Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kocham fotomodeling

Dlaczego kobiety sa takie zazdrosne ...

Polecane posty

Gość Kocham fotomodeling

o inne kobiety ... ? Jak widza ladniejsza od siebie dziewczyne,ktora ma wieksze powodzenie u facetow,to od razu glupio komentuja,ze 'dziwka' itp.To jest taka krytyka wymawiana z zazdrosci.Zastanawia mnie tylko to dlaczego tak sie dzieje...Podnosi to ich samokrytyke.Staja sie fajniejsze.?Na pewno tutaj tez znajda sie takie kobiety,wiec moze sie wypowiedza ... Ja czesto slysze jakies takie glupie komentarze pod swoim adresem.Glupie usmieszki.Kiedys sie nawet tym przejmowalam.Teraz juz nie.Zawsze zanajdzie sie jakas zazdrosna hiena,ktora zechce komus 'dokopac'.Mnie zazdroszcza urody i powodzenie,innym ktos bedzie zazdroscil kasy,samochodu,domu ... zawsze cos sie znajdzie.Tak ten swiat jest glupio zbudowany... pozdrawiam :)

Gość hania9
Nie tylko kobiety sa zazdrosne

no wiesz.. Ameryki nie odkrylas :P do panny na gorze- o urode to akurat kobiety bardziej rywalizuja niz mezczyzni. to kobiety chodza do kosmetyczki i fryzjera, ladnie sie ubieraja i maja kota na punkcie wygladu.

Gość do kocham fotomodeling
chyba raczej chodzilo Ci o samoocene a nie samokrytyke. Kochana, badz pewna jednego: te inne na pewno nie zazdroszcza Ci inteligecji...

Gość wyślij wypowiedź
..wiesz co...ja ci nie zazdroszczę, bo nie ma czego - ja ci współczuję! Zazdroszczą takie jak ty - niedowartościowane, głupie i takie. co mają świadomość, że ledwo do 3 zliczyć potrafią...

Gość bnmjyuikl
Podnosi to ich samokrytyke. buehehehhehee :D :D :D inteligencji na pewno ci nie zazdroszcza, ktos wyzej mial racje, buehehehehehhe

Bo dziewczyny są fałszywe i zawistne :) A zwłaszcza te, które nie mogą nikogo znaleźć

Gość zazdroszczą bo są
prostaczkami zawistnicami źle życzą innym lub same są brzydsze

Gość fotomodeling jest glupi
Ja nie jestem zawistna i na pewno nie nazwalabym cie dz***a, bo na pewno nie jestes ladniejsza ode mnie :P

Gość kijanca
zazdroszczą często grube brzydule które nic nie robią z sobą żeby było lepiej najlepiej wstać rano i wyjść tak jak ją pan bóg stworzył , a później obrabiać d...ładnym,albo wyzywać od głuspzych,nie zamieniwszy słowa

Gość pawelniegawel
dlaczego ? bo to kobiety właśnie

Gość szwagierka
ja krytykuje tylko te brzydkie i zaniedbane a jesli ide z chlopakiem i widze ladna dziewczyne to nawet pytam czy uwaza ją za ladna :) zawsze odburknie ze moze byc:P

to kobiety chodza do kosmetyczki i fryzjera, ladnie sie ubieraja i maja kota na punkcie wygladu. " ale faceci tez dbają o urodę z tym małym szczegółem że robia to dla siebie ;) jeśli wiesz o czym mowa ? ;)

Gość szarlotka z miodem
ja tam nie zazdroszcze wrecz podapatruje od ladniejszych jak sie ubieraja maluja czy czeszą lubie patrzec na zadbane dziewczyny a sama dbam dla siebie zeby bylo mi milo jak spojrze w lustro:)dlatego czesto sie zmieniam:P

Gość może i fotomodeling
jest głupi co nie znaczy żeby być s***dla tych ładnych,tylko bo są ładniejsze od innych

Predatorko, no nie słyszałaś?? Skoro jest słowo samooccena, to nie zastosować.... samokrytyka? ;-) Hahaha..... :-) :-) ;-)

Gość kasiulkaaaaaa
No wlasnie odezwalo sie tutaj pare takich hien hahahah ja np lesba nie jestem ale jak idzie jakas fajna kobitka ulica to umiem powiedziec osobie z ktora ide 'ej patrz jaka fajna babka' ale tych zazdrosnych kobiet jest coraz wiecej ;/ same nic ze soba nie robia a zazdroszcza innym moze ze maja czas zeby zadbac o siebie.

