiem co mam już robić

Gość babcia prawde ci powie
puste?

Gość babcia prawde ci powie
Krokodylowy I myslisz,ze w tedy w jego zyciu bedzie sie cos dziac sesownego?...hmm:o

Gość erooo
mam 19 lat a problem mam z rodzicami ;/ denerwuje mnie to ze mam prawo jazdy a nie moge nigdzie sobie jechać bo mi stary nie da samochodu ;/ ja bym się mu nie dziwił jakbym kiedykolwiek coś zbroił...jakby mnie policja łapała itd. ale jestem taki kurwa grzeczny ze c*uj ai tak sobie myśle a jak bym miał dziewczyne to tez bym jej nie zabrał no bo kur** jak...;/ (np. powiedzmy na głupie jezioro czy gdzies na zakupy, do kina ) chyba myslą ze mam 12 lat ;/ a i jak przyszłem ostatnio o 24 do domu to wieeeeeeeelki krzyk był ;/ ja juz nie wiem co mam zrobić w takiej sytuacji bo dla mnie to nie jest normalne zachowanie rodziców... tyo bez głupich komentarzy prosze w stylu "zrób kupe" ;/ pozdrawiam wszystkich.

Myślalam że masz większy weltschmerz:D No tp chyba doadły Cię kompleksy, w sensie przed znajomymi się wstydzisz, że nie masz auta, że nie jesteś mobilny jak kumple. Życie to coś więcej niż samochód, kasa i znajomi przed którymi można zaszpanować. Ale jeszcze jestem w stanie Cie zrozumieć, pokaż rodzicom że jesteś dorosły, idź do roboty zrób coś cokolwiek pogadaj z nimi żeby nie traktowali Cie jak dzieciaka. Co do samochou to auto Twojego taty więc tu się ciesz że czasem da Ci się przejechać 🖐️

Gość erooo
ja nie chce szpanować, a wstydzić się to wstydzę fakt racja bo każdemu to dziwne jest a mi jest głupio jak ktos się pyta :( bo ogólnie mój stary to żyła woli se 300 zł na fajany wydać a mi na buty nie dac ciul tam przeżyje trzymajta sie. pa xDDD