Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kAXIL

pytanie do dziewczyn?

Polecane posty

Gość kAXIL

Dlaczego mówiąc coś otwarcie bez błaznowania i pierdolenia głupot, np. że nie podoba mi się twój ubiór obrażacie się jakby ktoś wam matkę pustakiem zabił?

Gość bita śmietana w sprayu
bo jesteśmy od was troche bardziej skomplikowane i wolimy jak sie do nas odnosi z szacunkiem. jakby ci dziewczyna powiedziała, że beznadziejnie wygladasz w tych spodniach(które sobie kupiłeś za dużą kase i marzyłeś o ni prze zpół roku), to tez by ci miło nie było

Gość kAXIL
czy naprawdę to trzeba udawać ciecia i jakieś durne komplementy gadac żeby sie przypodobac?

Gość ja sie za takei cos nigdy nie
obrazam.. A wrecz przeciwnie namiawiam kolezanki zeby powiedziały co naprawda myslą i jak powiedza ze wyglądam jak niedorozwój to sie usmiecham i mówie tez t ak mysle :)

w takiej sytuacji poczułabym się nie atrakcyjnie. dlatego bym się obraziła. albo zdjęła ciuchy i zapytała: teraz lepiej? ;]

Nigdy bym się nie obaziła za takie coś jeśli ktoś by mi powiedział,że mam brzydką bluzkę.Sama jestem aż za szczera:D

Gość kAXIL
znajomej która sie bardzo malowała powiedziałem zę wygląda jak dupa pawiana i sie od 4 lat nie odzywa, powiesz prawdę i po ptokach:(

wystarczy powiedziec np.: mysle że w tym(sweterku, sukience itd itp)wyglądałabys jeszcze lepiej.i wszyscy byliby szczesliwi

Gość kAXIL
Ale ja naprawdę chcę dobrze, czy to coś złego jak powiem koleżance że według mnie ma głos jak piszczałka i powinna sie zrestartować albo że taki sweterek ma moja babcia Czy ja kogos obrażam?

tak, to jest moim zdaniem obraźliwe.powiedzenie czegoś grzecznie niczego nie kosztuje. nie kryj sie ze swoimi poglądami, ale tak, żeby nikogo nie urazić.

Gość Paulluszko
Moim zdaniem :DD RÓBTA CO CHCETA . ; ))

sie kurwa dziadu dziwisz ze sie nie odzywea jak powedziales dziewczynie ze wyglada jak 'dupa pawiana' dobrze ty sie kurwa czlowieku czujesz?

a nie umisz powiedz 'sorry ale w tych ubraniach ci nie najlepiej' albo 'nie zaladnie sie malujesz' a nie kurwa?! tak trudno to wydsić. co innego jak sie uslyszy od kumpeli bo jak kumpela mi mowi 'wugladasz jak down' to jej odpowiadam 'dzieki ty tez' ale od chlopaka czy kolegi nie chcialabym tego uslyszec