Gość no ja tam nie zazdroszcze
ale gadanie o tym, ze "ojej ale mi inne zazdroszczą , bo ja taka fajna jestem", jest prostackie i głupie.

ta, ja nie jestem zazdrosna bo jako ładna kobieta lubię ładne kobiety i mam głównie ładne koleżanki, to są z kolei jazdy, że pewnie bym zdradziła z przyjaciółką, jakby mnie spuścić z oka - i tak tak źle, i tak niedobrze już mam zakaz mówienia publicznei do koleżanek "cześć piękna" i prawienia im komplementów - na poczatku do było dla M. kręcące i się śmiał a teraz marudzi. Ja już nie wiem, po co ludzie się tak nawzajem kontrolują I bądź tu mądra i. Pisz wie.resze

Gość autorko
na mój o niezła z ciebie bufoniara skoro tak jesteś pewna swojej urody. A i tak w to wątpię bo gdybyś taka była pewna to w nosie miałabyś te komentarze.

dodam, ze moje koleżanki komplementują mnie częściej, niż faceci - bo faceci się krępują, bo to, bo tamto, a poza tym komplement faceta to od razu może byc podryw,i nie wiadomo, czy warto, czy nie warto, i to, i śmo, i komplikacje, a z dziewczętami można się powygłupiać:) a ale niekoniecznie przy facetach, ech... Zwłaszcza własnych :)

Gość ej no ej
ja jak widze ladna kobiete na ulicy to nie moge oczu oderwac, i na pewno skomentuje ale pozytywnie. Ale czesto jest tak ze po ulicy chodza takie "kurwiszonki" w bialych kozaczkach, mini spudniczkach, wytapetowane, ze twarzy nie widac to ja poprostu nie moge sie ze smiechu powstrzymac no i czasami tez skomentuje. No ale nie dlatego ze zazdroszcze, tylko mnie to strasznie bawi.

Gość mnjhakjjs
ej no ej zwłaszcza,że takie mają się za najpiękniejsze

Gość kami89
osobiście jestem zazdrosna o inne kobitki, no bo kurde od tego jesteśmy razem żeby mu moje piękno dostarczało wrazeń, ale wiem też, że faceci tak już są skonstruowani i choć się czasem wściekam i wykrzykuję to potem mi przechodzi... i jest ok :) do czasu aż znowu ... :D

fakt, ale z 10 lat, jak się troche podstarzeję, to pewni będę się znimi wolałą zamienić, niż mieć swoje latka:) Chyba, że stanę się sobą dojrzałą i rozwiniętą. Duchowo. Też są na swój sposób urocze, ja nie wybrzydzam. Maja zdumiewającą dużo realizmu często, potrafia twardo stąpać po ziemi. Zawsze wprawia mnie w podziw ich zmysł praktyczny - akurat bez ironii :)

Gość do kocham fotomodeling
śmiać mi się chce jak czytam tak głupie wypowiedzi jak twoje. NIejeden raz słyszałam pdobny tekst od różnych dziewczyn-przeciętnych do bólu, z wieloma mankamentami, NICZYM się nie wyróżniających i mówiących to samo -gapią się na mnie krzywo bo zazdroszczą mi urody itp. Moze masz za wysokie mniemanie o sobie i próbujesz sobie to w taki głupi sposób wytłumaczyć. Może irytujesz swoim sposobem bycia, gestykulacją, zachowaniem itp. Wiesz, teraz jest od cholery naprawdę bardzo atrakcyjnych kobiet więc nie wiem czego akurat tobie mają zazdrościć. Jak masz odwagę to pokaz swoje foto....

Gość do wszystkich tu dziewczyn
mam propozycje-te wszystkie które tu pisały że są ładne, atrakcyjne, etc. powstawiajcie tu swoje fotki...Zobaczymy jak naprawdę wyglądacie:-) No odwagi trochę-przecież nie macie się czego wstydzić! Czekamy na linki